ביקורת אלבום - Lady Gaga - Born This Way

השם של השיר מגניב ביותר

בהחלט אחד השירים הבולטים באלבום.

candyheart

New member
שיר טוב.

פה ושם הוא אמנם מזכיר לי שיר אחר(ואני לא מצליחה לשים את האצבע על מה) אבל הוא מגניב ביותר.
וחצי

theone24

New member
רצועה 15: The Queen

אם שתי רצועות למעלה גאגא שאלה בספק תמימות אם נאהב אותה אם היא תשלוט בעולם, כאן מסע ההשתלטות כמעט והושלם והיא מכריזה שהיא יכולה להיות המלכה. מדובר בעוד קפיצה לעבר, לשנות ה90' (משהו שמאוד מאפיין את שירי הבונוס באלבום). הוא מתחיל כשיר דאנס ולקראת האמצע מוריד הילוך וכל הפקת השיר משתנה לחלוטין. שמעתי ביקורות חיוביות על השיר מהמעריצים, אישית לא נפלתי. חביב.
http://www.youtube.com/watch?v=Cf72ljWJqAY

theone24

New member
רצועה 16: You And I

כמה שמענו על השיר הזה לפני? זה היה השיר הראשון שגאגא חשפה למעריציה מהאלבום החדש, וכיאה לה היא ביצעה אותו לא פעם על הפסנתר. הגירסה האקוסטית מעט אנמית ולא ממש עשתה חסד לשיר, בגירסת האלבום נדמה כאילו גאגא רצתה לעשות קצת שאניה טווין, ויצרה בלדת רוק/קאנטרי שלא הייתה מביישת את מיטב אומני הקאנטרי. שיר חביב שמראה צד אחר מגאגא מלכת הדאנס שאופף את רוב האלבום, אבל מרגיש קצת מוזר ולא שייך. בכל זאת אני בטוח שבהופעה חיה עם כלים חיים היא תתאבד על השיר הזה (רק לא שוב גירסה אקוסטית), שומעים את העוצמות בקול שלה.
וחצי http://www.youtube.com/watch?v=qel9YgtkZtY

היא נשמעת מעולה

מעדיפה את הגירסה הזו על פני האקוסטית (טיפה נמאס מזה) אני אישית לא כ"כ מחבבת את השיר, הוא לא עושה לי כלום.

candyheart

New member
כששמעתי אותו לראשונה בלייב

הוא נשנע לי משעם ומייגע.ולמרות שדעתי לא השתנתה המון,הוא בהחלט יותר סביל כיום.בעיקרון זו סתם בלדה...למל"מית כזאת.
וחצי

theone24

New member
רצועה 17: The Edge of Glory

השיר הסוגר את האלבום, ובאמת לא יכולתי לחשוב על סגירה הולמת ממנו. אחרי שהיא שרה (הרבה) על דת, הממשל האמריקאי, נישואים חד מיניים והמון הימנונים על קבלה עצמית, גאגא מתיישבת בפעם האחרונה לסגור אלבום מעט אפלולי בשיר חיובי עם נושא לא קל - מוות. בראיונות איתה היא סיפרה שהשיר נכתב לאחר מות סבה האהוב, ובמקום להתאבל עליו היא החליטה לצאת ולחיות את החיים, לחגוג ולכתוב על כך שיר שיעביר את המסר הזה. תחיו כאילו היום הוא היום האחרון! דרך יפה עבר השיר, עם יציאתו כסינגל פרומו קפץ השיר באייטונז לצמרת המצעד וגרם לגאגא לשנות את דעתה ולהכריז עליו כסינגל שלישי רישמי, כמובן שעזרו לו גם הביקורות הסופר חיוביות שהוא קיבל. מבחינת הפקה מדובר באח הגדול והמוצלח יותר של "שיער", עם הרגשת רטרו חזקה לקראת סוף השיר עם הסקסופון. פרננדו גאריבאי אחראי שוב על חמש וקצת דקות של תענוג שמיעתי.
http://www.youtube.com/watch?v=S08KonZiew4

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif התאהבתי משמיעה ראשונה

שיר מעולה מרקיד המנוני עם מסר מעולה ומדבק... וההופעה שלו גם מעולה!!! מחכה לקליפ

HanAn189

New member
אין מילים בכלל ../images/Emo99.gif

כמה יפה אפשר לשיר בצורה חיה על משהו שהוא ההפך הגמור אליהם. אני מקבל זרמים בגוף מהשיר, מהמילים.

candyheart

New member
מקסים מקסים מקסים!

באמת שאי-אפשר לסגור את האלבום בצורה טובה יותר! השיר עוצמתי,מתמודד יפה עם הנושא,ופשוט חזק ומרגש! אני שמחה שהוא סינגל.

Bright Unicorn

New member
גאוני

זה שיר גאוני וכ"כ טוב שכבר בשמיעה ראשונית הרגשתי שאני מכיר אותו. בחירה חכמה לסינגל ויפה שהוא סוגר את האלבום

למעלה