בייביי

דנדוש383

New member
../images/Emo5.gif

הפורום ישתפר אחרי שאנשים כמוך יעזבו אותו, כי את בכוונה רצית לעשות לנו "דווקא" ולפתוח הודעה חדשה(מה שהיה כתוב בהודעה הראשונה) אז יאללה! לאסי - עופי הביתה !

דנדוש383

New member
הנה הציטוט:

"למה לא שירשרתי? כדי לעצבן!" אז מי פה צריך לשנות גישה???

tiptip4u

New member
כמה דברים לדנה האוהבת:

1. אני בבית. מול מסך המחשב שהורס לי את המוח. אבל גם לך הוא הורס (או שזאת רק אני) 2. תודה רבה על הביי החם ועל האני כבר מתגעגעת ש(לא) היו. 3. אני עוזבת כי האנשים (חלקם!) של הפורום מגעילים- יש כאן (כניראה) שתי דוגמאות: את. ולפי מה שאת אומרת אני. מסכנה: אני לא אחזור כי אני הורסת את הפורום! אוי! איום ונורא! 4. אני יכולה להציף את הפורום ואני לא עושה את זה. תגידי לי שהדולי החדשה שלי יותר חשוב? הדולי החדשה שלי מנוצל... רואה? מישהי ניצלה את השירשור- כמה מביש היא הראשונה! 5. ולסיום. אני הולכת גם ככה אז לפחות שאני אלך בהרגשה כמה שיותר טובה??? כי את לא עוזרת (יובל ונועה כן) אבל את ממש לא. מי ייתן ויום אחד אנשם יפנו אחד לשני בכבוד ולא יכעסו כול הזמן (כאילו שזה יקרה). אני חושבת שהשבתי לך בצורה נחמדה מאוד: לא קיללתי, לא השמצתי ולא עשיתי כלום אז לא מגיע לי יחס שכזה. ולמה אני עוד כותבת? אני עוזבת עוד מעט, ואני גם לא אפסיק לקרוא אני פשוט לא אגיב כי זה- (כמו כול המיתרוממים) לא לרמה שלי (כאילו ד-הההה)

דנדוש383

New member
א.את המתרוממת היחידה פה-

(לא שאני אומרת שזה רע...) ב.לא השמצת?פסדר ,אם בשבילך להגיד שהמוח שלי שרוט כמו שלך זה לא השמצה-אז מעניין מה כן!

tiptip4u

New member
טוב לא כול העולם צריך

לישמוע את הריבים המפגרים שלנו. רוצה להגיד לי משהו מפגר? (הפעם אני משמיצה) מהסוג שאת תמיד אומרת? תשלחי לי מסר/אי מייל/ מיסנג´ר. רק שמיסנג´ר ואי מייל שלי דפוקים.

דנדוש383

New member
ואם לא בא לי?

ואם אני לא רוצה ללכלך את המסנג´ר שלי בג´יפה שלך? הא? ואם את נשארת פה בשביל לריב איתי-את בהחלט סתומה! בקיצקץ: נו , לאסי - את עוד פה????

שמוצה

New member
ימית!../images/Emo29.gif

לא כדי לך לעזוב! גם אם אנשים הם סנובים מגעילים (ואני לא אומרת שהם כן...) זה לא אומר שאת צריכה לסבול בגלל זה! כי הוא אמר לך ככה והיא אמרה לך את זה? את פה בשביל עצמך ולא בשביל אחרים, לפי דעתי את לא צריכה לעזוב וזה יהיה מעשה ממש שטותי אם כן, אז אם את עדיין עוזבת אז... בה ביי, אני אתגעגע....

אני לא רוצה לריב אבל

אם את עוזבת לפחות תשיימי כאן באווירה ידותית ותשתדלי כמה שפחות לריב לדעתי...

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo117.gif

חבל מאוד שזה לא מזיז לך שמיכל קורעת את התחת שלה. אולי עדיף שמיכל פשוט לא תנקה אחריכן כל היום נכון? נראה איך הפורום יראה אז... קלטי את זה - יש הרבה מנהלי פורומים שעושים חצי מהעבודה שמיכל עושה. שבאים לפורום אולי פעם בשבוע כדי למחוק איזה הודעה או שתיים. שלא משרשרים אלא פשוט מוחקים. את יודעת איזה פאקין עבודה זאת לשרשר הודעות?! ו-ניוז פלאש-הפורום לא תמיד היה ככה!! הוא לא היה תמיד מלא מריבות. פעם הוא היה אפילו מקום די נחמד. אבל הצטרפו הרבה חדשות, שחלקן הפכו בנתיים לוותיקות ונוצרו חיכוחים ש-מה לעשות-יש בכל קהילה כמעט, ושלאו דווקא אפשר לפתור בקלות. אז או שאנחנו ננסה לפתור אותם. או שכולן יעזבו. אם את עוזבת - מה אני אגיד לך - הפסד שלך. עד כמה שאני רואה את זה, ההודעה שלך היא הודעת צומי. ואם כל מה שאת רוצה זה צומי - חבל באמת שפתחת הודעה חדשה.

אולי גם

את תלמדי מהדברים שלך ולא תאדימי אותנו כל הזמן את זאתי עכשיו שמתחילה עם הקללות ותפסיקי להאשים אחרים את לא מסוגלת לאכול את החרא שאת עשית!

לאאאאאאאאא!!!!!!!!

אל תלכי!!!! היית כזאת חמודה, אחת מהיותר שפויות פה.... זה לא פייר..... מה את שמה על האנשים פה? זה בזבוז, אבל אני לא אעמוד בדרכך (...), אז אני לא אלחץ עלייך.... -מקווה שלא- ביי ביי!!!

לאאאאאאא!!! ../images/Emo7.gif

אל תלכי!!!! היית כזאת חמודה, אחת מהיותר שפויות פה.... זה לא פייר..... מה את שמה על האנשים פה? זה בזבוז, אבל אני לא אעמוד בדרכך (...), אז אני לא אלחץ עלייך.... -מקווה שלא- ביי ביי!!!

Dracos Love

New member
ההצללה לא יצאה לי טוב ../images/Emo108.gif

ופרסמתי את זה כי לא הייתה לי דרך לשלוח את זה למישהי אז נתתי לה לינק

למעלה