בכורה בפורום.!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.

אורי404

New member
בקו 24.

קודם כל - ברוכה השבה.
האוטובוס של מכבי חיפה הוא מטאור והוא בבעלות של חברה פרטית. לפי מיטב ידיעתי הוא מאובזר בשכלולים שונים. בכל מקרה, ראיתי לא מזמן תוכנית על קבוצת הכדורגל האנגלית מנצ'סטר יונייטר, ובה הראו את האוטובוס שלהם ושיכלוליו. המושבים הופכים למיטות, יש טלויזיה ליד כל מושב, יש בר ועוד ועוד... אוטובוס מפנק במיוחד... ועכשיו לנושא פחות משמח. אתמול בערוץ הראשון הראו תוכנית על סדר יומו וחייו של הרמטכ"ל לשעבו ושר הביט היום, שאול מופז. בהתחלת התכנית הראו כמה תמונות של אוטובוסים ( או יותר נכון שלדים...) שהתפוצצו בפיגועים שונים. ולסיום, אני רואה לאחרונה את 7041 ( העירוני הטוב בעולם) עובד על קו 13. איפה 4000?
בקו 24.
ראיתי את ה-4000 מספר פעמים על קו 24. אגב, מה הכי טוב ב-7041?

מרצדס סיטארו הוא האוטובוס העירוני

בקו 24.
ראיתי את ה-4000 מספר פעמים על קו 24. אגב, מה הכי טוב ב-7041?
מס' 1 בכל רחבי העולם ואין על כך שום עוררין. בכל פרמטר הוא עולה על כל אוטובוס עירוני אחר והסיטארו הוא היחיד שקטף 10 מדליות בכל התחומים. אין שום ספק שאוטובוסי "מרצדס" הם הטובים ביותר עלי אדמות. הבעיה: הם היקרים מכולם !

יצחקA

New member
יש לי תמונה של סיטארו המשרת בחברת

מס' 1 בכל רחבי העולם ואין על כך שום עוררין. בכל פרמטר הוא עולה על כל אוטובוס עירוני אחר והסיטארו הוא היחיד שקטף 10 מדליות בכל התחומים. אין שום ספק שאוטובוסי "מרצדס" הם הטובים ביותר עלי אדמות. הבעיה: הם היקרים מכולם !
יש לי תמונה של סיטארו המשרת בחברת
ה RATP בפריס ואני מקווה שיתאפשר לי להעלות את התמונה הזאת ועוד תמונות לפורום.

אורי404

New member
באיזה עשר מדליות הוא זכה?

בספטמבר האחרון התקיים סלון

אוטובוסים בגרמניה בו השתתפו עשרות דגמים של עשרות יצרנים. ואלה הם התחומים בו זכה הסיטארו: 1. המהיר והזריז מכולם. 2. מומנט גדול מכולם יחסית לגודל המנוע. 3. האוטובוס הנוח והמרווח מכולם. 4. האוטובוס הבטוח ביותר. 5. האוטובוס היפה מכולם. 6. מערכות הבלימה המתקדמות ביותר. 7. תנאי עבודה לנהג - הטובים ביותר. 8. רמת המיחשוב הגבוהה ביותר מבין כל האוטובוסים. 9. מערכות מכניות הטובות ביותר. 10. שלדה עמידה מכולם. טכנולוגיה חדשנית - פטנט רשום - יחודי למרצדס. ויש גם נקודה שלילית: 11. מחיר - אתה משלם לא רק על האוטובוס אלא גם על השם "מרצדס" הון עתק. כמו שאוטובוסי מרצדס הם הטובים ביותר בעולם - גם מכוניות המרצדס הן הטובות והמתקדמות ביותר וכיום הן עוברות ברמת הגימור את "רולס-רויס". המרצדס "מייבאך" היא "ה"מכונית כיום ! הסיטארו = העירוני הטוב מכולם. ה404 הוא הבינעירוני הטוב מכולם. אין למרצדס מתחרים באיכות, בגימור ובכוח.

אורי404

New member
תודה!!!

אוטובוסים בגרמניה בו השתתפו עשרות דגמים של עשרות יצרנים. ואלה הם התחומים בו זכה הסיטארו: 1. המהיר והזריז מכולם. 2. מומנט גדול מכולם יחסית לגודל המנוע. 3. האוטובוס הנוח והמרווח מכולם. 4. האוטובוס הבטוח ביותר. 5. האוטובוס היפה מכולם. 6. מערכות הבלימה המתקדמות ביותר. 7. תנאי עבודה לנהג - הטובים ביותר. 8. רמת המיחשוב הגבוהה ביותר מבין כל האוטובוסים. 9. מערכות מכניות הטובות ביותר. 10. שלדה עמידה מכולם. טכנולוגיה חדשנית - פטנט רשום - יחודי למרצדס. ויש גם נקודה שלילית: 11. מחיר - אתה משלם לא רק על האוטובוס אלא גם על השם "מרצדס" הון עתק. כמו שאוטובוסי מרצדס הם הטובים ביותר בעולם - גם מכוניות המרצדס הן הטובות והמתקדמות ביותר וכיום הן עוברות ברמת הגימור את "רולס-רויס". המרצדס "מייבאך" היא "ה"מכונית כיום ! הסיטארו = העירוני הטוב מכולם. ה404 הוא הבינעירוני הטוב מכולם. אין למרצדס מתחרים באיכות, בגימור ובכוח.
תודה!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה