ביוטופ

DhoBit

New member
ביוטופ

קיבלנו עבודה לפסח, לעשות ביוטופ מחרקים. וכומבן שצריך להרוג אותם
. מישו יכול לומר לי איך אני יכול להרוג אותם בדרך הכי פחות אכזרית שיש?

מממ זה פריקי

יהה אלוהים, קשה להרוג חרקים ? עד כמה גדולים החרקים שאת צריכה להרוג ? אם את לא רוצה לדרוך עליהם , תנסי K3000 , הם מתים מהר (מנסיון)

DhoBit

New member
הממ אני בן ../images/Emo3.gif

הלבורנטית בבי"ס אמרה להשתמש באתר. אבל הבעיה היא שרק לה יש את זה... ואנחנו מעדיפים לעשות את עם כמה שפחות מגע עם החרקים כדי לא להרוס את הכנפיים שלהם עם התרסיס... יש אישזהו חומר שאני יכול להשתמש באדים שלו כדי להרוג אותם..?

redox

New member
פיתרון

שים אותם בכלי אתום עם נר. החמצן יגמר.

DhoBit

New member
../images/Emo6.gif

רעיון טוב אבל אני באמת מפחד שהחרק ייצלה.

יניב ריז

New member
לא רוצה להשמע אכזרי,אך יש דרך אחרת

תכניס את החרק למיקרוגל בעוצמה מקסימלית עד שתראה פתאום ניצוץ חשמלי=החרק התחשמל. אמנם תיווצר כווי,אך מאוד קטנה,וברוב המקרים החרק ימות בשלמותו,וגם יהיה מיובש מנוזלים,כך שהוא גם ישתמר מאוד טוב.

DhoBit

New member
../images/Emo35.gif

חח אתה רציני??? כאילו חשבתי על זה אבל לא ידעתי אם החרק יתפוצץ, ואז כל העבודה שהשעקנו (וזה באמת המווון עבודה) תלך לשווא. אבל אני באמת אנסה את זה... ברגע שאמא תצא מהבית

יניב ריז

New member
הם לא אמורים להתפוצץ

אם כי לא ניסיתי מגוון רחב של חרקים ובמספרים שיכולים להוות מדגם מייצג,אך ממה שניסיתי זה עבד טוב,בלי כל פגיעה נראית לעין.

DhoBit

New member
אוקיי.. ../images/Emo13.gif

תודה על ההצעה קודם כל... בפעם הבאה שנצא "לצוד" אני אנסה את זה.

טנקר

New member
היייי! זה באמת אכזרי! המעט שאתה

יכול לעשות ,זה להשיג אתר זה לא אמור להיות בעייתי

DhoBit

New member
זהו שזה

כן בעייתי.. אין לי מושג איפה וגם לא נראה לי שימכרו לי כ"כ, אני רק בן 15.

Gnosiophobia

New member
אפשר להשיג בשני דרכים

א) יכול להיות שהלבורנטית תיתן לך, תנסה לבקש. ב) אתר אפשר להשיג בחנויות לטיסנים, יש טיסנים שפועלים על זה ומוכרים את זה בבקבוקים של 1.5 ליטר.

AIon Dori

New member
טיסנים שפועלים על אתר?

חדש לי. יש שני סוגי מנועים בטיסנים, מנועי מתנול ומנועי בנזין. תרכובות דלקי מנועי המטנול עשויות מניטרו, שמן סינטטי, שמן קיק ומתנול. תרכובות דלקי מנועי הבנזין עשויות מבנזין (עדיף 95 נטול עופרת
) מעורב עם אחוז מסוים של שמן ע"פ דרישות היצרן.

יניב ריז

New member
אתר ה חומר מסוכן,ולא ההייתי ממליץ

לעבוד איתו(לפחות לא בשלב הזה). מגע בעיניים יסתיים בעיוורון.

ch561

New member
אתר לעולם לא יהיה חומר דלק../images/Emo70.gif

אתר בסביבת אוויר (חמצן) מתחמצן לפרוקסיד אשר נפיץ בתזוזה ואפילו בתנועה קלה (פה באוניברסיטה נפצעו מספר אנשים מפיצוץ של מערכת שבתוכה היה אתר כזה). לכן כאשר האתר יגיע למנוע לנצוץ יהיה פיצוץ של הצילנדר ולא פיצוץ של אדי האתר. דרך אפשרית היא מיכל דלק באווירה אינרטית (חנקן, ארגון וכו) מה שלא נראה לי כ"כ אפשרי. אתר בעבר היה משמש כסם הורג לפרפרים במרעלות. אבל כיום יצא משימוש בגלל בעיות בטיחות.

איתי נ

New member
יש מנועי טיסנים שפועלים על אתר

לפחות אתר הוא מרכיב עיקרי בדלק שלהם. מנועי דיזל, שימושיים בכמה מחלקות תחרותיות שמגבילות נפח מנוע וכמות דלק שהטיסן נושא. מאופינים ע"י בורג כוונון בראש המנוע (במקום מצת) שקובע את יחס הדחיסה של המנוע. בקישור גלרית תמונות ויש שם גם מנועי דיזל לטיסנים.

AIon Dori

New member
אתה הבאת כמה תמונות של מנועי קוקס

וכמה תמונות של מנועי דיזל. איפה אתה רואה מנועים שפועלים על אתר? בכל מחלקה תחרותית יש מגבלה של נפח מנוע, אני לא מבין מה קשור? ולא הבנתי איך יש בורג סיכה ואין פלג? מה גורם להצתת התערובת? בכל מקרה, את מוזמן לפורום טיסנאות.

למעלה