בלי בוקר\טוב הפעם.

אני בכלל לא פותחת ת-../images/Emo30.gifכש,,,,,,,,,,

כשמנסים למכור לי תועבה בטונות, לרוב מה שאת אומרת פה, את אומרת בטוב טעם(כמו שאורנה בנאי אומרת
)

בוקר טוב

תיבת המסרים משמשת את אילו שא מעזים לכתוב בפורום ויש המון תגובות למה שאני כותבת שמגיעים למסרים ששואלת למה לא מגגיבים בפורום עצמו , נאמר לי שרוצים דסקרטיות ונשאלת השאלה כמה ככה קוראים אותנו מבלי להגיב אלינו בפורום

s h o o s h a

New member
בלי כוונת פגיעה...

שירקאן יקירי, אני משוכנעת שלא היתה בדברייך כל כוונה לפגוע בי [אחת משתי הנשים אליהן כיוונת] וגם לא בשניה, אולם, תנסה לקרוא את מה שכתבת, שוב, ותגיד לי אתה, בצורה הכי אובייקטיבית, אם היית כותב למשל כמה מרוקאיות יש כאן (ישמור האל) או אם היית כותב כמה שמנמנות יש כאן (ישמור האל) ... או אולי אם היית כותב כמה קשישים יש כאן (ישמור האל) ... האם מישהו היה נעלב, או שמא לא? כאמור, בלי להתכוון לפגוע אתה מצליח, לפעמים, דווקא כן. ואז, כשמישהו עונה לך כפי שאני [למשל] עניתי והוספתי בחיוך 'נימה מאיימת סמויה' .... דווקא אתה נעלבת נורא והרגשת צורך לצאת בהצהרה ש "...בהחלט לא הייתה כאן אלמנט פגיעה". ועל כך שירקאן אמרו חכמינו חז"ל - סוף מעשה במחשבה תחילה. יום טוב איש, ובלי Hard Feelings

שירקאן12

New member
אני משוכנע שאם

הגשש החיוור אזהיה מעלה הצגה ומשלב קטע על פולניות אז כולם היו צוחקים? אז מה קרה בעצם.....?שוש (וסיון במיוחד....) גם אם הייתי כותב כמה רומניות ישמור.... בטוח שלא הייתה תגובה כזו אבל זה אופייני לפולניות מה לעשות....

s h o o s h a

New member
צר לי שיש מי שעוד נוהג כמוך...

אבל זה אופייני לפולניות מה לעשות...

שירקאן12

New member
שמי לב שושה

שהכתבה שלי הייתה סקר בלבד אם שילוב הומוריסטי רק את וסיון סימון שיש דברים בגו?? מזה זה אומר . אני הייתי נשוי למרוקאית אז כולם לא טובות?..

שירקאן12

New member
מה לא בסדר כאן

1)כמה רומניות יש כאן. 2)כמה פולניות יש כאן (ישמור האל) 3)כמה סי פרדיות 4) כמה רוסיות יש כמה הונגריות יש כאן. כמעט שכחתי מרוקאיות\ טוניסאיות \וכ"ו..... או חצי חצי. פשוט וקל אז למה הגבת בכלל שוש וסיון אני לא גזען.... אבל טוב שהגבת כך יחד אם סיון 19

s h o o s h a

New member
אז למה הגבת בכלל שוש

שירקאן, אין לי כוונה להתעמת אתך, חייכתי בהתחלה, עכשיו אני כבר לא. אז בוא נסכם- בפעם הבא שים סימן של
בהודעות שאליהן לפולניות/ מרוקאיות/ הומואים/ מאותגרים שכלית וכיו"ב הגישה אסורה. ובזה תם הדיון בינינו. כי המקום שאליו אתה מנסה לקחת אותו רחוק מרחק שמים מארץ מאופיי. שבת שלום

שירקאן12

New member
לי לא היה ויכוח איתך את נעלבת

ומצידי לא צריכה לחייך. ורק אני אחליט ולא את על מה אני מגיב ומתי .

ben 911

New member
../images/Emo13.gif רגע לפני שאתם שולפים אקדחים ויורים.../images/Emo150.gif

תקחו קצת אוויר. אל נא נשכח שהיום יום שבת. בשבת לא רבים. בשבת מתחבקים. מתנשקים. אפילו מז...
אז קדימה איש יקר, אישה מתוקה. נא ללחוץ ידיים.
להתחבק בשניים.
להתנשק בשפתיים.
זהירות על השיניים.
ואוי לכם אם תאמרו: "תראו מי שמדבר".

למעלה