בלוּפּ.

ame noire

New member
הנה

תודה! (אפשר שהשמלה תהיה ארוכה (מסתירה את הרגל) כי אני לא מוכשרת בנעלים?
)

Radio Joe

New member
שר האוצר, שר האוצר [טנהנה../images/Emo79.gif]

. שיער: בלונדיני-חום בהיר מתולתל ארוך\בקבוקים עד הציצקע. על השיער יש מלא פרחים עם גבעולים ועלים. שמלה - חלק עליון: סטרפלס מבד קשיח ע םמלא כפלונים בולטים, בצבע ורוד בהיר [אבל לא לבן], עם ציורי עלים וגבעולים. הסטרפלס מגיעה עד 4 פיקסלים אחרי הפופיק. שמלה - חלק תחתון: השמלה ממשיכה בצבע יותר כהה אבל לא בהרבה, והיא מנופחת כזו וקצת שקופה. יש עליה מין סלסולים בסוף בצבע שחור. השמלה לא קצרה אבל גם לא ארוכה. היא אממ... 7 פיקסלים אחרי הברך. נעלי עקב שחורות, עם כזה חוט שמסתלסל על אחת הרגלים וממשיך עד הברך [השמלה מכסה את החוט]. ברגל השנייה החוט לא קשור עליה, הוא פרום בצד. אין לי רעיון חתכשיטים
.

ame noire

New member
תודה, אני אעשה את זאת

וגם את השניה (אלוקים יודע שאין לי דבר אחר לעשות כרגע) רק אפשר להסביר לי קצת את החלק עם החצאים, לא הבנתי אותו כל-כך...(אולי להוסיף ציור מצחיק מהיר בשחור שעשו בצייר כדי להראות לי
) *מכה בראש* וחזרה לענינים, כלומר לא הבנתי אם השמלה היא בשני חלקים נפרדיןם (שרואים את הבטן) או ששניהם מחברים...

qpELORqp

New member
יש לי שאלה חשובה!

בשרשור "דרוש תיאור" אפשר לבקש פעמיים שייתנו לי תיאור?? אם כן אז בבקשה תנו לי! אם לא אז תגידו בבקשה שאי אפשר! תודה למגיבה!

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifתיאור לבן ולבת.

שיהיה מפרוט ואולי קצת מאתגר. רק לידע כללי, הבייסים יושבים. [ולא צריך תיאור לשיער של הבת] תודה

למעלה