בכורה בפורום.!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.
ובזמן ששמרת עליו, בניתם ביחד

דרך אגב הבכורה היתה מתוכננת כבר
ללפני חודשיים בערך, רק שביום החופשי ההוא בסוף הייתי צריך לשמור על האחיין הקטן שלי :)
את כל צי האוטובוסים של הצחקנוס ואף שיפרתם אותו... אלה היו תמונות נהדרות !

טוארג

New member
זה היה עם אחיין אחר...

את כל צי האוטובוסים של הצחקנוס ואף שיפרתם אותו... אלה היו תמונות נהדרות !
זה היה עם אחיין אחר...
האחיין היצירתי הוא לא אחיין שלי כהגדרה אבל אני בשבילו דוד-יובל... הוא למעשה אחיין רק של אח שלי, כי זה הבן של אחות של אשתו של אח שלי.. לא משנה!!! האחיינים שלי קטנים יותר: אחיין אחד בן שנה כמעט ואחיינית בת פחות מחודש.

ארזS

New member
ישר כח ! תמונות יפות ! ../images/Emo45.gif

ולסיום...
מפרקית 388 באבא הלל ברמת גן. זהירות סקאדים.
ישר כח ! תמונות יפות !

alantan

New member
יופי של תמונות!!!

בכורה בפורום.!!!!!!!!!
חברת מרגלית המהוללת!
יופי של תמונות!!!
איזו שיטת מספור גאונית!
אתה צריך לעשות חידון על ההגיון של חברת מש"א מרגלית למספור קווים, ולמה מה שטוב לאגד ומטרופולין (שיטת מספור ארצית פחות או יותר), לא יכול לשמש אותם.

אורי404

New member
אוטובוסים חדשים.

אוטובוסים מכוערים, מספרים טפשיים
אוטובוסים חדשים.
התמונות שטוראג העלה הן של אוטובוסים חדשים וטובים. יש פה את ה-0404, שהיינו רוצים לראות יותר כאלה באגד, וגם את האירייזר המהודרים (לפחות לפי נתמונה, אני לא יודע מה מצב התחזוקה שלהם).

טוארג

New member
טעות בידיך...

אוטובוסים חדשים.
התמונות שטוראג העלה הן של אוטובוסים חדשים וטובים. יש פה את ה-0404, שהיינו רוצים לראות יותר כאלה באגד, וגם את האירייזר המהודרים (לפחות לפי נתמונה, אני לא יודע מה מצב התחזוקה שלהם).
טעות בידיך...
לחברת מרגלית אין O404... כמו שכתבתי, אלו הם דגמי "ברק" שרק דומים ל-O404 אבל נחותים ממנו משמעותית. ובקשר לאירייזר, זה אחד הדגמים הכי ל-א נוחים שנסעתי בו (אי פעם!!)

צריך לשים לב להבדל בין המרכב למנוע

טעות בידיך...
לחברת מרגלית אין O404... כמו שכתבתי, אלו הם דגמי "ברק" שרק דומים ל-O404 אבל נחותים ממנו משמעותית. ובקשר לאירייזר, זה אחד הדגמים הכי ל-א נוחים שנסעתי בו (אי פעם!!)
צריך לשים לב להבדל בין המרכב למנוע
המרכב של הארגז שם המרכב "ברק" המנוע והשלדה הם מרצדס 0404 בדיוק כמו האוטובוסים של סופרבוס שהם מרצדס 0404 עם מרכב של VANHOOL שהוא המרכב הכי טוב שהיה ועודנו למרצדס (גם ל 0303 יותר טוב מהגרמני המקורי) לגבי הIRIZAR מדובר בחברה שמרכיבה אוטובוסים על שלדות ומנועים של MAN DAF SCANIA ומרצדס (יש בארץ רק 2 והם של אגד) האוטובוס שבתמונה הוא של MAN מדגם 350-18 (כמו רוב האוטובוסים הבינעירוניים של אגד מתוצרת MAN שחלקם מורכבים ע"י הארגז ויש גם מעט באגד תיור ונופש שהורכבו ע"י מרכבים "מארס") המרכבים של IRIZAR ידועים בנוחותם ופארם הרב אבל...... הם גם מתפרקים מהר ולכן הם יותר מתאימים לשימוש תירותי ופחות לתח"צ.

מצב
הנושא נעול.
למעלה