בלי בוקר\טוב הפעם.

נישואי התערובת מביאים הקלה

אבל תסכים איתי שהפולניות , היא אופי של האמא היהודייה ואמא זו אמא אין מה לעשות מכירה אחת ממוצא תימני היא אסלי פולניה אני חושבת שאין מה לשייך מוצא בדור שלנו שהתרבו בו נישואי התערובת וכולנו חיים טת אותם החיים במדינה אחת תוססת ורועשת ההבדלים בין בית לבית נובע בעיקר באופי המאכלים ותו לא וכיום שניתן לרכוש אוכל מוכן לא כולם יש את הזמן והידע אז כולם אוכלים הכלללל אתה תראה את האנשים קונים גפילטפיש וחריימה והם עולים על אותו השולחן באותו הערב וכל אחד לוקח מה שטעים לו מהמבחר שמוגש לשולחן העמוס בדברי מזון

ben 911

New member
אמא פולניה, זה דבר אחד...../images/Emo68.gif

ואישה פולניה זה דבר שונה. אני חייב לשבור את התיזה השגויה לגבי פולניות. כי אתם מבלבלים דברים. מנסיון שהיה לי עם נשים פולניות..אז ככה: דבר ראשון, הן נשים יפות. שנית, הן בשלניות מעולות. הן נשים סקסיות. הן יודעות להזדיין. (סליחה על הביטוי) אבל זו לא חוכמה. היום כל אחת יודעת.

ben 911

New member
מצטער,אני חייב להתנצל.כי כל שבת ב-10:45../images/Emo133.gif

אני מתחיל להתחרפן.

בן כיום יש פולניות מפולניה

עובדות זרות שמגיעות לטפל בקשישים בעיר הגדולה וחיות בעיר בדירות שכורות והן יודעות לבלות נהדר בריקודים פעם בשבוע ככה גילתה לי השכנה שלי איך שהיא מתלבשת שהיא יוצאת לריקודים , ממש יפה לעיניים לא תתן לה את ה60 + שלה אולי 40 ,רזה גבוהה ומטופחת

ben 911

New member
נסיכה, יש לך גם את מס' ה-../images/Emo56.gifשלה? ../images/Emo66.gif

../images/Emo140.gif

חבל על השיחות עכשיו היא מטפלת בקשיש מתחמקת ממחזרים , אמרה שאין לה זמן לגברים

ben 911

New member
כן שירקאן,אבל אתה יודע...על טעם ועל ריח...../images/Emo9.gif

שירקאן....לא מסכימה איתך

אני מעדת המזרח [אירופה] ואני בשלנית מצויינת...[סליחה שאני מחמיאה לעצמי] אפילו לורט המחותנת המרוקאית שלי לא יודעת להכין לחנוכה ספענץ אוורירי כמו שלי...שלא נדבר על הקוסקוס..והקובות שלי יותר רכות משל חמותי העיראקית...בשול זה כמו ששכנתי שוליקה עליה השלום הייתה אומרת" זה בא מהלב".... והיא גם הייתה אומרת [נא לקרוא במבטא מרוקאני..יותר עדין לא?} " אייוה...מה זה חשוב? פולניף עיראקי, תימני, כ ו ל נ ו י ה ו ד י ם.....

../images/Emo24.gif ענק את כמו ספוג

את כשרונית לכן מצליחה ללמוד להכין את הדברים טוב להכין אוכל זה נטו נתינה ובזה את טובה עושה הכל באהבה לכן האוכל יוצא טעים תבורכנה ידייך אחותי המתוקה , את שייכת לאשת חייל מי מצא , עמלה קשה למען ביתה לזה מתכוונים אשה בונה , אשה שלומדת לעשות הכי טוב לילדיה ולביתה וגם לארוחים שלה

לפרגן לאשה כמוך זה מצווה

את עמלה קשה , תודה לאל החיים מחייכים אליך ואמצתי אותך יקרתי לאחות , אחותי הדרומית יש לי המון חברות ורטואליות , אבל את אחותי לא צריך להתחתן אחיות תמיד מפרגנות או לא נשיקות לפשושים וחיבוק עק לבת כלומר האמא של המתוקים תודות לנשים כמוך , העם שלנו נראה טוב

צודק שירקאן....

המרוקאיות במיוחד.... מכירות ויודעות להכין 70 דברים.... 69 ומטבוחה....חחחח ברצינות... אין על המרוקאיות במטבח. נקודה.

מבחינתי כל אשה יהודייה יש בה מן המאפינים

המיוחדים לה ולא משנה אם היא ממוצא מרוקאי או קווקזי או פולני...הדבר המרכזי בחיינו הוא האוכל לבשל, להאכיל /לפטם ,,,הילדים הם בראש סולם העדיפיות והבעל אחרי..עד החתונה אנחנו צפחיות בדבש אחרי החתונה הגברים הופכים למובן מאליו...זהו השקענו עד החתונה עכשיו בילדים...כולנו מצפות שהילדים יהיו: או עורכי דין, או רופאים, או מהנדסים.או לפחות תואר אקדמי,[שמוחמד יעבוד בבניין לא הגוזל שלי] ב99% אנחנו מתעבות את החמות...רובנו מתחמקות מסקס בתלונה "שכואב לנו הראש" ואם כבר אנו מתרצות.וזה קורה [פעם בחודש] ..תמיד... ככה אחרי תוך כדי הסיגריה [הרי נתנו צריך גם לקבל לא? להזכירם? קוקי???מתי נחליף כבר את המטבח? ] באסיפת הורים..תמיד...אבל תמיד...זה המורה הטמבל/לית הם לא בסדר הבן שלי בסדר גמור/ כפרה עליו...כשאנו מוזמנות לארוחה...נהיה מנומסות ומחמיא למארחת [אבל מתחת לאף נלחש לבן זוגנו " הסופלה לא היה משו...אני מכינה אותו יותר אוורירי] חברה הסתפרה, שינתה צבע.נראית נהדר ..כן..גם נאמר לה את זה..אך מייד כשנגיע הבייתה נספר לבן זוג.." השפרה הזאת התחרפנה לגמרי מה הצבע האדום הלוהט הזה בגילה???ואם לחברתה הפנויה יש בן זוג בשעה טובה...כל כך נשמח בשבילה..אבל לחברות נגיד.."מה היא מצאה התרח הזקן הזה /היא השתגעה? היא יכולה להיות אמא שלו... ועוד כהנא וכהנא [לא כהנא] ....אה! שכחתי...בדיוטי פרי???רק אנחנו נדחפות ומסיימות את כל תקציב הטיול עוד ליפני שיצאנו מהארץ...[מה לא נביא לשפרה הכלבה לפחות טובלרון קטן?}שתאכל את הלב...

למעלה