תודה!
ה-Nokia נח לו במגירה בינתיים. הוא לא הולך לשום מקום.
למען האמת, יש לו כמה יתרונות על ה-Nexus, כמו הסוללה המתחלפת, אבל מסך ה-resistive באמת התחיל לעייף אותי.
ייתכן שאמשיך להשתמש בו בתור שעון מעורר - יש לו רמקול חזק להפליא, ומנהג לצלצל גם כאשר המכשיר כבוי לחלוטין והסוללה על סף גסיסה.
זה אחד הדברים שמייחדים נוקיות ממכשירים אחרים - בכל הנוגע להתראות הם "מוכנים לקרב".
כן, אני מדבר מניסיון על ה-Flash. הוא לא עובד ב-Chrome המובנה אלא ב-Firefox (אולי עוד דפדפנים שתומכים בתוספים כאלה, לא בדקתי), והוא קורס לפעמים, אבל בסה"כ סביר לאותם אתרים שמתעקשים לשרד ווידאו ב-Flash בלבד, ורוב הזמן אפשר לצפות בסרט על מסך מלא ללא קרטוע.
עוד קטע הוא ש-Adobe מחביא את ה-APK בפינה נידחת של האתר שלהם, כך שלא הכי קל למצוא אותו.
לגבי מגירת ה-SIM: לא ניסיתי אטב נייר, אבל לפי המראה של החור והחוד של כלי השליפה נראה שהוא יהיה עבה מידי.
מחט תפירה כנראה תיכנס.
למען האמת, אני לא מאלה שנוהג לשלוף SIM חדשות לבקרים, אבל היה נחמד אם מישהו היה כבר מתכנן מגירה שעובדת עם ציפורן - השליפה תתבצע בלחיצה פנימה של המגירה עצמה, בדומה לכל מיני פתחים על טלוויזיות או מחשבים.
ובמיוחד בשבילך אני רוצה להבהיר: לא הגדרתי VPN ולא עברתי שום תסבוכת. פשוט הלכתי ברגל לחנות ורכשתי.
אולי שילמתי כמה מאות יותר ממי שמייבא באופן אישי מארה"ב, ומעצבן ש-Google עדיין סוגרים את החנות שלהם לארץ, אבל מי שרוצה בהחלט יכול להשיג Nexus בלי שום מאמץ מיותר, ועדיין במחיר סביר.
כן - גם לי לא היה שום חשק להתחיל להסתבך עם VPN, חברות שליחויות ושאר ירקות