ביי ביי חנוך

אבל טומי חשב שהוא ושי באותו צד

וחוץ מזה ששי הבטיח לו שהוא כן ידיח את זיו, אבל בהדחה הבאה, כי יותר דחוף לו להוציא את חנוך כרגע כי הוא מאיים... אז הטעות הגדולה שלו זה שהוא האמין לשי, אבל הוא לא יכל לדעת ששי משקר לו והוא בכלל בברית עם זיו...

השורד

New member
אם שי מנסה כל כך בחירוף נפש להגן על זיו

כנראה שהוא סגר איתו עיסקה. תוסיף לזה ששי קודם לקח דווקא את זיו לדו קרב - קיבלת 1+1 שטומי לא עשה.

רנדו

New member
זה לא כזה שקוף.

עובדה שטלכו וזיו אמרו אחד לשני ששי יהיה נקלף הנסתר שלהם.

כנראה שהם חשבו שאם שי לקח את זיו

סימן שהוא רוצה להביס אותו. מלחמת אגו אחד על אחד. נראה לי שהם בכלל לא קולטים את חשיבות הדו קרב הזה בכלל שאחרת היו נלחמים אחד נגד השני ללכת, ואפילו שהאמינו לשי שהוא אמור לבחור את המתמודד השני לדו קרב, למה אף אחד מהם לא ביקש ממנו שיבחר אותו? עזוב נו... רובם שם ניצבים, תפאורה....

shaked2010

New member
../images/Emo45.gif

טומי השפן הזה!! יצא פשוט א-פ-ס
אם הוא כ"כ מאמין בערכים למה הוא עשה את זה?! חסר עמוד שידרה שכמותו והוא הפייבוריט שלי חשבתי שהוא עומד על שלו.. ומה הוא מאמין לשי אם הוא היה מדיח את זיו לשי לא היה עמוד שידרה! בגלל זה שי שיכנע אותו לא להצביע זיו! אני מאוכזבת מטומי קשות!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איזה מאכזב טמי..... כבר שמחתי על מהלך שיזם, ו.... הופ...... איבד את עמוד השדרה שלו.....

עוז 61

New member
../images/Emo45.gif הוא פחדן שפן

כמעט הערכתי אותו שהוא אמר שהוא מעביר את השרשרת לחנוך. מה מפריע לו שי? הוא לא קלט את עניין פסלון החסינות? וחוץ מזה גם אם הוא לא עלה על זה שי כבר לא היה יכול להיות מוגן כי חצי הפסלון שלו כבר היה בשתי הדחות.

niro62

New member
דווקא העריכה הייתה מצוינת הפרק

ואני למרות ששמעתי לפני זה תספוילר עדיין חשבתי שלא קראתי נכון או משהו ושזיו יודח

כשראיתי שטמטומי שם אמר לריקי שלא תצביע ידעתי

מה יהיה, היה ברור שהוא הולך להצביע לחנוך וחנוך עף.

למעלה