הלבורנטית בבי"ס אמרה להשתמש באתר. אבל הבעיה היא שרק לה יש את זה... ואנחנו מעדיפים לעשות את עם כמה שפחות מגע עם החרקים כדי לא להרוס את הכנפיים שלהם עם התרסיס... יש אישזהו חומר שאני יכול להשתמש באדים שלו כדי להרוג אותם..?
תכניס את החרק למיקרוגל בעוצמה מקסימלית עד שתראה פתאום ניצוץ חשמלי=החרק התחשמל. אמנם תיווצר כווי,אך מאוד קטנה,וברוב המקרים החרק ימות בשלמותו,וגם יהיה מיובש מנוזלים,כך שהוא גם ישתמר מאוד טוב.
חח אתה רציני??? כאילו חשבתי על זה אבל לא ידעתי אם החרק יתפוצץ, ואז כל העבודה שהשעקנו (וזה באמת המווון עבודה) תלך לשווא. אבל אני באמת אנסה את זה... ברגע שאמא תצא מהבית
אתר בסביבת אוויר (חמצן) מתחמצן לפרוקסיד אשר נפיץ בתזוזה ואפילו בתנועה קלה (פה באוניברסיטה נפצעו מספר אנשים מפיצוץ של מערכת שבתוכה היה אתר כזה). לכן כאשר האתר יגיע למנוע לנצוץ יהיה פיצוץ של הצילנדר ולא פיצוץ של אדי האתר. דרך אפשרית היא מיכל דלק באווירה אינרטית (חנקן, ארגון וכו) מה שלא נראה לי כ"כ אפשרי. אתר בעבר היה משמש כסם הורג לפרפרים במרעלות. אבל כיום יצא משימוש בגלל בעיות בטיחות.
לפחות אתר הוא מרכיב עיקרי בדלק שלהם. מנועי דיזל, שימושיים בכמה מחלקות תחרותיות שמגבילות נפח מנוע וכמות דלק שהטיסן נושא. מאופינים ע"י בורג כוונון בראש המנוע (במקום מצת) שקובע את יחס הדחיסה של המנוע. בקישור גלרית תמונות ויש שם גם מנועי דיזל לטיסנים.
וכמה תמונות של מנועי דיזל. איפה אתה רואה מנועים שפועלים על אתר? בכל מחלקה תחרותית יש מגבלה של נפח מנוע, אני לא מבין מה קשור? ולא הבנתי איך יש בורג סיכה ואין פלג? מה גורם להצתת התערובת? בכל מקרה, את מוזמן לפורום טיסנאות.