ביי ביי חנוך

davidlev0255

New member
טומי הגיבור הטראגי של השנה!

כל שנה היפים החכמים והחזקים הם הגיבורים הטראגיים בראשונה היה זה נועם ! שברוב טיפשותו העניק שרשרת חסינות לנעמת הסיליקון בשניה איתי - שחשב שהוא אסטרטג והעדיף להפסיד במשימת חסינות חשובה מאין כמותה ! בשלישית טומי - בלי שכל ובלי ביצים

הוא לא גיבור טראגי, פשוט תמים עד זוועה

ונגד תמימות ואולי גם חוסר שכל אין מה לעשות, לא לומדים את זה בשום אוניברסיטה, מלבד באוניברסיטה של החיים.

yellow38

New member
קח את זה בפרופורציה הנכונה

זה בסך הכול תוכנית טלוויזיה טיפשית

רנדו

New member
יכול להיות שהדס בסוף לא היתה איתם.

ולכן היה צריך לדבר עם שי. בכל אופן.. אני חושבת שזיו שתול.. ולכן אי אפשר להדיח אותו עד קרוב לגמר.

Upgrade U

New member
"שלום חנוך" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמח שהוא הועף סוף כל סוף. בתור דמות הוא היה אחד הבלתי נסבלים. בתור בן אדם,מצדיע לו על היכולות והכוחות נפש הגדולים שהיו לו בשביל לבוא למשחק ובכלל לעבור חיים שלמים כחסר יד. נתראה במושבעים.
השלישיה האנמית:טום,אביגיל ואוהד פשוט מצחיקים ברמות. זה היה ידוע מראש ששום דבר לא יצא מהדיבורים הללו ובסופו של דבר טומי (שאגב,באמת מזכיר את אליסה מארץ הפלאות,כמו שמישהו רשם פה
) ישקשק ויצביע נגד חנוך. חשבתי שאמרת שאתה מבוסס על ערכים לא?? וליעד -
!! איך היא כמעט נכנסה בזוארץ. ליעד לכנסת!

טלטל120

New member
"שלום חנוך" - לא ידעתי שהוא השתתף בתכנית...

טומי היה צריך להזהיר את חנוך "אנ'לא יודע איך לומר לך", כי בסופו של דבר הוא "נסחף עם הזרם"... ולזיו - "לך לפסיכיאטר". (קצת שיטוט בשירונט - לא התאפקתי..
)

NP16

New member
גם בתור בן אדם הוא די צבוע

לא היה אכפת לו לשקר שהוא רוצה שידיחו אותו. כמו גם לא השקר הראשון במשחק הזה. שזה בסדר, אבל זה אומר שהוא לא יכול ללחוץ לעצמו את היד...

retard boi

New member
בדר"כ לא כותב כאן

מן הסתם טום יצא ממש טיפש בפרק הזה, סתם תפס יוזמה, איגד אנשים, יצר רוב ובסוף משתפן סתם כי שי אמר לו אחרת, לא היתה לו שום סיבה בכלל לערב את שי בהחלטה הזו, היה לו רוב. הוא כולה היה צריך לשים עליו את הצמיד וטו כאילו בגלל שהוא כביכול במחנה חנוך ולסגור עניין בלי שאף אחד לא יחשוד בכלל עד להקראת השמות בהצבעה. מצד שני אני די שמח שחנוך עזב. מבחינתי הוא אדם הרבה יותר בזוי ושפל מזיו. ליאורה סיכמה את זה בצורה מאוד יפה במועצת השבט - הוא לא עשה את מה שהוא עשה בגלל שהוא "הגון" או "מוסרי", הוא עשה את מה שהוא עשה בגלל שהוא ידע שהוא בדרך החוצה והוא חסר יוזמה ותובסן מידי בשביל מבאמת לעשות משהו בנדון אז כמו ילד בן 6 הוא החליט להחמיץ פנים, קוראים לזה בשפה פשוטה sore loser. לא היתה לו בעיה מוסרית שזיו התנהג ליעל, נטלי והדס בשבט שלהם כמו לשפחות או חשב פעמיים לפני שהוא הדיח את חברו הטוב אבי סתם כי שי אמר לו. גם ככל הנראה לא היתה לו בעיה להתייחס לליאורה כאילו היתה מצורעת ובטיפשות מדאיגה להגיד לה שהיא לא באמת איתם שיש להם תיקו באיחוד ואז עוד להתפלא למה היא עורקת ולהטיף מוסר גם על זה. אני לא מחבב את זיו ולא מחבב את ליאורה אבל במקרה של חנוך אני שמח שטומי נהג בפחדות. ברוך שפטרנו.

השורד

New member
על איזה חסינות אתה מדבר?

אם טום חשש ששי יתן לזיו את חצי הפסלון - למה טום בכלל דיבר איתו לפני המועצה?

osh360

New member
כל הטובים הולכים אחד אחרי השני..

אין כבר חשק לראות את זה למה טומי התקפל שניה לפני?]-: חבל לי על חנוך כל כך!

idanoosh17

New member
נפתח את זה שוב...

מה זה טוב ? זה זה לא משקר? טוב זה רואה הכל וורוד? אז טוב זה לא בהישרדות שיהיו טובים בתוכנית בישול של אהרוני! בהישרדות בין השאר צריך לשרוד אנשים ולא רק רעב איתני טבע ומשימות. לברוח למחנה נפרד זה לא לשרוד אנשים. לחשוב שלא לשקר זאת הדרך בהישרדות וככה להיות מודחים- זה לא לשרוד. זה המשחק, ואם אנשים עדיין לא הבינו ובאים למשחק באידיאולוגיה כזאת- מגיע להם!

osh360

New member
אבל מי החליט שבהשרדות צריך להיות ה"לא טוב"?

ממש לא מגיע לו ללכת לדעתי זה שהוא בנה מחכנה אחר זה ממש מוצדק לדעתי..מה לעשות שלא לכולם כיף לשמוע אנשים מזלזלים שצועקים כל הזמן.. לדעתי באמת לא צריך להשתנות בשביל שום משחק..וללכת עם הערכים שלך.

idanoosh17

New member
לבנות מחנה נפרד

ולהצהיר שהוא "מתמודד מדברים ולא בורח מהם" זה קצת (הרבה) צביעות... לא טוב לך אז אתה הולך להתבודד? זו התמודדות? זה מגניב לשרוד את תנאי הטבע ואת המשימות (ואני מעריץ אותו על כוח הרצון עם היד שלו) אבל המטרה העיקרית במשחק זה לשרוד את האנשים וחנוך נכשל!

idanoosh17

New member
בן אדם שילך למלכות יופי

ויביא שלום לעולם. בהישרדות צריך אסטרטגיה בשביל לשרוד.

למעלה