זה שיעור בחשבון?
או משחק תפקידים? > הקראקן המיתי היה חזק, אבל הקראקן של מו"ד הוא דירוג אתגר 8, וזה היה כתוב לו על המצח? אולי גם היבהב מעליו שעון דיגיטלי קטן שהראה איך הנק"פ שלו יורד? > אנחנו נלחמנו בשלושה, כלומר דירוג אתגר 24, אנחנו 7 דמויות בדרגה 3 > (עוד 36 נק"נ דרגה 4) אבל יש לנו איזה 47 קשתים דבש"ים ועוד איזה 20 > מלחים, קראקן בדירוג אתגר 8 שוחה מחיפה לתל אביב במהירות של 2.4 קילומטרים בשעה. בדרך חולפת על פניו ספינה בדרגה 5 במהירות 4.7 קילומטרים בשעה. תוך כמה שעות תתמלא האמבטיה ב14.333 היתקלויות בדרגת אתגר אחידה של יסודני מים חוצנים נייטרליים וה"מדריך" יזכה להתרחץ? > והיה לנו הרבה מזל בקוביות בוא אני אגלה לך סוד - לא שלכם היה מזל כל כך טוב, אלא לקרקנים היה "מזל רע" בקוביות, כי ה"מדריך" דאג לזה. אם הדמויות ימותו, הילדים שהוא עושה להם בייביסיטר יתעצבנו וימצאו חוג אחר והוא לא יקבל כסף. ולכן יש לו תמריץ לשלוף מפלצות ממש חזקות ולתת להן להתפגר. > , כך שניצחנו אותם די בקלות יחסית, אחרי הכל- כל אחד תקף בנפרד והם > התמקדו בספינה הם לא שמו לב שיורים עליהם? אפילו דיונון רגיל-אך-רעב היה נבהל ובורח, שלא לדבר על קרקן, יצור נבון במיוחד, שבוודאי היה מפנה את תשומת ליבו לטרדנים. אם הם כבר פעלו במשותף, למה הם לא גררו בצוותא את הספינה למעמקים בעודם נחבאים מתחת למים? אה, נכון, הם מפלצות עם דירוג אתגר שמטרתן להפוך לנק"נ. לא שהם באמת ינסו לנצח או משהו מפחיד כזה. חוץ מזה, אם הם ינצחו, הילדים יבכו וילכו. > חיסלנו כל אחד בסיבוב אחד פרט לאחרון שאותוחיסלנו ב2 סיבובים, אולם > לרוע המזל- הקראקן האחרון הספיק לגרום נזק כבד, ואנחנו תקועים באמצע > הים... אבל כבר יש לי רעיון איך לצאת מזה... אני בטוח שה"מדריך" כבר חשב על איזה רעיון. בטח תבוא איזו מפלצת ממש חזקה ותיתן לכולם טרמפ, ואחר כך תתקיף כדי שיהיה קרב. בטח יגיע איזה טיטאן עם בגד ים של ספידו. למה אנשים ממשיכים ללכת לחוגי הזוועות האלה? היה ניתן להניח שאחרי מפגש אחד שיבהיר את הקשקשת הטכנית ילדים יקלטו שהם יכולים לשחק לבד עם החברים שלהם. מצד שני, אלו ההורים שזקוקים לבייביסטר שיעיף את הילד מהבית לכמה שעות כדי שיוכלו לנוח בשקט.