ביי ביי חנוך

yellow38

New member
חנוך מתחסד אבל בעצם הוא גם כן שקרן

הוא שיתף פעולה עם שי לגבי השקר ששי צריך לבחור נגד מי הוא יתמודד. בעיני זה שקר הרבה יותר גדול ובטח שיותר מלוכלך מאשר להפר הבטחה למי תצביע.

EnglandHooligan

New member
סיכום של פרק 21!!!

בתכלס מה שהיה צריך להעשות נעשה, חנוך שלא היה מחובר בכלל למשחק,ובחר את חיי ההתבוללות שלו הודח בסופו של דבר. אז איך הפרק התחיל בכלל,בהערות העוקצניות של זיו לחנוך,וחנוך מצד שני ממשיך את הקטע הדיבילי שלו והולך לישון לבד ,שימו לב,ויש לזה פואנטה למה שאני רושם פה לסוף הסיכום,שימו לב מי האנשים שבאים לבדוק מה קורה עם חנוך :הדס,וטומי. טומי התמים מתחיל להבין שאולי הדרך שלו במשחק היא לא נכונה ושהוא אולי צריך לפרק את הברית וללכת עם חנוך,הדס משוכנעת גם ככה אחרי הכל היא במיעוט רציני .. בנתיים חזרה אל משימת הפרס שי מעבר את כולם ולוקח את זיו להתחרות,זיו מנצח וזוכה בחצי פסלון ,כרגע לשי ולזיו יש פסלון שלם,ו"הפנתר" (שי),חושב לחבור אל זיו שוב פעם ולממש איתו את האפשרות של להשתמש בפסלון,שימו לב שבמצב הנוכחי כרגע זיו יכול לבחור בשי ,ושי יכול לבחור בזיו פעם אחר פעם ככה שלאף אחד אחר לא יהיה הזדמנות לזכות בפסלון ...,האם זה יקרה?,לדעתי לא ..,אבל בכל מקרה ... זה רעיון נחמד . חנוך מנסה להסית את האש כנגד זיו,ולוקח את טומי לשיחה יחד עם הדס!,ואני בכוונה מדגיש הדס שוב פעם ,הוחלט ביניהם לפתוח צוות של אנשים "טובים"(אם תשאלו אותי אז בולשיט),שכולל את ריקי,שי,אביגיל,חנוך,טום,אוהד,והדס, ברית שחזקה מספיק לפרק את הברית הישנה וליצור רוב לטובת חנוך,אך מה שהם לא יודעים בעצם זה שאחד מהאנשים שלהם עבר צד.. במשימת הווטו כצפוי טומי זוכה כמו כל משימה ומחליט בוודאות לממש את הפעולה שלו הוא לוקח את כל ה"טובים" וגם הם בלי שום בעייה מסכימים איתו ,טומי לוחץ יד לחנוך וכפי שזה נראה כרגע זיו מודח היום. אז אוקי במצב הזה הולך להיות פה בליינדסייד מטורף נגד זיו וכל המשחק הולך להשתנות,אבל שי מגיע לעזרתו של זיו ומפתיע את טומי בכך שהוא רוצה שחנוך יודח ,טומי מקשיב ,קצת מפחד אך מחליט להמשיך את התוכנית ,ואפילו להעביר לחנוך את שרשרת החסינות . במועצת השבט ,ליאורה פעם ראשונה מטיחה בפניו של חנוך !,את מה שאני כותב עליו פה כבר חודש ימים !,כל הכבוד ליאורה !!!,טום מפתיע ונותן לריקי את צמיד הווטו ופה כנראה מבין מר חנוך שטום חטף רגליים קרות ,בכל מקרה 2 קולות לזיו וכל השאר לחנוך זה מה שהיה לנו פה כאשר אביגיל קופצת לאי השכן וכותבת את שמו של זיו ,ולעומת זאת הדס הנחש הזה ,אני לא מבין היא דפוקה או משהו או שהיא פשוט עושה את עצמה ???!?,מצביעה לחנוך?!?,איזה אינטרס זה נותן לה !?,למה היא בברית השני ??,פשוט חבל על הזמן היה עדיף לה כבר לרשום אוהד,או ליעד או סתם משהו אבל למה לרשום חנוך???,אם הוא אמור להיות בן ברית שלה !?!?,היא לא משחקת את המשחק וצריכה לעוף מהר מאוד בפרק הבא !

NP16

New member
לרשום את חנוך זה דווקא לשחק את המשחק...

אנחנו נראה מה יקרה עם אביגיל אני לא אתפלא אם היא ברשימה לפני הדס וריקי עכשיו.... למעשה.. אני בטוח שהיא כן.

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif נרדמתי בהישרדות..

מזל שיש את הפורום לעדכונים
הפרט החסר מה ליאורה אמרה לחנוך במועצת שבט?

רנדו

New member
שהוא צבוע, כי זיו הוא אותו זיו.

וכשהוא הרגיש בטוח בברית שלו כן סבל אותו. ופתאום לא. משהו בסגנון הזה.

davidlev0255

New member
חנוך בנה לעצמו את הקבר! מהרבה סיבות:

1. הוא היה צריך להיות במחנה ולשכנע את האחרים להצביע לזיו, ולא לפחד מהתמודדות איתו 2. הוא היה חייב להסביר לטומי (אחרי שהתחבבו) שמהלך החסינות והפסלון הוא חייב להיות בהתמודדות מול שי! או בכלל שלא יהיה רנדומלי , איך חנוך / טומי ויתרו ???? טיפשים, 3. המהלך בו שי בחר את זיו היה חייב להדליק נורה אדומה אצל כולם, ולחנוך להתחיל במסע שכנועים ,

Tomer984

New member
טומי לא טיפש הוא פשוט מכיר את היכולות שלו

הוא ידע שאם הוא יצביע עכשיו זיו , פעם הבאה שי היה הופך אותו למטרה ישר. וטום יודע שאין לו סיכוי במשחקי כח ומוח לנצח את שי אז הוא העדיף כרגע לא לבצע את המהלך . אז לפי דעתי הוא עשה את המהלך הכי נכון מבחינתו - מה שברור שהוא שחקן שרוף כבר וברור שלא יגיע לגמר (אלה אם יקח כל הזמן את השרשת חסינות) לפי דעתי השלישיה האחרונה תהיה שי טלכו וזיון אלה אם ההפקה תתערב באיזה משימה מוזרה , שפתאום היא תהפוך אותם לקבוצות לתתן לקבצוה מסויימת כולה חסינות

רנדו

New member
בדיוק.

רק שלדעתי זו לא תהיה השלישיה האחרונה. זיו לא יהיה בגמר.

davidlev0255

New member
אז ברור שאין לו שכל , הרי גם לא היה חייב

לשתף את שי הוא לא מבין שהוא חזק הרבה יותר מכולם שם??

יניבל1

New member
אין מצב שזה טלכו שי וזיו

הישרדות זה משחק שכל שבוע יש בו תהפוכות . אין מצב שהמצב כיום,כששי טלכו וזיו בשילטון , ישמר עד הגמר

Tomer984

New member
נכון , אבל קשה לי לראות מי יכול להכנס לשליש

לשלישיה ,אולי ליעד? או הדס? כי כל האחרים הם אנשים די אפורים, או אולי טומי בכל זאת כי הוא נראה טוב. לא יודע קשה לדעת מה יקרה, הרי בסוף הם בטח ירצו איזה דרמה וסוג מסויים של אנשים בגמר שיש רצון עז להעיף אותם וחלק רצון עז להיות איתם. אז יש מצב שישימו את הדס, אולי שי ונראה לי זיו אבל אז מה עם טלכו?

yellow38

New member
לא נראה לי ששי וזיו יהיו בשלושה האחרונים

כולם שונאים אותם טלכו כנראה יהיה בשלושה האחרונים, כי הוא גם ערמומי וגם אוהבים אותו בניגוד לשי.

Tomer984

New member
זה לא קשור את מי אוהבים זה קשור מי

יש לו יכולת להשפיע , כרגע זה שי , זיו וטלכו, ליאורה יכולה לבגוד פתאום למרות שנראה לי היא די אוהבת את זיו. עכשיו ממה שנראה לי טומי ואוהד הולכים להתנדף בפרקים הבאים או אביגיל על החוצפה שלה.

yellow38

New member
אם טום, אוהד ואביגיל יחברו להדס וריקי

אז הם יהיו 5 מול 5 ולטום יש סיכוי טוב לזכות בווטו, אז אני לא אתפלא אם המודח הבא יהיה שי או זיו.

yellow38

New member
כן אבל שי וזיו לא ידעו על מי יכוונו

וגם המכוונים לא יודעים על מי כדאי לכוון. זה הימור. הם צריכים לנסות להטעות את שי וזיו.

NP16

New member
אבל לשי אין מספרים נגדו!

אתם חיים בסרט והוא חי בסרט שזה לא יקרה גם ככה ששי נגדו עכשיו. בעצם אתה אומר שטום לא טיפש כי הוא יודע שהוא טיפש?

mmeny

New member
סניגוריה על טומי

נכון,היה לו הרבה כח,אבל.... 1)טומי לא מנהיג,והאנשים מסביבו לא מנהיגים,ורובם רכיכות שקשה לסמוך עליהם 2)חנוך-במקום לעשות את העבודה,לשבת עם הדס אביגיל ריקי אוהד,לנסות לבנות מחנה נגדי,הלך לנופש,ושטומי יעש בשבילו את העבודה 3)חלק מהאנשים שסביבו לא ממש ניתן לסמוך עליהם,הדס כבר כמה פעמים הצביעה עם המחנה המנצח,את הסכין שאביגיל תקעה לו קשה לשכוח,ריקי בגדה בחברה הכי טובה שלה נועה-וגם הלכה בעבר עם שי,אוהד שקט מידי והולך עם הזרם,וחנוך בורח ליער. ברגע ששי הודיע לו שהוא לא איתו ,טומי היה בהתמוטטות עצבים

למעלה