בלוּפּ.

2ofir

New member
וואל, הנה תיאור-

מקווה שתוהבי. שיער- פוני, חצי שיער אסוף אחורה ל-3 גוגלחים שמהם יוצאים בקבוקים, בשיער שלא נאסף בקוקו הוא מאוחורה והוא חלק. טופ: החלק העליון של השמלה, בצבע זהב, נוצת..סטרפלס קשיח כזה.. חלק תחתון של השמלה- החלק התחתון של השמלה הוא לא כמו העליון הוא גם בצע זהב אבל בהיר יותר, והוא כזה נוצת וקשיח..הא אני גרועה בהסברים... שאר ירקות- עגילים בצבע זהב משולב עם כסף שרשרת זהב, עם יהלום בצבע כסף נעלי עקב בצבע כסף מצורף קובץ:) אם את לא משתמשת בתיאור אז תגידי

yaeloolik

New member
תיאור מקסים!../images/Emo2.gif../images/Emo25.gif

אני אעשה! למרות שאני בטח אעשה את השיער לא נכון >< קצת לא מובן לי מה הולך שם

2ofir

New member
אה אני אסביר לך:)

השיער שלה אסוף בחצי קוקו רק שהקוקו זה 3 גוגלחים שמה-2 שבצד יוצאים בקבוקים ומאחורה בשיער הוא חלק כאיול מה שלא עספת בקוקו ואם את מסכימה לי לעשות גם תתיאור?

super cat

New member
תיאור למי שרוצה...(קל)

שער- ג'ינגי מתולתל עם סיכות שונות בכול מיני בעים עליו חולצה- גופיה ירוקה עם סמילי צהוב גדול עליו מכנס- מכנס מעל הברך נו כזה שעכשיו כולם הולכים איתו (לא צמוד) בצבע חום עם הרבה קפלים. נעליים- נעליים ספורט אדומות? או איZה צבע שיתאים אביזרים- ביד אחת הרבה מידים צבעוניים צדמיד זהב ברגל זהו זה תאור ממש קל

shronet

New member
דרוש תיאור

עם המון המון פרטים וציבעוני ומשוגע

אנבלייי

New member
הלווו!!צומיייי! צומיצומיצומיצומי../images/Emo7.gif

תיאור! לבייס בינוני עם שיער חום וכובע של גדי. <_> שיהיה עם צבעי קרם. הרבהההההה צבעי קרם. וקצת תכלת. ושיהיה מדברי (משורש- מדבר. נו, לא לדבר, מדבר, גמלים, בדואים, נווה מדבר, וואטאבר) אזז שיהיה- מדברי- פשוט- קסום- פנטזיה שכזה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סורי אין לי השראה..אבל הצחקת אותי נו..

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהנה.../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

חולצה: גופית סבא לבנה סוודרית כזאת, עם שוונצים וקרעים. קצת מלוכלכת בבוץ. סרבול בצבע חום בהיר חאקי שכזה. כתפיה אחת על הכתף וכתפיה אחד [צד שמאל.] נופלת מהכתף.
הסגירה של הסרבל מלמעלה היא ממש נמוכה [כמו הסרבלים הגדולים שאם לא תשים גופיה יראו לך הכל.
] הסוף של הסרבל הוא מכנס קצר עם כפתורי כסף בצד [אבל לא רואים ממש ת'סוף של הסרבל.] בסרבל: כפתורים וכיס במרכז הסרבל. מעל הסרבל קשורה חולצת משבצות אדומה כחולה [תשתמשי בטיוט של עירית להדפסים.] שתהיה קשורה ועפה ברוח [זאת חולצה מכופתרת ארוכה כזאת, כמו של אבא.] נעליים: בצבע של הכובע גדי מגפיים גדולות עם סוליה עבה. עם רצועות חומות [כהות יותר.] ואבזמים. חוטים שמתלפפים מהלמעלה של המגף סביב הרגל. בצבע חום, עד הברך. תוספות: ביד ימין היא מחזיקה ממחטה צבעונית שעפה ברוח. חתכים אדומים ליד העיניים. מהלמעלה של הגופית סבא רואים קצת תחרה מהחזיה. ביד ימין חתך עבה. מן רשת שתלויה על אחת האוזניים שבכובע גדי אדומה [היא בלי כוונה נתלתה עליה בזמן שהיא מטיילת במדבר.
] ואם את רוצה ממש להשקיע, תעשי מן רקע של מדבר- אבל זה כבר הדמיון שלך יותר הלכתי לכיוון המדבר מהפנטזיה, מקווה שאהבת.

shooroo

New member
דרוש תיאור

לאיך להמשיך אותה O: בייס מהימ נו סאקורה. משהו מלכותי כזה ועם הרבה פרטים :]

qpELORqp

New member
דרוש תיאור! לא קשה...

לא קשה די מיוחד לא כל כך מסובך ולמתחילה! תודה למגיבה מראש!

o0Invisible0o

New member
בלה.

אני יודעת שאת באמת מתחילה..אז..אני..אממ..אנסה. אני נהנית יותר לתת תיאורים קשים שאני לא מצליחה בעצמי..XDDD טוב אני ממליצה להתחיל לעבוד עם בייסים קטנים/בינוניים כי גדולים קשה להצליל והם צורכים הרבה עבודה וזה.. טוב די, לעניין.
שיער חום חלק. עד מתחת לבית השחי. חולצה- גופיית שתי שכבות. כלומר, גופיה עליונה, שרואים את כולה, בצבע אדום. מתחתיה מבצבצת [בחלק של החזה, הבטן, הכתפיות...] גופיה שחורה שקצת יותר גדולה ממנה..[ולכן היא מציצה..
] תנסי, רק תנסי..הדפס של לב שחור על הגופייה האדומה.
[שימי לב, יש להצליל הדפס שלפי צורת הקפלים של החולצה שיראה כחלק ממנה..
] מכנסיים- ג'ינס 3/4 [עד אחרי הברך] שני כיסים, רוכסן. ואם את מצליחה קרעים בג'ינס..
נעליים- אני אומרת ספורטיביות מאולתרות, לא אולסטאר. בצבעיפ אפור, שחור ולבן. [הצעה, שרוכים לבנים, נעל אפורה עם עיטורים שחורים.
וסוליה שחורה..] אביזרים- שרוולי יד [לשתי הידיים..] פסים בצבע שחור לבן. איפור- פס שחור מתחת לעיניים, השאר איך שבא לך..
אפשר להוסיף שרשרת כסף נוצצת. בהצלחה! תגידי אם את עושה..
ואם קשה את יכולה לוותר על חלקים או לשנות. כשתפרסמי בשדח"ם אני אשתדל להגיב ולעזור.

qpELORqp

New member
סיימתי אותה! אני ישים אותה בשדחם

הבא כי כבר שמתי בשדחם הזה! אחותי אמרה שהיא בין הכי טובות שלי! תודה על התיאור הנפלא!

למעלה