בכורה בפורום.!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.

טוארג

New member
המרכב של ואן-הול הוא זוועתי...

צריך לשים לב להבדל בין המרכב למנוע
המרכב של הארגז שם המרכב "ברק" המנוע והשלדה הם מרצדס 0404 בדיוק כמו האוטובוסים של סופרבוס שהם מרצדס 0404 עם מרכב של VANHOOL שהוא המרכב הכי טוב שהיה ועודנו למרצדס (גם ל 0303 יותר טוב מהגרמני המקורי) לגבי הIRIZAR מדובר בחברה שמרכיבה אוטובוסים על שלדות ומנועים של MAN DAF SCANIA ומרצדס (יש בארץ רק 2 והם של אגד) האוטובוס שבתמונה הוא של MAN מדגם 350-18 (כמו רוב האוטובוסים הבינעירוניים של אגד מתוצרת MAN שחלקם מורכבים ע"י הארגז ויש גם מעט באגד תיור ונופש שהורכבו ע"י מרכבים "מארס") המרכבים של IRIZAR ידועים בנוחותם ופארם הרב אבל...... הם גם מתפרקים מהר ולכן הם יותר מתאימים לשימוש תירותי ופחות לתח"צ.
המרכב של ואן-הול הוא זוועתי...
גם כזה יש במרגלית, וזה אוטובוס מעצבן... הוא לא נוח עד כאב. הכי טוב זה ה-O404 המקורי... האירייזר אוטובוס פשוט מחורבן.

אורי404

New member
אני רואה שהז ברק.

טעות בידיך...
לחברת מרגלית אין O404... כמו שכתבתי, אלו הם דגמי "ברק" שרק דומים ל-O404 אבל נחותים ממנו משמעותית. ובקשר לאירייזר, זה אחד הדגמים הכי ל-א נוחים שנסעתי בו (אי פעם!!)
אני רואה שהז ברק.
אני רואה שזה מרכב "ברק", שיש אותו לחברות אחרות באוטובוסים של מאן ווולוו וגם הדאף הלבנה שבניסוי. אבל המנוע והשילדה הוא של 0404. האירייזר הוא דגם זהה, אם אני לא טועה, למה שיש לאגד. אם כבר אוטובוסים נחותים, היית צריך להראות את ה-VANHOOL.

אורי404

New member
שהז=שזה.

אני רואה שהז ברק.
אני רואה שזה מרכב "ברק", שיש אותו לחברות אחרות באוטובוסים של מאן ווולוו וגם הדאף הלבנה שבניסוי. אבל המנוע והשילדה הוא של 0404. האירייזר הוא דגם זהה, אם אני לא טועה, למה שיש לאגד. אם כבר אוטובוסים נחותים, היית צריך להראות את ה-VANHOOL.
שהז=שזה.

איכות ההרכבה של ברק טובה יותר

טעות בידיך...
לחברת מרגלית אין O404... כמו שכתבתי, אלו הם דגמי "ברק" שרק דומים ל-O404 אבל נחותים ממנו משמעותית. ובקשר לאירייזר, זה אחד הדגמים הכי ל-א נוחים שנסעתי בו (אי פעם!!)
מה 0404 הישראלי, כי אם תשים לב ב0404 הפרונט צר מהאוטובוס עצמו ואז חלון הנהג והדלת הקדמית באלכסון דבר שיוצר המון רעשי רוח. מצד שני לוח השעונים שלו יותר טוב (הרכבה גרמנית). ב"ברק" יש רוחב אחיד לכל אורכו, חוץ מזה הם כמעט זהים (במיוחד הדגמים היותר חדשים של ה0404 בהרכבה של ה"ארגז"). אני אישית מעדיף את התצורה של ה0404 שהדלת האחורית נמצאת חצי מטר אחורה מאשר ב"ברק", והחלון הקדמי מצד ימין ארוך בחצי מטר במקום החלון הקטנטן שנמצא מאחורי הדלת האחורית ב"ברק" של ה"ארגז" וב"מארס" של "מרכבים" (שהם כמעט זהים)

טעות בידיך...
מה 0404 הישראלי, כי אם תשים לב ב0404 הפרונט צר מהאוטובוס עצמו ואז חלון הנהג והדלת הקדמית באלכסון דבר שיוצר המון רעשי רוח. מצד שני לוח השעונים שלו יותר טוב (הרכבה גרמנית). ב"ברק" יש רוחב אחיד לכל אורכו, חוץ מזה הם כמעט זהים (במיוחד הדגמים היותר חדשים של ה0404 בהרכבה של ה"ארגז"). אני אישית מעדיף את התצורה של ה0404 שהדלת האחורית נמצאת חצי מטר אחורה מאשר ב"ברק", והחלון הקדמי מצד ימין ארוך בחצי מטר במקום החלון הקטנטן שנמצא מאחורי הדלת האחורית ב"ברק" של ה"ארגז" וב"מארס" של "מרכבים" (שהם כמעט זהים)

ה דרומי

New member
ברוכה השבה../images/Emo39.gif

בדיוק כמו "קווים"
ברוכה השבה

ליילנד

New member
חזרתי ומצאתי פתאום שאני אמא../images/Emo4.gif

ברוך הנמצא
חזרתי ומצאתי פתאום שאני אמא

ובכן כן, אני אמא לשני בנים מקסימים אבל צערי הרב הם לא מתעניינים בנושא התחבורה ולא משתתפים בפורום, אז בבקשה, ליילנד, ולא אמא בטח לא של אביתר שהוא קצת גדול עלי בכמה מספרים בשביל להיו בן שלי
. ואגב דרומי הקפה כבר קר הגעתי אותו מהצפון. וראיתי בדרך את האוטובוס המדהים של מכבי חיפה, (וואי כמה הוא יפה) ולא הספקתי לצלם
בכלל אני לא טובה בזה תמיד כשאני צריכה המצלמה בתיק וכשהיא בחוץ אין כלום.

ארזS

New member
וולקאם גב' ליילנד

ובכן כן, אני אמא לשני בנים מקסימים אבל צערי הרב הם לא מתעניינים בנושא התחבורה ולא משתתפים בפורום, אז בבקשה, ליילנד, ולא אמא בטח לא של אביתר שהוא קצת גדול עלי בכמה מספרים בשביל להיו בן שלי
. ואגב דרומי הקפה כבר קר הגעתי אותו מהצפון. וראיתי בדרך את האוטובוס המדהים של מכבי חיפה, (וואי כמה הוא יפה) ולא הספקתי לצלם
וולקאם גב' ליילנד
איך היה בחופשה? מה עם כמה תמונות ?

ה דרומי

New member
../images/Emo91.gif גם אפשרי לצלם במצלמה

כמו שכבר כתבתי, לא הצלחתי לצלם
וגם המצלמה שלי לא דיגיטלית. I'm sorry.
גם אפשרי לצלם במצלמה
פושטית ולא דגיטלית וכאשר נגמר הפילים אז לגשת לחנות צילום בקניון סביונים בקומת הכניסה בצד ימין ולבקש לפתח את הפילים ואת התמונות עם לא רוצים על נגטיב אז על דיסק. קניון סביונים בקומת הכניסה אבל זו רק

ארזS

New member
לדעתי הדרומי יודע על מה הוא מדבר../images/Emo8.gif

גם אפשרי לצלם במצלמה
פושטית ולא דגיטלית וכאשר נגמר הפילים אז לגשת לחנות צילום בקניון סביונים בקומת הכניסה בצד ימין ולבקש לפתח את הפילים ואת התמונות עם לא רוצים על נגטיב אז על דיסק. קניון סביונים בקומת הכניסה אבל זו רק
לדעתי הדרומי יודע על מה הוא מדבר

וחוץ מזה הרי יש לך גם סורק כפי שדיווחת לא מזמן...אז אפשר לסרוק תמונות רגילות... וגם אם אין תמונות תמיד טוב לראות אותך כאן.

ליילנד

New member
../images/Emo6.gifמה אתה אומר../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

גם אפשרי לצלם במצלמה
מה אתה אומר

אבל אני לא מפתחת בסביונים, אלא במרכז ואני ממש בדרך לשם עכשיו

ליילנד

New member
קצת סדר בבלגן../images/Emo163.gif

מה אתה אומר

אבל אני לא מפתחת בסביונים, אלא במרכז ואני ממש בדרך לשם עכשיו
קצת סדר בבלגן

אין לי מצלמה דיגיטלית יש לי מצלמה רגילה אבל אבל לא פושטית יש לי סורק, נכון אבל כוונתי היתה שבדיגיטלית אפשר להעביר מיד תמונות לפורום וברגילה צריך לחכות שהפילם יגמר. כמו שאמרתי לא הצלחתי לצלם משהו מעניין, אבל נתתי את הפילם לפיתוח ומחר זה יהי מוכן. אם יהיה משהו מעניין (כבר לא זוכרת) אני אסרוק אעלה לפורום. עכשיו אני מקווה שהכל הובהר.
אגב בהיותי בחיפה בדיוק שמעתי עלהאוטובוס מס' 18 שנשרף, מוזר מה שקורה עם האוטובוסים בתקופה האחרונה.

ליילנד

New member
../images/Emo6.gifאמנם לא הצלחתי לצלם

קצת סדר בבלגן

אין לי מצלמה דיגיטלית יש לי מצלמה רגילה אבל אבל לא פושטית יש לי סורק, נכון אבל כוונתי היתה שבדיגיטלית אפשר להעביר מיד תמונות לפורום וברגילה צריך לחכות שהפילם יגמר. כמו שאמרתי לא הצלחתי לצלם משהו מעניין, אבל נתתי את הפילם לפיתוח ומחר זה יהי מוכן. אם יהיה משהו מעניין (כבר לא זוכרת) אני אסרוק אעלה לפורום. עכשיו אני מקווה שהכל הובהר.
אגב בהיותי בחיפה בדיוק שמעתי עלהאוטובוס מס' 18 שנשרף, מוזר מה שקורה עם האוטובוסים בתקופה האחרונה.
אמנם לא הצלחתי לצלם
את האוטובוס של מכבי חיפה, אבל קבלו אחד ישן יותר משנות ה-90.

יצחקA

New member
קודם כל - ברוכה השבה.

קודם כל - ברוכה השבה.
האוטובוס של מכבי חיפה הוא מטאור והוא בבעלות של חברה פרטית. לפי מיטב ידיעתי הוא מאובזר בשכלולים שונים. בכל מקרה, ראיתי לא מזמן תוכנית על קבוצת הכדורגל האנגלית מנצ'סטר יונייטר, ובה הראו את האוטובוס שלהם ושיכלוליו. המושבים הופכים למיטות, יש טלויזיה ליד כל מושב, יש בר ועוד ועוד... אוטובוס מפנק במיוחד... ועכשיו לנושא פחות משמח. אתמול בערוץ הראשון הראו תוכנית על סדר יומו וחייו של הרמטכ"ל לשעבו ושר הביט היום, שאול מופז. בהתחלת התכנית הראו כמה תמונות של אוטובוסים ( או יותר נכון שלדים...) שהתפוצצו בפיגועים שונים. ולסיום, אני רואה לאחרונה את 7041 ( העירוני הטוב בעולם) עובד על קו 13. איפה 4000?

מצב
הנושא נעול.
למעלה