ביי ביי חנוך

השורד

New member
../images/Emo45.gif לא היה צריך לערוך הרבה - דברים הסתדרו

מעצמם, כמו בסרט מתח טוב.

אורישקי

New member
חבל שזה קרה רק עכשיו אבל טוב מאוחר מלעולם לא

גם לא הבנתי למה טומי לא הדיח את זיו ולאחר מכן את חנוך/שי.ואם הוא ינסה משהו לאחר מכן זה יהיה תו ליטל תו לייט

davidlev0255

New member
ברור שלא, אבל יש לו פוטניצ' , תראה הוא בכ"מ

מועמד להדחה כי הוא חזק, אז שיקבל החלטה בשכל ושיעיף את זיו (נניח שהוא לא ידע אלא רק בסוף ששי עם זיו, אבל זה עדיין נתן לו את האפשרות ליצור ברית נגד זיו : טומי חנוך הדס ריקי אוהד ---- (זיו) ליאורה טלקו שי ליעד כי יש לו וטו מה הילד עשה, העדיף לשים וטו על ריקי.... לא רציני

רנדו

New member
מאיפה לך שהם באמת היו איתו?

אולי הדס וריקי גם השתפנו.. כמו שהשתפנו קודם?

davidlev0255

New member
צודק, אבל זה גם קטע לא ברור

הרי הן לא סבלו אותן, וככה יש להם לסבול אותומ עוד ועוד ועוד והן תיאורטיות יכולות להיות הבאות בתור... טיפשות

רנדו

New member
נכון.. יש הרבה דברים לא ברורים!

וזה שהדס הגנה על טלכו בחרוף נפש מול טל א?? זה ברור?? משהו שם מוזר לגמרי.. ולכן לא נראה לי שלטומי הייתה ברירה. ובאמת לדעתי ריקי תהיה הבאה בתור.

רנדו

New member
כי הן תרנגולות...

כמה פעמים הדס רצתה להדיח את זיו והשתפנה במועצת השבט?? כמה פעמים ריקי הצביעה ליאורה רק בשביל לא להצביע זיו? תשאל אותן מה יש להן להפסיד.. הדס אמרה פעם שהיא מפחדת להצביע זיו בשביל לא להיות המטרה הבאה שלו. אולי זה קשור.

אורישקי

New member
לגמרי כן,הם פחדנים

הם צריכים לחשוב בהיגיון שגם אם הם ידיחו את זיו לשי לא יהיה מה לעשות נגדם כל עוד הברית יציבה.

טומי - איך אתה חי עם עצמך ???

מפגן כזה של פחדנות לא נראה מאז מחשבותיה של הדס להדיח את, מי אם לא, זיו. וואיי וואיי, זה היה מביש. טומי, אתה בחור גדול. איך שי הצליח להפחיד אותך כל כך? למה הלכת לשי? אתה לא יודע לעשות חשבון? לא היית צריך אותו בשביל רוב. ומה הפרומו הראשון אחרי הפרק? טומי: "אני בסכנת הדחה". וואלה. באמת חשבת ששי יקח את מה שסיפרת לו לקבר? איך יצאת קטן.

טלטל120

New member
טומי פ-ח-ד-ן!! הוכיח שאין לו ב***ם, או כמו

שהחכמה בנשים אומרת - "ביידה". (היא גם תחשוב, אם תקרא זאת, שהיא באמת חכמה..) ברגע שטום לא יזכה בחסינות, הוא יעוף מיידית, ואני מקווה שאז חנוך יוכל להגיד לו "אמרתי לך". התאכזבתי כל כך, למרות שברגע שריקי קיבלה את צמיד הווטו, הבנתי שגורלו של חנוך נחרץ.

babylon4

New member
קטןןןןןןןןןןןן

ככה הוא יצא אין לכם מושג כמה אני עצבני מהפרק הזה

למעלה