דעתי שלא הייתי קונה כזה לעצמי, ולא הייתי
ממליץ עליו לאחרים אלא אם הם מחפשים מכשיר זול לילד שלא חבל אם ישבר או מכשיר לניסויים טכנולוגיים.
ואגב ניסויים טכנולוגים - זו אחת הבעיות עם המכשירים הפחות מוכרים: לא ידוע יותר מידי על הקרביים שלהם, ולא תמיד אפשר למצוא ROM חלופי או מידע מספיק כדי לבנות כזה.
בכל מקרה, המעבד שלו די חלש, הוא ברמה של מכשירים איכותיים מלפני שנתיים שלוש.
לא ברור מה מצב האצה גרפית (לא טרחתי לגגל את דגם המעבד הספציפי).
הרזולוציה טובה יחסית, אם כי עבור גודל מסך זה צפיפות פיקסלים לא מתקרבת אפילו למכשירי הדגל (כולל אלו של Apple).
והרזולוציה זה לא הכל - השאלה היא מה איכות הפאנל עצמו!
ZTE למשל, נחשב רמה אחת מעל מכשירי no name, אבל יצא לי לראות מסך שלהם ליד מסך של Glalxy 2 ו-3 והוא פשוט נראה דהוי ומסכן.
הדור 3 שלו קצת מצומצם, במצב בארץ לא הייתי הולך על משהו שלא תומך בכל התדרים, מצד שני מי שמחפש דווקא מכשיר לפלאפון או מי שרוכב על הרשת שלהם, יש לו את תדר ה-850 הבעייתי.
הסוללה שלו יצאת מן הכלל (אם הנתון אמין - לא פעם ראיתי ב-ebay סוללות סיניות שמתיימרות ל-mAh גבוהה, אבל בתגובות משתמשים רואים שזה זיוף מוחלט).
וכמובן, שבלי להחזיק מכשיר כזה ביד, אי אפשר לדעת מה באמת האיכות שלו.
לא פעם אמרו לי, כשטענתי שיש מכשירי Android עם מפרט מעולה, שמפרט על הנייר (או המסך) לא באמת אומר הרבה.
הפעם תורי לומר זאת.
ואני לא חושב שהשוואה שלך למותגי אופנה לא נכונה: המכשיר הזה הרבה יותר מורכב מזוג מכנסיים, וחוץ מהרכיבים עצמם (חומרה ותוכנה) יש גם את עניין האינטראקציה בין הרכיבים. (זה לא מה שתמיד מפארים במוצרים של Apple?)
ונקודה קטנה לגבי טענות ה-"תואם" שאתה כל הזמן כותב:
אם מדובר במכשיר לפיתוח, לא הייתי סומך על ה-"תואם" במיוחד במקרה של Samsung.
הם מכניסים הרבה דברים ייחודיים ברמת Low level.
מצד אחד, לרוב סוגי היישומים זה לא ישנה, אבל אם אתה עושה משהו מיוחד או מנסה להתחכם, ובטח שבטח אם אתה מנסה לפתח משהו ספציפית לקו של Samsung אין תחליף לדבר המקורי.
אגב, נמנעתי משאלו אישיות עד עכשיו, אבל אתה חוזר ומדבר על כך שרכשת מכשיר פיתוח Android.
האם הפכת לפילנטרופ לכבוד החגים?