ביב נתניהו המלך

ביב נתניהו המלך

בתגובה ל: ביבי שלך. דברי בשם עצמך. - ליכודניקית במיל' ================================================ הליכוד, אולמרט, שטרית, סילבן שלום וביבי נתניהו כל הליכוד הם אנשים שהרסו את הערכים של המדינה. אנשים שמצדדים באידאולוגיה שנוחה לאנשים רעים שרואים את עצמם כגזע עליון לעומת חולים וזקנים. כל הפירורים שישארו אולי ינתנו לכם. עם ישראל הוא עם מטומטם של אנשים רשעים שבוחרים מנהיגים שקרנים מתוך אמונת שווא שהשקרנים ידפקו את השכנים, שהשכנה תמות מחוסר תרופות, שלשכנה לא יהיה כסף לקנות תרופות, שלילדים של השכנה לא יהיה כסף. זה מוחם הקודח של הרוב היהודי בעם ישראל שגורם לנזק חמור למיעוט של חולים מתוך אמונה של אנשים שחולמים שהם גבוה על העץ ולעולם לא יחלו. כאילו שחברות הביטוח שלהם לא יכולה לפשוט רגל. לא פלא ששנאו את היהודים. בגרמניה הרוב בחר מפגלה מסוימת. כל עוד זה לא נוח ליהודים, היהודים שונאים ועשו מסע צלב נגד הרוב הגרמני. מעניין מאוד שבישראל הרוב בוחר במנהיגים שגוזרים גזירות שמד על העניים, על מקבלי קצבאות נכות חולים שלא מסוגלים לשרוד והרוב הזה הוא מיוחס שמותר לו להיות אכזרי. זוהי צביעות של העם. לעם הזה לא היה מתאים מדינה. באירופה זרקו את היהודים לכל הרוחות כי במשך 2000 שנה הספיקו להכיר את היהודים.. והנה החלטות הרוב במדינת ישראל מוכיחות שהגויים צודקים. היהודים ידעו רק לבקר את האחרים. הומצא השם סדום ועמורה על עמים אחרים בשעה שהמדינה הזאת היא סדום ועמורה. ביב התעמר בעזרת חקיקת חוקים לשלטונות המוסד לביטוח לאומי בחולים וזקנים שמורעבים ברעב ללא יכולת לקנות תרופות. מדובר ברצח עם שהרוב כופה על עם המיעוט מקבלי הקצבאות. הרוב נהנה להתעמר בנכים וחולים זוהי מדינת סדום ועמורה. חושך לגויים ! העם הזה יכול רק לקלקל עמים אחרים בואו נכריז על פשיטת רגל למדינה המטומטת שבה נרצח מנהיג יהודי על רגע סיכסוך פוליטי בין העם הפלשתיני ליהודי. בקצב הזה אף אחד לא יעזור לכם כי המסר הוא שערכים הם סתם קלף לשימושים פוליטיים. אין ערכים מוסריים למדינה הזאת ועדיף לפרק אותה בהקדם ומייד. בואו נחזור לגולה. ביבי נתניהו הוא מלך סדום ועמורה. מדינת ישראל היא המדינה הצבועה שעושה טכס יום זיכרון לשואה כביכול הרוב בגרמניה היה הרשע וכאילו הרוב בישראל שבוחר מנהיגים שמתעמרים בחולים וזקנים הוא לא רוב רע - שיא הצביעות שבעולם. בושה וחרפה לרוב הצבוע במדינה המחורבנת הזאת.

A L1

New member
בקושי ימין.. איזה ימין קיצוני

ימין רגיל - זה ברוך גולדשטיין. ימין קיצוני - עדיין אין מישהו כזה לצערי. כולם שמאלנים במדינה המפגרת הזאת.

מזל שאנשים כמוך הם מיעוט...

בין עם הם ימין, או ימין קיצוני, מה איך שאתה לא רוצה לקרוא לעצמך...

iknow

New member
אני מתחיל לחשוב שמדובר פה באיזה

שמאלני קיצוני שהתחפש לימני כדי להסביר לנו עד כמה הימין מגוחך או משהו.

Continuum

New member
שמע, כל מה שיש לי להגיד לך זה ש..

הימני הממוצע פחות משכיל, פחות אינטיליגנט, נוטה יותר לאלימות, פחות עשיר, פחות שקול ופחות הגיוני מהשמאלני הממוצע. הערבי הממוצע פחות משכיל, פחות אינטיליגנט, נוטה יותר לאלימות, פחות עשיר, פחות שקול ופחות הגיוני מהימני הממוצע. דפוס מעניין. אולי בעצם השמאלנים צריכים להרוג את כל הימנים?

E טי

New member
וזה מנתונים של הלמ"ס?

עד כמה שאני יודע אחוז תושבי יו"ש בעלי ההשכלה הגבוהה גבוה בהרבה משאר שטחי הארץ. ומה תגיד על ההפגנות האלימות של השמאל?

Continuum

New member
אני אגיד

ש"עד כמה שאתה יודע" לא תופס. אם אתה צריך מדגם מייצג, תסתכל על האינטיליגנציה של הנוכחים בפורום. תמדוד אותה ע"י השכלה כללית, יכולת ניסוח וביטוי (שכן אתה בעצמך חלש מאוד ביכולת חשיבה אנליטית) ונטייה להתלהמות. אתה תיווכח שהשמאלנים עוקפים בהרבה את הימנים. "ההפגנות האלימות של השמאל" הן ברובן פיקציה ובחלקן פלגים קיצוניים. אני דיברתי על "הימני והשמאלני *הממוצע*".

E טי

New member
מדגם מאוד מייצג כמובן

אני מקווה שאתה מבין בעצמך עד כמה זה טיעון עלוב... הנתונים שאני מכיר הם מסקר שפורסם בוואלה לפני חצי שנה. ואתה רוצה להגיד שהימני הממוצע הוא אלים? וזאת מאחר ואתה מכיר את כל הימנים? או אולי מנתונים סטטיסטיים?

E טי

New member
אגב, אם אתה רוצה מדגם מייצג

ראה את פעילויות הסטודנטים בישראל. כמות הסטודנטים הימניים גדולה בהרבה מהשמאלנים. (ראה פעילויות תא כתום במשך השנה האחרונה.)

Continuum

New member
די די

אם אתה לא מסכים איתי אני לא הולך להתווכח איתך, בין השאר גם בגלל שאני מחשיב אותך יותר גרוע מהימני הממוצע. שמישהו אחר שיודע יותר נתונים סטטיסטיים (אד גלוריאם או איינואו) יעשה את זה.

E טי

New member
../images/Emo13.gif

אם הימין הממוצע הוא ביבי, אני לא חושב שאני יכול להיות יותר גרוע ממנו...

סורי, אבל אתה מטעה

"נטייה להתלהמות" -גם השמאל שנמצא פה חוטא בה. אני לא אתן דוג' כיוון שאין לי כל רצון לפגוע באנשים אחרים שנמצאים פה.

מרבית האקדמיה במדינה הינה שמאל

מוצהר, גם נשיא בית המשפט העליון הוא כזה. אבל יקפוץ משהו שיאמר שפרופ' אומן התנגד להתנתקות, אז הנה לכם! הקדמתי אותכם. אין זה אומר שהשמאל הוא חכם יותר, אבל אנשי השמאל במדינה לא פעם הקדימו את זמנם ודברים שדאז היו נחלתו של השמאל הקיצוני, עוכר ישראל, כיום הוא הקונצנזוס. אבל זה נסלח, הימין מעצם הגדרתו הצרפתית וההיסטורית קופא על השמרים. אנשים שהקדישו את חייהם ללימוד ואהבת החוכמה הם אנשים משכילים יותר. בקשר לעובדה זו אין ויכוח. העובדה שבקרב האוכלוסיה שאתה נהנה לזלזל בה (קרי המשאל) ולהטיח בה האשמות מגוכחות, יש נטייה לשמאל, מראה דבר אחד בלבד: אנשים משכילים מחזיקים בדעות נאורות יותר, סובלניות יותר, אלימות פחות. אני ואתה כאנשים בורים ופחות משכילים, רצוי שמתייחס לדעת המשכילים בכובד ראש וללמוד ממנה ולא לזלזל בה. ואני רואה שהתחלת כבר יפה, יש לך בחתימה ציטוט של יוסי שריד יבדל"א.

E טי

New member
איזה שטויות.

נשיא בית משפט העליוון הוא שמאל ולא בכדי. השמאל במדינה הם בעלי ההון. וממילא הם אלה שנותנים את הטון. לימין, עד כמה שהוא יהיה חכם, אין אפשרות להיות במשרות אלו. עיין ערך רות גביזון. ואני בהחלט מסכים עם מה שאמרת: "אנשים משכילים מחזיקים בדעות נאורות יותר, סובלניות יותר, אלימות פחות." ולכן הימין הישראלי שהוא נאור יותר, סובלני יותר ואלים פחות, יותר משכיל מהשמאל הישראלי. ובקשר לחתימה- גם שעון מקולקל מראה את השעה פעמיים ביום.

freshlama

New member
על פי מה אתה קובע כעובדה את זה

שהימין נאור סובלני ואלים פחות? נאור- בטח שלא בגלל שחלק מנאורות זה להיפתח לרעיונות חדשים וחידושים על מנת להתפתח ולא להיתקע עם תפיסת עולם שמרנית וחסרת שחר. סובלני- על פי מה? אלים פחות- תן ראיה לזה. אם לא מדברים פה על שמאל קיצוני אלא ממוצע אין שום בסיס לטענה שלך.

E טי

New member
אז אתה קובע כאקסיומות

א. שהימין לא מתפתח ושמרני. ב. שהימין לא סובלני. ג. שהימני הממוצע הוא אלים. א. מופרך מיסודו, הרי ברור שלימין בארץ אין שום קשר לשמרנות. אמנם התפיסה בעולם היא שימין הוא "שמרן", אבל אין לזה שום בסיס פה בארץ. ב. על מה הימין לא סובלני? ג. המציאות מוכיחה שהימני הממוצע הוא לא אלים.

lithium1914

New member
וואחד וואחד

א. יהדות התורה\אגודת ישראל, ש"ס, המפד"ל, חרות: ימין או שמאל? שמרנות או פתיחות וסובלנות? איזו מפלגת שמאל היא "שמרנית"? ב. על מה הימין לא סובלני? כל דבר שאינו יהודי, ישראלי, לאומ(נ)י, הטרוסקסואלי וכו'. ואם הוא מקבל דבר העונה לאחת ההגדרות הנ"ל זה כדי לסרס אותו כדי שיתאים לתבנית הסופר-קונפורמיסטית שלו. ג. מה, באמת? נדמה לי שהאדם הממוצע אינו אלים באופן קבוע, ומן הסתם לא לכל מפלגת ימין בעולם יש גם פלג צבאי. אך נדמה לי שבריונים פוליטיים מגיעים בממוצע בהיסטוריה לרוב מן המחנה הלאומ(נ)י. נא לא להזכיר את 1917, זה עלול לסתור את טענתי.

Vrock

New member
יופי יופי

א. ומה לגבי ישראל ביתנו? לא ימין? שמרני או לא? והאם חדשנות היא ערך עליון? מה עם מפלגה כמו מרצ-יחד שזורקת את כל מה שישן ולא משנה אם הוא טוב או לא? שמרנות אינה תמיד דבר מזיק? אני מכיר אנשים ימניים רבים שהם פתוחים וסובלניים. דווקא השמאל עלול להיות פחות סובלני ופתוח לעתים, משום שהוא ממהר לסווג לאומנות יחד עם לאומיות ועם דת, ולא לקבל שום רעיון שלא נמצא במערכת הערכים הנוכחית שלהם. שוב, יש כאלה וכאלה בשני המחנות. מפלגות שמרניות? היה את "עם אחד", בקרוב העבודה. ב.לא בהכרח. לימין ודאי ודאי שאין בעייה עם נוצרים ו/או מוסלמים, כל עוד הם לא מבקשים שוויון בביטוי הרוחני-לאומי שלהם במדינת ישראל, בייחוד בדגל, בסמל ובהמנון. לאומיות היא דבר חשוב לימין, זה נכון-אבל זו זכותם המלאה. הטרוסקסואליה היא יותר עניין של חוגים דתיים. חלק מהשמאל לא אוהד (בלשון המעטה) דברים שאינם קוסמופוליטיים, משוללי לאומיות, וחדורי רצון לדמוקרטיה מלאה או סוציאליזם. ובנוגע לישראליות- האם עליי להזכיר לך שהשמאל, ובייחוד יושבי הקיבוצים-התעמר בניצולי השואה על כך שהם לא היו ישראליים מספיק ולא עלו? בקיצור, ערימת גללים מהבילה. ג.לא מדויק. בריונות פוליטית היא נחלתם של גופים אנטי-דמוקרטיים ואנטי-ממסדיים ללא שום קשר למפה הפוליטית עצמה. למשל, מצד אחד נוקטים בה בריוני הקלאן וכהניסטים, אך מצד שני נוקטים בה ארגונים דוגמת הפנתרים שחורים (שכיום מזוהים עם השמאל) ושמאלנים קיצוניים. תנועות פועלים סוציאליסטיות רבות בחרו בבריונות פוליטית, והן בהחלט מזוהות יותר עם השמאל. אבוי.

למעלה