בייביי

tiptip4u

New member
בייביי

כבר הגעתי ואני כבר עוזבת. כמו מיכל (חברה שלי) שאמרה שהפורום התחיל לעצבן אותה: הפורום עיצבן אותי. יותר נכון כמה אנשים מיתרוממים מהפורום. למה לא שירשרתי? כדי לעצבן! שמיכל תימחוק את ההודעה הדפוקה הזאת (או שהיא לא כי היא אף פעם לא!) ביי ואני בכלל לא אתגעגע לפורום הזה.

פעמונה

New member
נ י צ ו ל ../images/Emo180.gifעזרה בבקשה!!!!!!|ב

עשיתי דול ואני לא מצליחה לעשות לה שיער אסוף אז מי שכן יודעת אם תוכלו לעזור לי.... תודה וביי!

your-destiny...

New member
תגידי את יכולה להיות יותר מגעילה?!?

יש לך 101 שירשורים שאת יכולה לדחוף את הדולי שלך שם - יש שירשור דוליז חדשות פור גאד סייק! ואת מנצלת את ההודעה הזאת?! לא כל ההודעות נועדו כדי שאתן - הפרינססות של הפורום תוכלו לנצל! באמת! תחשבי קצת - זה לא יותר מידי לבקש!
אני לא אוהבת לכתוב הודעות בפורום, במיוחד לא כאלה אבל עליתם על כל העצבים ויצאתם כבר מכל החורים

דנדוש383

New member
לדעתי ...

פעמונה פסדר גמור,כי ימית אומרת דברים כאלה על הפורום ו"יורקת לבאר שממנו היא שתתה"... ...אז אם היא לא נהנתה בפורום-היא היתה צריכה לעזוב אותו כבר בעיום הראשון ולא רק עכשיו!

פעמונה

New member
מה איכפת לך?!

הרי במילא אף אחד לא הגיב או רשם משהו שקשור להודעה הזו אז מה איכפת לך אם אני כבר אנצל אותה כי אם היא פתחה הודעה חדשה אז למה שלא יצא ממנה משהו?! אני לא מבינה למה רוב האנשים פה בפורום כועסים על מי שמנצל ולא על מי שבכלל פתח את ההודעה!!! אז תכעסי על האנשים שצריך לכעוס עליהם.... ואל תדחפי את האף שלך למקומות שלא צריך אותו...

פעמונה

New member
עובדה שאת

משתתפת בניצול בזה שאת מגיבה ..... אז גם את עושה מה שביקשת לא לעשות בדרך כל שהיא לא?.... טוב אבל אני לא רוצה לריב... טוב? אז להבא אני אפתח שרשור חדש או אשרשר להודעה קיימת שמבקשים דוליז ? ממש לא התכוונתי לקחת את זה לכוון של ריב טוב? סולחת?
?

פעמונה

New member
יופי!!!! ../images/Emo24.gif

אני שמחה שהבהרנו את זה כי אני ממש לא רוצה להתחיל פה מריבות..... כי כבר רבתי עם אחת וזה ממש לא נעים אז אני מצטערת שוב.... ואם כבר אז את מרשה לי לנצל או לא?... חחחח

angel doly

New member
זהו...

כאלו דוקא מצאת לך שירשור מתאים לנצל מישהי אומרת שהיא עוזבת את הפורום ואת יופי לא אכפת לי וגם יש מלא שירשורים אוף זה באמת מעצבן בכל אופן למה את עוזבת? תתעלמיי נכון שזה עולה על העצבים אבל גם מי אני שאגיד רק הצתרפתי ואת בין הותיקות נו.
יש לי שאלה אולי תכעסו אבל למי יש את הכתובת של הדול מייקר של הפורום?

Co¥oTe

New member
אויש. פשוט תשתקי.../images/Emo181.gif

מיכל עושה עבודה מצויינת בתור מנהלת,ואם את לא אוהבת את זה אז טוב שאת עוזבת.

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo117.gif

אם הפורום מעצבן אותך - זו בעיה שלך. אם אנשים {אסקיוז מי מתרוממים???} נראים לך קצת סנובים, זאת גם כן בעיה שלך. כי הבנות בפורום הזה מנסות לעזור כמה שיותר. לתרום אחת לשניה ולעזור לחדשות יותר להתקדם! אז, מה לעשות, לא תמיד יש זמן לעזור לכולם. קורה... לא מוצא חן בעינייך - אולי באמת עדיף שתעזבי. זכותך לא לשרשר את ההודעת פרידה שלך. אבל אם את עושה את זה רק בשביל לעצבן - תסלחי לי, את דפוקה. ההודעה שלך באמת דפוקה אבל מיכל לא תמחוק אותה {נראה לי לפחות.} כי זה הודעת פרידה וזה לגיטימי. לא בגלל שהיא אף פעם לא מוחקת. ממש לא. את יודעת בכלל כמה עבודה זה לנהל פורום?! ועוד את פורום דוליז עם כל השרשורי דוליז????! לא. את לא יודעת נכון? העיקר להאשים את מיכל שקורעת את התחת שלה כדי שהפורום הזה ישאר מסודר. וכולה כמה זמן היא לא הייתה כאן?! שבוע?!!! אז היא הייתה כמה ימים בשביתה, נכון. למה היא הייתה בשביתה?! כי היא התעצבנה עליכן! - מסיבות מוצדקות לגמרי. ואחרי זה הפורום לא עלה לה - זה ממש לא אשמתה!! אם יש לך עוד תלונות על הפורום הזה - את יכולה או לנסות לשפר את זה בלהעיר בדרך נורמלית. או באמת לעזוב.

totsade

New member
לאאאאאאאא

ימית אל תעזבי. הפורום עכשיו בשלבים של התדרדרות קלה. גם לי היה שלב שרציתי לעזוב, אבל לא עזבתי. זה יהיה באמת הכי קל אם תעזבי, תנסי לעזור לפורום להשתפר ולחזור להיות כמו שהיה קודם, בבקשה.. תני עוד הזדמנות. ממני,

לימית../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

למה את עוזבת? כי נמאס לך כבר? מעצבנים אותך? גם לי זה היה,אני כמעט עזבתי ואז חשבתי... אולי אני לא מסתדרת פה משהו עם בנות אבל בכל זאת,למה לעזוב? תחשבי על זה שובבב, מנועה

tiptip4u

New member
לצחוק או לבכות?

לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. כתבתי שאני עוזבת ומה כותבים לי? "ככה את חושבת על הפורום? אז עדיף שתעזבי!" וואו! משפטי חוכמה! לא מזיז לי שמיכל קורעת את התחת- כתבתי מה שבא לי בלי לעשות חשבון לאף אחד(ת)! לכול מי שקצת יותר מפרגנת- תודה רבה. אבל נראה לי שאני עוד אחזור לפה יום אחד- אולי עוד כמה זמן. ואולי הפורום ישתפר ויפסיקו להיות כאלו קטנוניים! לכול מי שרוצה לדעת: אני ממליצה לכן להיכנס לשאר פורומים של (קצת) יותר מבוגרים ולראות- וואו! לא צועקים על כול אחד שפותח הודעה חדשה! דבר שכדי שתלמדו. כי אני רואה שלא ילמדו לא לפתוח סתם הודעות חדשות. ולמה לא עזבתי מהיום הראשון? כי ביום הראשון לא ידעתי שכולם פה רבים, צועקים, מקללים וצה לא? והמנהלת מחליטה לא לעשות כלום. ולמי שזה לא היה ברור: כדי שילך לבדוק את רמת האיי.קיו שלו בדחיפות או ילך לעשות איבחונים. ונ.ב. אני בעצמי (דיי) חדשה!

למעלה