במה אתם משחקים כיום?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
במה אתם משחקים כיום?

שלום לכם חברי פורום יקרים. במה אתם משחקים כיום? אתם משחקים? מנחים? רוצים לספר משהו על מה שהולך אצלכם היום?

DDN

New member
אני עונה.

אני כיום מנחה, משחק בשיטת מו"ד, כשהמערכה היא עולם חדש שהתגלה. בעולם הישן, אין קסם, אין מפלצות, והעולם עצמו מתחיל להתרוקן ממשאביו, והמקום לאוכלוסייה נגמר. החבורה היא חלק מקבוצת אנשים שהולכת לחקור וליישב את אותו עולם חדש, כששם הם מגלים שהרבה דברים שחשבו לסיפורי ילדים או חלומות רעים הם אמת. בנוסף לזה, יצא לי לשחק כאן ושם, לא משהו רציני, ולצערי מחסור בזמן פנוי אילץ אותי לוותר על כמה משחקים בהם רציתי להשתתף.

snift

New member
אני ממשיך..

1. העולם שלנו בעוד 550 שנים, כפי שוראדין ואני החלטנו שהוא יהיה (בצורה די שרירותית). המנחה : וראדין. 2. עולם קוניה, תקופת תחילת תור הזהב השני, הרבה קסם אבל מרוכז באיזור מצומצם. מנחה: וראדין.

NacroMittler

New member
אני ממשיך 2

אני מתחיל בזמנים אלו משחק עם גרסא מצומצמת של הקבוצה הקודמת שלי (נפטרנו מאלו שגרמו לפירוקה). המשחק יתנהל בשיטת בית שמתבססת על BRP כמו שהבלש הציג אותה (מעולם לא הנחתי עין על ספר שיטה שמבוססת על BRP). העולם הוא עולם פוסט-אפוקליפטי, שהתפרצות אדירה של אנרגייה ממקור לא ידוע החריב אותו ועיוות את יושביו. כך נוצרו גזעים חדשים ואי אילו מפלצות אשר למדו לנצל את האנרגייה הזאת למטרותייהם (קסם). יש לציין כי מעט מאוד שרידים נותרו אחרי הפיצוץ ולא ידוע הרבה על מה שהיה לפניו. כל מה שידוע זה שהחברה הייתה כולה אנושית, ושמבחינה טכנולוגית היא הייתה הרבה הרבה יותר מפותחת מהחברה היום.

JuffoWup

New member
ובכן,

אני אמור לשחק במשחק בעולם שמתרחש באזור ישראל בתקופת התנ"ך הקדומה (פנטזיה נמוכה, רק המפה אותה מפה)- לרוע המזל למשתתפים אין כל כך הרבה זמן והמשחק נתקע אחרי הסשן הראשון...

מירטל

New member
משהו כזה.

אבל למי איכפת מאלוהים בעולם הזה? הדמות שלי עושה מה שכל דמות נשית ברומנים רומנטיים מהמאה הקודמת עושה : היא הולכת למצוא בעל.

JuffoWup

New member
אם הדמות תמשיך להתנהג כמו מופקרת

ולהראות את כל חמוקיה (דהיינו אף, ולפעמים גם אוזן) אף אחד לא יקח אותה.

מירטל

New member
הי! היא בחיים לא הראתה אוזן!

ואתה יודע טוב מאוד שאי אפשר לבצע את טקס איתור המים כשהאף שלה מכוסה!

DDN

New member
אלף ישמח לשמוע שהוא אלוהים,

אז בטח יקריבו לו את כל החתולים שהוא רוצה.

NacroMittler

New member
אלוהים מעדיף תרנגולים

יש לו תאווה גדולה אלייהם במיוחד בחודש אוקטובר.

Serpent Axis

New member
מה קורה בין אלפים לחתולים בעולם

המשחק שלך?

ננסק

New member
אני ממשיך מכה בשלישית

כרגע אנחנו משחקים שני משחקים: 1. מערכת big eyes small mouth, או יותר נכון להגיד, סדרה. כ-20 פרקים המתרחשת בעולם בו לבבות האנשים הם מעין קריסטלים (כפי שהוצג כאן). החבורה כעת בפרק הרביעי, בו הגיעו לעיר השבורה אשר נמצאת על הגבול המאוד חד שבין בוגוביה לבין פיורדשטאד - חציה האחד למרגלות הצוק העצום, בארץ הביצות האפלה, וחציה האחר על שפתו של אותו הצוק, בארץ השלג הלבנה. מה מתכנן המדען-בישוף לעשות עם קריסטל כוח, ומה פשר הופעתו הפתאומית של אחיו של אחד הגיבורים, אשר נעלם לפני 7 שנים? 2. מיני-מערכת אקזלטד, בה כולנו מגלמים Dragon Blooded מבתי אצולה שונים, שמוצאים עצמם בחיפוש אחר עקבותיו של יוזי מסתורי בעקבות היעלמו של אדם המשותף לחייהם של כולם. בהנחיית רועי\הוגו, שר הצבא הרשמי של אקזלטד בארץ ובעולם. תכנונים עתידיים: מיני-מערכת Tron, מיני-מערכת Mutants and Masterminds בשילוב אפל בין עולם פוסט אפוקליפטי לבין גיבורי על, ואולי גיחה קצרה למבוך הגדול ביותר בעולם.

DIDGIN

New member
מכה בפעם הN

המערכה שאני מריץ כרגע מבוססת על רעיון שהיה לי לסדרה של שמונה ספרי פנטזיה. היא רצה כבר כשנתיים בהצלחה מרובה, כשברך למדתי הרבה על משחקי תפקידים, על הנחייה ועל שיטות משחק נוספות (הרגשתי אחרי זמן מה שD&D3, השיטה בה התחלתי לא עונה על כל הצרכים שלי, אבל כבר מאוחר מדי להחליף. ותר מדי שינויים רטרואקטיביים, שלו לדבר על התנגדות השחקנים). זו המערכה הרצינית הראשונה (והיחידה) שאני מריץ. יקח עוד מספר שנים עד שתסתיים ואז אתייחס אליה, ובצדק, בתור my most accomplished creation. דמויות הנקלעות שלא ברצונן לתככים פוליטיים ותעלומות בעולם שהפך לניסיון לרציונליזציה ופרשנות אישית של פנטזיה "סטנדרטית". אני משחק בקביעות בשתי מערכות פנטזיה. פנטזיה היא המכנה המשותף היחיד ביניהן כמעט. הן הפכים מושלמים בפרשנות שלהם למושג ובאופי המערכה והעולם. הראשונה "דרקיריה" מתרחשת בעולם פרי יצירתו של אחד השחקנים שלי, ומשוחקת בשיטה שמתבססת במידה מסויימת על הD10 של white wolf. משחק "מאאגניב" במערכה "אפית" בעולם סטייל פיינל פאנטאזי (רק שמנחה לא מרשה שיהיו צ'וקובוז), עשיר בקסם ובקלישאות. רק אדם מוכשר כמוהו מסוגל ליצוק תוכן מרתק במה שנראה מקריאת ההודעה שלי כמו פצצת סכרין. השנייה היא המערכה של DDN, בה הקסם הוא אגדה נשכחת. אם אתם רוצים פירוט אני מפנה אתכם להודעה שלו... יש מערכה נוספת, די תקועה של שני מנחים ותיקים שלי שבעצם "החזירו" אותי לפני שנתיים וחצי לעולם משחקי התפקידים. בשל חוסר זמן של כל הנוגעים בדבר חלפו 3 חודשים בין הפגישה האחרונה לזו שלפניה, והעתיד לא נראה יותר מבטיח מזה. השחקנים והמנחים טובים, אבל אני פחות ופחות מתחבר. אני לא אצטער יותר מדי אם נפסיק, אבל אגיע כל עוד לא הוחלט על פירוק רישמי. בנוסף אני מתכנן מספר ערסו"טים כמו שביצה קוראת להם, אחד שו שניים מהם אני מקווה להריץ בביגור. התחלתי גם לחשוב על המערכה שאחרי הנוכחית. כרגע הרעיונות שלי מתמצים בעיקר בגניבות ספרותיות ממגידי עתידות ורוג'ר זילזני, אבל יהיה בסדר.

Sabre Runner

New member
מכה בפעם ה-E2

טוב, אני מניח שהמערכה הראשית שאני משחק כרגע היא 'המחוננים' של דרגורן. אני חייב לציין שבתור הפעם הראשונה שאני משחק לא דרך אמצעים אלקטרוניים, אני עוד אצטרך להתרגל לזה. יש לנו עדיין קצת בעיות של הסחת דעת אבל אני בטוח שהם יפתרו כששני השחקנים האחרים שאמורים להצטרף אלינו, סוף סוף יגיעו. Hint, Hint. Nudge, Nudge. Wink, Wink. כמו כן, אני 'אמור' לשחק במשחק מבוסס Star Control שכרגע שוב נפל לתחתית העמוד אבל הוא לא זז כל כך הרבה. יש לי Writing Blocks רציניים שכנראה נובעים מדמות שלא אני יצרתי ולכן אני בעיקר מגיב למה שקורה. והמנחה (Ahem, Ahem) לא עושה מספיק כדי לדחוף את העלילה, לדעתי. בנוסף, יש לי מערכה בנויה כבר שנקראת 'ירח אפל' על ארץ פנטזיה נמוכה בה אנשי זאב השתלטו על היערות, השדים על ההרים וזה רק מתאבן לקראת מה שבאמת הולך לקרות... כשאכיון יחזור. אבל מה שבאמת מעניין אותי להריץ זה משחק אימה חשוך וקלסטרופובי על חללית בדרך לשום מקום. הרעיון הזה כבר דיי מושלם ואני רק צריך שחקנים. עוד פעם, Hint, Hint.

למעלה