בלוּפּ.

kitty5maayan

New member
דרוש...דרוש.......

איזו גלידה טובה וקולה....
אה כן .. גם תיאור... משהו מאתגר ואני אעשה אותו על הבייס הגדול של kh ...זהו לכו על כל סגנון שבא לכן..
ואם כלולה בתיאור חולצה אז אני אשמח שהיא תהיה עם איזה הדפס מעניין.. טוב אממ אני שלכן..

tamaguchi girl

New member
סורי המחשב נדפק >< הנה התיאור

התיאור הוא סוג לא מוגדר, ובעיקר עירבוב של סוגי תיאורים >< ~שער~ חום בהיר מאוד, אבל לא בלונד. מתוח אחורה, ומבצבצים 2 ג'ולג'ולים קטנים, ומאחורה שער פזור עד הכתפיים. תעשי קצת שוונצים מהגולג'ולים ומהשער הפזור. ~חלק עליון~ חולצה ארוכה בצבע טורקיז, עד כיס כזה מחובר באמצע. עליה תעשי הדפס של צפרדע בצבע ירוק כהה, ואם לא מצליח לך צפרדע אז תעשי הדפס של הפנים של הקוף שבתמונה הזאת. [לא חייבת באותם צבעים, אבל הכוונה] ~חלק תחתון~ מכנס ארוך, צמוד עד הברך עם מעט קפלים ומהברך ומטה מתרחב עם המון המון קפלים. בצבע חום כהה. על המכנס תעשי חצאית טוטו [חצאית מנופחת כזו] בצבע ירוק כהה/טורקיז כהה. בחצאית תעשי הדפס קטן בצד של האותיות BF,בצבע לבן. ~נעליים~ בעקרון המכנס מסתיר את הנעלים, אבל אם את רוצה אז שיראו טיפה קצה של נעלי ספורט בצבע אפור כהה בשילוב של בורדו. ~אביזרים~ -אם רואים אצבעות בידים, תעשי כמה טבעות גדולות וארוכות בצבע כסף, עדיפות שניה לשחור. -שרשרת כסופה עם תליון של גולגולת קטנה בצבע לבן-אפרפר. -עגילים ארוכים ובקצה שלהם מגן דוד/גולגולת כמו של השרשרת..תבחרי איזה עגילים בא לך..:) -איפור- צללית בצבע של חצאית הטוטו, אודם בורדו- ואם זה לא משתלב טוב אז תותרי. וזהו, את יכולה להוריד/להוסיף/לשנות דברים. אם את משתמשת תגידי ואם לא גם תגידי P: מקווה שאהבת, ובהצלחה.

פול פרנק הנסגד ../images/Emo99.gif

הצלחתי להשיג רק חולצה אחת שלו
הן כל כך יקרות! והיום ראיתי ברבי עם פיג'מה שלו

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifדרוש תיאור.

להמשיך את זה-->> שיהיה מיוחד ולא מסובך מדיי.

the queen zohar

New member
אוקיי../images/Emo168.gif

חולצה- חלק עליון של שימלה בצבע זהב.מין גופיית ספגטי בחלק הזה,אבל שיראה יפה כמו שימלה|מבלבל|.מעל יש מעיל שקוף סגול עם קטעים לא שקופים(להקלה אפשר לעשות קודם את הג'קט).הז'קט פתוח. תוספות- שרשרת עם תליון זהב בצורת לב. עגילי לב מזהב.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifנורא אהבתי.../images/Emo99.gif

[איזה מהר אני מגיבה.
] אבל איך אפשר לעשות שקוף? צריך לצבוע לה ת'צבע עור?

the queen zohar

New member
נראה לי שכן../images/Emo168.gif

סתכלי בטיוטים... אם זה קשה מדי,אז אל תעשי ז'קט

אם יש לך פוטושופ, ../images/Emo54.gif

את פשוט עושה שכבה חדשה בחלךקים השקופים ומורידה לה את האופסיטי.אני חושבת שאפשר לעשות את זה גם עם פיינצ'ופ אבל..שמישי עם פיינצ'ופ תסביר לך על זה
.

Loony Moony

New member
יש פלטות לצבע שקוף...

יש צבע חדש לעור שאת צובעת איתו (בשיטת המחק, לא פיקסל פיקסל
), צבע של איך הבד נראה על האור וצבע /של איך הוא נראה על לבן. אני אחפש לך שניה...

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifpoint a finger at me

טנהנה
תיאור מה להוסיף?
ושיער><
תודה^^

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהצעה לשיער:

אחד- רואים מקדימה מלא שוונצים שחורים ארוכים [לא אותו אורך , כל אחד שונה.] עם מלא חרוזים צבעוניים מעל. ואם את יכולה להוציא מלמטה כמה צמות דקות. ^_^ או אחת עבה.

GalGul000

New member
מסכימה עם הרעיון הכללי

אבל עם קצת שינויים. שיער ג'ינג'י 2 צמות עד המותניים ופוני, או שוונצים. *מפסיקה להדחף לתיאור של שני*

ame noire

New member
אפשר תיאור?

משהו עם שיער לא אסוף ושמלה... חסרה לי קצת השראה

למעלה