ביב נתניהו המלך

Vrock

New member
זו שגיאה חמורה.

בעלי ההון פשוט דואגים יותר לחינוך, ולכן מוציאים יותר כסף על חינוך. אבל זה שהילדים שלהם טובים בבית-ספר לא אומר שהם חכמים. אני מכיר אנשים שיושבים על ממוצע מאה בריאלי והם טיפשים כמו נעל.

Continuum

New member
..

אני לא אומר שציונים בבית ספר הם מדד לחכמה, אבל כשאתה מחנך את הילדים יותר טוב אז יותר מהם יצאו חכמים. עניין של הסתברות דווקא.. ככה שאתה לא יכול להביא לי דוגמא נגדית של ממוצע מאה בריאלי.

בבחירות האחרונות -

הימין עקף את השמאל באקדמיה באחוזים ספורים, בעוד שבכלל העם הוא עקף צמח למימדים של כמעט פי שניים מהשמאל. כלומר, באופן יחסי לעם, האקדמיה שמאלית יותר. מכאן שבממוצע, ככל השאדם נעשה משכיל יותר, כך הוא נעשה ליברלי ושמאלני יותר, על-פי רוב. באופן עקרוני, ועל אף שזו אחת הרטוריקות היותר ילדותיות שיש בנמצא, גם אתה מהווה סוג של הוכחה, ואם לא הוכחה אז לפחות אינדיקציה שמחזקת את התזה שלי.

yochay 2

New member
אני איתו..והשמאלנים= חולי נפש..

מתי תתאסלמו כבר ותעזבו את היהודים בשקט? איך אתם קוראים לעצמכם בכלל יהודים?..

yochay 2

New member
בנאדם ושפוי..:)

לא כמו השמאלנים שמתי שיש פיגוע הם שמחים... שיש חיסול הם עצובים.. שונאים מתנחלים אוהבים פלשטינאים עוזרים לפשלטינאים בחממות... לא עוזרים למתנחלים שהעיפו אותם מביתם עוזרים לערבים לכרות לעצמם את העצים כדי להאשים את המתנחלים. להם אתה קורה בני אדם?!

Vrock

New member
אני איתך אחי! אתה יודע,

שמעתי שהם מתגנבים בלילות ושותים דם של תינוקות יהודים. ורק ליתר ביטחון: לא באמת שמעתי שמועה כזאת. זה גם לא נכון. זה פשוט כדי להדגיש שאתה אידיוט. אבל אתה כזה אידיוט שאתה עלול לא להבין. אולי תלך מכאן? בבקשה?

באמת?

בואו נראה... אני שמאלני לכל דבר, ואף לדברי כמה אני נחשב מעט קיצוני (אני לא מגדיר עצמי ככזה). אני לא שמח כשיש פיגוע, אני לא שמח כשיש חיסול (כי תמיד נפגעים בדברים האלו עוד אנשים), אני לא שונא מתנחלים ואוהב פלסטינים, יש כאלו שאני שונא ויש כאלו שאני אוב בכל צד (מותר לשנוא בן אדם, אבל ע"פ מי שהוא, ולא ע"פ מה שהוא). אני עזרתי לפלסטינים בחממות, ואני גם עזרתי למתנחלים שפונו בהקמת חממות חדשות. מעולם לא תלשתי עץ (בשביל להאשים מישהו)(ובכלל יותר מתנחלים תולשים לפלסטינים עצים, מאשר פלסטינים למתנחלים). עלילות דם מודרניות. אותו דבר אפשר לעשות על ימנים (" עושים פולסא דנורא בביתם על אנשים" וכדומה). זה לא בעיה להמציא שקרים כאלו, וזה גם אפילו לא בעיה לגרום לכמה אנשים להאמין בהם. זה אבל נקרא להיות פנאט (ושקרן, או שטוף מח)

אל תשכח אשכנזים מתרוממים

ניאו נאצים. שמעתי שטלי פחימה גם רצחה ראש ממשלה. אה, לא, אופס. זה היה איש ימין. (נ.ב.-לא בכדי להכנס לויכוח על יגאל עמיר....פשוט אם לו מותר להגיד דברים טיפשיים- למה לי אסור?)

ימין רגיל זה ברוך גולשטיין?

נשמע יותר כמו רוצח רגיל, או בעצם רוצח חפים מפשע!

E טי

New member
לאט לך בזריקת האשמות.

אתה מוזמן לקרוא את הרמב"ן בפרשת וישלח על שמעון ולוי (ד"ה "ויענו בני יעקב").

E טי

New member
../images/Emo13.gif

אני שמח שאתה קנאי לחוקי המדינה. הדברים כוונו לאליה, ולא בכדי.

אני ממש לא קנאי לחוקי המדינה,

יש כאלו שלדעתי לא צודקים. ואני פועל לשנותם, אבל לא עובר עליהם...(ואני לא מדבר על חבישת קסדה כשאתה עם אופניים, אלא על דברים קצת יותר רציניים...)

E טי

New member
יופי! אז יש משהו שאנחנו מסכימים.

חוקי המדינה הם לא ערך עליון. כל חוק וחוק צריך לבדוק לגופו. אם כך למה אמרת: "לקרוא את חוקי המדינה"? חוקי המדינה, כמו שאמרת בעצמך הם לא דבר מוחלט.

איטי תקלוט אני../images/Emo68.gif אומנם לא כזו

עדינה אבל עדיין
. אמרתי את האמת ורק את האמת. אני אשמח אם תתרום לי קצת מידע על הקשר בין הרמב"ן לבין הנושא,

E טי

New member
טוב, אני יסביר בערך...

הרמב"ן שואל שם איך שמעון ולוי הרגו את אנשי שכם? הרי הם לא חטאו, הם היו חפים מפשע. והוא עונה שתי תשובות. תשובה אחת שהוא עונה היא תשובת הרמב"ם, שמסביר שהם כן חטאו. אחת משבע מצוות בני נח היא להעמיד בתי דין, ומאחר ואנשי שכם לא שפטו את חמור בן שכם על מעשיו הם חטאו בזה. העונש על עבירה על שבע מצוות בני נח הוא סיף (מוות בחרב) ולכן שמעון ולוי הרגו את אנשי שכם מצד הדין. ועכשיו תקשרי את זה לברוך גולדשטיין.

E טי

New member
לא התרגלת עדיין?

במדינה שלנו כל ימין נהפך ל"ימין קיצוני". לא שאני חושב שביבי ימין...

למעלה