בלי בוקר\טוב הפעם.

שירקאן12

New member
בלי בוקר\טוב הפעם.

כאשר משרשרים הודעה בפורום הודעה קטנה ללא כל כוונת פגיעה או זדון אז יש משרשרים שמבינים הומור ויש נשים שלוקחות זאת קשה סשיירשור שלי לא שמתי את הפולניות בראש חוצות . ולא שום בדיחה על פולניות . אבל מה שרציתי להשיג קבלתי ללא בעיה. (או כפי שהגיבו כאן שתי נשים . .שנעלבו בהחלט לא הייתה כאן אלמנט פגיעה.

ben 911

New member
היי שירקאן בוקר טוב. ../images/Emo140.gif

אינני יכול להגיב בשמן של הנשים הנפגעות או הלא נפגעות. אבל היות ואני מכירותך כבר שנים רבות (שנתיים) אני בטוח שאם פגעת, זה היה אך ורק בשוגג. כי אתה איש מתוק וחביב שלא מסוגל ושאינו רוצה לפגוע במישהו, על אחת כמה וכמה במישהי. לפעמים דברים אינם מובנים כלשונם, לפעמים נוח לנו להבין דברים שונה ממה שהיתכוונו, וכו'.

שירקאן12

New member
לא נעלב ולא בטיח .

שאלתי אם יש פולניות (ישמור האל ) זה הכל מה יש כאן להעלב. שים לב לתגובה של סיון 30 לסוף של התגובה.וגם של שושה. ובכלל לא מבין מדוע לא להגיב לעצם הנושא . אני קבלתי מה שרציתי. ושים לב לתגובה של גאיה ושל אותה אחרת בכייף.....אתה מבין בן---ורוכב בלילה

שירקאני...יש כמה שאלות שנשים לא אוהבות:

בת כמה את???[טוב לא כולם] כמה את שוקלת???[בטוח שרובן לא אוהבות לומר את משקלן האמיתי רק במפגש של שומרי משקל] מאיזה עדה את???[מה לעשות סטיגמות פולנית...מרוקאית..] פעם אפילו היה אחד ששאל את מידת החזייה שלי..[לא יכל לשאול ישר מה גודל החזה? ] יש גם הרבה שאלות שגברים לא אוהבים ששואלים אותם: יש לך רכב? כמה אתה מרוויח? אתה גר בבית שלך או שכור? שיו..מה זה היה וויאגרה או סיאליס?? אז זהו....אני למדתי פשוט לא לשאול שאלות שעלולות להביך./לעצבן [כאילו מה נותת לי כל האינפורמציה הזו] סתם סטיגמות, קיטלוגים, עוד ליפני שהספקת ממש להכיר את הבנ/בת אדם...

אחותי המתוקה../images/Emo24.gif

השאלות שלךך משהו במיוחד האחרונה , תעמיד אותו במקומו בשניה

שירקאן12

New member
יש לך עדשות מגע או משקפיים? ערדניקית .

קראת את הפתיח שלי סתם עשיתי סקר. ערדניקית. זה כל הסיפור . אז מה הסיפור . למה לשרשר את כל מה שכתבת מתוך שיעמום. יום טוב לך

,שירקאני...תודה לאל לא זה ולא זה...

פשוט כחברה אל חבר בפורום.כדי לא להמשיך להכעיס אנשים ..אני על כל פנים התנסחתי "בעדינות" למרות שמאוד מכעיס אותי סקרים, קיטלוגים, עדתיים...השד כבר יצא מזמן מהבקבוק....אפילו הפך לפייה טובה..חוץ מזה שאני "פולניה" חטטנית ותמיד מחפשת את הרציונאל בכל "סקר".....ואתה יודע עוד משהו....אני חושבת שאתה הוא זה שמשועמם אחרת לא היית פונה בסקר כזה...כאילו מה זה נותן לך???

שירקאן12

New member
סתם לדעת ולהכיר את השירשורים

שלכם כך אפשר להכיר את האדם באשר הוא אדם. ולמי לפנות בעדית. תודה לכם על התגובות
כמו כן לא היה כאן כל כוונת זדון .סלמאת.

שירקאני.".להכיר ,את האדם באשר הוא אדם"

קשור לאיזה עדה הוא משתייך???כמובן שזו זכותך ואני בטוחה שלא הייתה כוונת זדון...אני אמרתי את דעתי בנדון..וסליחה שיעצתי ..

נכון....אבל בחייך אם משהיא מוצאת חן בעיניך

עדתה זה מה שיכריע אם תפנה אליה או לא? או אם היא מבשלת טוב או לא????בחייאת שירקאני...

חוץ מזה שצברנו מספיק שעות

פורום 50+ ואנחנו פחות או יותר מכירים את הנפשות הפועלות...אתה יודע מה?אני מקנאה בך....יש לך היצע כל כך רחב בפורום אפילו מאזור מגוריך...מה יש לנו נשות הפורום ?בן [שנדמה לי שהוא תפוס] EDAS שהוא נשוי...מי נשאר? רק אתה ורוכב...

למעלה