ביי ביי חנוך

שרון2712

New member
איזה באסה שהתמודד הכי מדהים של העונה

עף. אין מה לעשות, תמיד הרעים מנצחים בהישרדות הזאת, ראו ערך אריק אלפר התחמן! עידן קפון כרגיל סיכם את הפרק כל כך טוב שאין מילים...תראו

Tomer984

New member
חלאס אתה רוצה לראות הגינות תראה ספורט

זה הישרדות , אתה חייב להיות תחמן זה חלק מהמשחק, זה כמו שבפוקר תעודדי רק את מי שמעלה את הסכום שלו כשיש לו יד טובה,

AB17

New member
פשוט עונה של לפלפים....

טומי ואוהד האלה....ביזיון למין הגברי "אני מפחד ששי יצא נגדי" "אני מפחד משי..." חחחחח הייתי רוצה לראות את שי מאיים ככה על מישהו כמו איגור, עידן, איתי או אופיר..... מתוך עונה של איזה 20 מתמודדים יש רק 5 שמשחקים את המשחק(שי,זיו,טלכו וליאורה)....יופי של יחס... כל השאר רק עסוקים בלאכול קוקוסים...לבכות על הרעב ולחכות לרחמים מצד שי או זיו...

cover121

New member
אביגיל מאכזבת מאוד..

בפרקים האחרונים היא הראתה שהיא באמת יודעת להפריד בין משחק למציאות, גם בהדחה של טל בן -דוד ובמיוחד בזו של טל אנגלנדר. אפילו בפרק הנוכחי היא אמרה שההצבעה נגד זיו היא רעה אסטרטגית(כשהדס וטומי באו אליה בפעם הראשונה). אני תוהה אם טומי בכלל עידכן אותה כמו שהוא עידכן את אוהד לגבי ההסתייגויות שלו מהדחת זיו בעקבות האיומים של שי, כי זה פשוט נראה תמוהה שהיא לא הבינה ברגע שטומי שם את הווטו על ריקי שההצבעת הרוב משתנת לחנוך.
והיא עוד יותר קברה לעצמה את הקבר שהיא הודיעה לזיו שהיא הצביעה לו. ובכל מקרה, אם באמת היא לא הייתה מודעת למה שקרה, לא הייתי קורא לזה זיגוג בין בריתות, כי אני לא חושב שהיא פונה/תפנה נגד אף אחד מחברי הברית הנוכחיים שלה(גם ליאורה) ושזיו הוא באמת היה מבחינתה החוליה החלשה בברית. במידה ולא, אז תפיסת המשחק שלה היא מצומצמת בהרבה ממה שחשבתי(ועדיין אני אעדיף אותה על שחקנים כמו טומי, ליעד, ריקי והדס וכמובן חנוך שמנחם שהוא לפחות הודח למרות שהדחה של זיו הייתה יכולה להיות הבליינדסייד הכי טוב שהיה כאן כנראה).

X יו יו S

New member
טומי כזה מצחיק

זה כזה ברור שברגע שהוא לא יזכה בחסינות הוא עף לעומת כמעט כל השאר שכן עדיף להם לא לקחת סיכון להסתבך עם שי

למעלה