בייביי

Dracos Love

New member
לא אני לא ../images/Emo108.gif

זה היה מקבץ הפרצופים המפחידים שלי
אני בת 18

coolit

New member
חח טל:)|בלוןכ|

התמונות ממש חמודות, אפילו יותר מבמציאות *בורחת*

Dying degrEe

New member
למה את רושמת שאת עוזבת?

פשוט לכי את לא חייבת לאף אחד כלום וגם אני לא נתראה ביי.

צו צאנג

New member
ניצלוש דחוף!!!! אני רוצה לפתוח

פורום על סדרות הספרים בלגריאד, מלוראין (וכל הספרים הנלווים בנושא) שדיוויד אדינגס חיבר, אני צריכה המלצות ואם אתן בעד הפורום, למה, ואם משהו מהפורום בכלל קרא את הספרים....

NeTa G4

New member
../images/Emo42.gifהפעם זה משתפר....../images/Emo42.gif

ואני לא התכוונתי לשום דבר אחר, מאשר..לדוליז שלי
אז היני הדולי החדשה.. שחוץ מהשער שלה, היא יצאה מקסימה (חיסית לטירונית שכמותי) קבלו אותה.... אהה ויש לי רעיןו נחמד.. אולי נקראה בשמות לדוליז של אנשים שמפרסמים.. כאילו נפרסם דולי, ואז כל אחד יציא שם

Agent U

New member
הו-קיי...../images/Emo4.gif

השיער באמת לא משו... השמלה לא רעה למעלה אך ההצללה בציצים לוקה בחסר.. החלק התחתון של השמלה עגול מדי... צריך לעגל טיפה את התחתית לא את כל החלק התחתון... תחשבי- שמלה לא תראה ככה, אלא אם כן יש בה כדור.

tiptip4u

New member
טוב-רע

פתאום קלטתי "מה? אני עושה להן טובה שאני עוזבת" אז החלטתי- למה לי לעזוב? רוב התגובות היו לאאאא- אל תעזבי- וזה הראה לי שיש פה בשביל מה להישאר בתיקווה שכול מי שכתבה לי -לכי כבר- חשבה שאני הולכת ואני לא אשים
לזה, ומי שכתבה, שתצפה לאותו יחס ממני. אני אמשיך להיות כאן- לכתוב כמה פעמים ביום ולפרסם את כול הדוליז החדשות שלי. אני אפתח כמה הודעות חדשות שבא לי ואקלל אם אני רוצה! ניסיתי לעזוב ברוח טובה אבל קיבלתי תגובות מגעילות ביותר, וכמה שגרמו לי לחיוך, בגללן אני החלטתי להישאר. אגב, הייתי בטוחה שזה היה שירשור של פעם אחרונה בפורום- אבל זה כניראה עוד שירשור של הדולי החדשה והדפוקה שלי. ולמי ש"ניצלה" לפחות שתגיד לי ביי (למרות שלא צריך) אבל זה יותר גרוע מלקלל אותי- לנצל. כמו סיפור שאני מכירה "גמרה והלכה" מאוד דומה!

תראי ילדה...

עכשיו למה בעצם את נשארת?? כדי לעשות לאחרים דווקא. את תפרסמי את כול הדוליז החדשות שלך מאה פעם איפה שאת רוצה כמה שאת רוצה ומתי שאת רוצה, את תפתחי כמה הודעות חדשות שבא לך ותקללי אם את רוצה. למה? כדי לעשות דווקא. את באה בכוונה לעשות דווקא. אז אם זה מה שיקרה, ועל זה לא יגבילו אותך, אני בעצמי יעזוב את הפורום. פר אינאף??

אבל לקלל,

ולעשות דברים שהם באופן ברור ומובהר לכולם נגד החוקים של הפורום, זו לא הבעת דיעה, ועל זה כן אפשר להגביל.

Shusho

New member
דווקא רוב ההודעות פה מדברות על זה

שאת עושה דווקא וכמה שאת רעה שאת עושה את זה ויאדה יאדה (והן צודקות.) וענת צודקת.

totsade

New member
תקשיבי רגע,

מתי שמישהי רוצה לעזוב עם "רוח" טובה היא לא כותבת דברים כמו "הפורום עיצבן אותי" "יותר נכון כמה אנשים מיתרוממים מהפורום" "למה לא שירשרתי? כדי לעצבן!" "שמיכל תימחוק את ההודעה הדפוקה הזאת (או שהיא לא כי היא אף פעם לא!)" לא רוצה לעזוב ברוח טובה, אלה, רוצה להתחיל ריב.

BaMbA babe

New member
והנה אנחנו פה מתווכחים על זה שעות-

וימית צופה בשעשוע על הריבים שלנו! אתם יודעים למה?.. כי זה מה שהיא רצתה לעשות! ריבים! אז תנו לשרשור המפגר(אני ממש לא מצטערת על המילה..) הזה לרדת בשקט בשקט למטה! תודה, אריאל!

tiptip4u

New member
למה לצחוק????

יש לי דמעות בעניים! ואני לא החשבתי את כול ההודעות של דנה- רק כהודעה אחת ואז הרוב היו נחמדים, או שזה מה שחשבתי! אבל באמת... אי אפשר פשוט להגיד לי איזה יופי שאת לא עוזבת? איזו הרגשה נותנים לבןאדם? תעזוב- למי אכפת??? באמת... באמת שציפיתי ליותר!

למעלה