ביוטופ

beatman

Member
איזה מנוול מי שהמציא את העבודה

המז**נת הזו,בגללה עברתי מגמה !!! אתה יכול לחסל חרקים ע"י תא גזים-להכניס אותם לקופסא סגורה,לעשות חור למעלה ולהכניס לשם קשית שמחוברת לתרסיס מחסל חרקים. אתה לקחת תרסיס בלחץ להדליק את הסילון ולטגן את הג'וקים וחוץ מזה אתה יכול לקחת מחט ולדקור אותם למוות. אני בחיים לא הייתי עושה את זה.זה רק המלצות חחחחחחחח

DhoBit

New member
אז זהו

שאת המחט כבר ניסיתי.. כמה שזה יישמע אכזרי החיפושית הסתובבה עם 5 מחטים תקועות לה בגב.. בעקרון לי לא ממש אכפת אין לי סנטימנטים לחרקים האלה... אבל זה מתחיל לעצבן שהן לא רוצות למות. אחד החברים שלי פשוט התיז עליהם חומר לניקוי חלונות...הוא אמר שזה הורג אותם טוב.
. אבל אני עדיין מחפש דרכים לעשות את זה.

Levos

New member
מזכיר לי ניתוח בחגב שעשיתי

היצור המסכן היה מורדם (לכאורה) בלי מערכת לבבות, טרכאות (מערכת נשימה), מערכת העיכול או ראש(!) ועדיין המשיך להתפתל ולזוז. הדברים האלו פשוט לא מתים!

TheFinalCut

New member
הצעות

1. אפשרות אחת היא להחליף את נושא הביוטופ. המורה אינו/ה יכול/ה להכריח אותך לבצע מעשה שכזה בניגוד לרצונך ומצפונך! יש אינספור נושאים לביוטופ, שאינם כרוכים בפגיעה בבע"ח. 2. אתה יכול להבהיר שאינך מעוניין להמית חרקים, ולהציע למורה לצלם אותם במקום כדי להכין את האוסף. לידיעתך, מקבלים את האלטרנטיבה הזו במוסדות אוניברסיטאיים רבים, כולל הפקולטה לחקלאות ברחובות, למיטב ידיעתי.

TheFinalCut

New member
כדי לשוחח איתו על הרעיונות שמועברים

לתלמידים צעירים באופן בלתי מודע (דה-פקטו), לגבי מהו היחס הראוי לבע"ח - כאשר מתייחסים אליהם כחפצים לשימוש חד-פעמי.

יש לי דווקא דרך אכזרית

תנסה במיקרוגל... מומלץ גם לשים כוס מים במיקרו ע"מ שלא יעבוד על ריק.

זה השירשור הכי מצחיק שראיתי בחיים

הכי אהבתי את הקטע עם הנר !!! בשבילך זה מושלם. הריי החרק לא ישרף. תקח משהוא מזכוכית , תשים שם את החרק, וליידו נר ... אם החרק לא יחליט ללכת לכיוון הנר אז זה יעבוד מצויין

vizini

New member
לא צריך להרוג שום חרק.

חפש מתחת לספות בפינות (במיוחד עכשיו לפני פסח). תמצא שם בוודאי כמה חרקים שמתו מאז הפסח הקודם...

DhoBit

New member
ד"א

ניסינו את הקטע עם הנר... ואטמנו את הכלי לחצי שעה וראינו שהם מעולפים או משו אבל ברגע שנכנס אויר החרק התחיל לחיות שוב... הם בלתי ניתנים להרידה..
אה ואנחנו לא ראוצים להחליף את העבודה אנחנו דיי נהנים מזה חוץ מהקטע של ההריגה שלהם העבודה היא ממש כיפית לצאת ולתפוס אותם. אין לכם מושג כמה מצחיק זה.

יניב ריז

New member
נסה את המיקרוגל

לא שאני בעד הריגת חרקים,או כל בע"ח,אך לפחות כך הם ימותו מהר וזמן הסבל יקוצר,יותר טוב מאשר 5 סיכות בגב או חנק מתמשך... אגב חרקים יכולים לחיות מספר שעות ללא חמצן,אז וותר על שיטת הנר...

למעלה