בחייאת, תנו צ'אנס.

נערת ריינס

בניגוד לאייל אני חושב שאין רע במילה אוננות והיא סביר להניח חלק מאורח החיים שלכם במכללות כי את הדבר האמיתי לא נראה לי שאתם עושים עם כל החרדות והתסכולים. עכשיו אסביר בכל אופן מה לא בסדר, לא יכול להיכנס לפורום שדרן רדיו חינוכי של קול ישראל ולרשום לאנשים כאן ובפורום ציבורי אתה בטוח מאונן וללעוג לו, כנל לגבי סמים לא יעלה על הדעת שידברו על חשיש יעודדו בצורה כזאת או אחרת. אם נבחן את כל תחנות קול ישראל והתחנות החינוכיות בפרט אין תקדים למה שנרשם כאן. צר לי לרשום את שוב אבל זה שפל המדרגה והכי נמוך שאפשר להגיע. דבר אחד בטוח, את והחברים שלך עשיתם את השירות הכי גרוע שאפשר לתחנות החינוכיות, המון אנשים מציצים כאן בפורום מצלמים מסכים והכל יחזור אליכם כבומרנג ואת זה אני רושם מנסיון העבר שהוגשו תלונות על התחנות החינוכיות של קול ישראל.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
אבל למה!

למה להכניס מתחת לחגורה? ההודעה שלך נהדרת גם בלי " את הדבר האמיתי לא נראה לי שאתם עושים עם כל החרדות והתסכולים" ככה הדיון המיותר הזה לא ייגמר לעולם ומורוזובסקי סתם יכעס עליי. נ.ב. תוהו ובוהו מה שקורה במכללות. ודי לחכימא

הויכוח יגמר כי אני אפסיק להגיב

אני לא מכניס שום מכה מתחת לחגורה, אייל הקלקה אחת בגוגל בנושא מיניות ותגלה שלל כתבות על צעירים החיים בעולם של מתירנות שחוששים להגיע למגע כי הם מרגישים שבכדי לשכב עם אישה הם חייבים להיות סופרמן, ישנם גם לא מעט צעירים שבכדי להגיע למגע הם חייבים סמים אחרת אין להם ביטחון וחיים בחרדות. כמובן אם הובן שאני מדבר באופן אישי לנערת ריינס אז אני מצר, על כך רשמתי בכלליות.

sharasara11

New member
אחלה תכנית! (הקישור התחתון לא עובד)

הקשבתי לתכנית 30 ו- 26 אתם משהו אתם...
בהצלחה!

אביאל113

New member
שמעתי את התוכנית בעקבות האשכול הנ"ל

ואני חייב לומר שהיא לא טובה, פשוט לא! קידר לא יודעת לדבר עברית תקנית והקול שלה קשה לשמיעה מכשפתי משהו. היה מביך לשמוע את התוכנית, בעצם שניכם מביכים מאוד. סורי על הישירות... אבל אתם פשוט לא טובים וגם הסאונד לא טוב, בקיצור אתם סוג של בדיחה-חח הא ועוד משהו איך אין לכם בושה לפתוח על מורוזובסקי ? ועוד בתחום הרדיו חחח אין אחד בבין תחומי שמגיע לקרסוליים שלו כולל המרצים שלכם, יש לו ידע וניסיון יותר מלכל אחד שם בגיל כה צעיר!!! כן זאת עובדה ימותו הקנאים!!! ודיי להיכנס בשמות בדויים ולהלל את "התוכנית" ..את המילה מביך כבר הזכרתי?. לסיכום: יונתן ולולה תתמקדו בלימודים..עדיף!, לא חבל על הכסף של ההורים. חן חן לכם:)

djgabi

New member
אמרתי ניתן צ'אנס...

האזנתי והמסקנה : זאת תוכנית בזויה,פשוט קטסטרופה,בפורום שלי הם לא היו שורדים אפילו דקה.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
עדכון

שלוש אזהרות קיבל האדם מאחוריי הניק שוליים1 במהלך היום. לאחר שצפצף עליהם, הוא נחסם כעת מהפורום. ניסיתי לגלות סבלנות, אולי הרבה יותר מדי, אבל גם לקרקס יש גבול

droriko

New member
התכנית הזאת פשוט לא טובה

זה לא שי דרור, לא ץ סופית,אפילו לא טייכר וזרחוביץ'. מה"קדיומוים" שהם עשו לנו בפורום היה ניתן להבין בטעות שמדובר בתכנית "פרועה ומחתרתית" שמי שקוטל אותה עושה את זה רק כי היא שמרני. קישקוש מוחלט, זה לא פרוע ולא נעליים . כששי ודרור עושים מערכון שלם על בדואי שבועל את הכבשים שלו זה פרוע , "הערת שוליים" היא לא יותר משיחת פייסבוק בין שני צפונבונים מהפקולטה לעיצוב(עם כל מה שמשתמע מכך).

חולוני

New member
כל המגיבים השמרנים כאן

עשו טובה ותוציאו את המקל מהתחת. אחלה של תוכנית ובהחלט משהו ראוי לשידור. שיהיה המון בהצלחה, יבגני מקול הקמפוס.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
תודה ייבגני

למדנו. (תגובתך היא של אחד שאין לו מושג במה מדובר וסתם נשלח לעשות ג'סטה. אבל ג'סטה יפה)

חולוני

New member
יש לי מושג במה מדובר

שמעתי את התוכנית והיא תוכנית מעולה ומרעננת. עשיתם כאן היסטריה מהמילה "אוננות" כאילו אנחנו בשנת 1954 ולא 2010. מה גם שאני די בטוח שאפילו ב-1954 חלק מהאנשים היו פחות שמרנים מאשר רוב התגובות כאן. נ.ב - כותבים יבגני עם י' אחת. שבוע טוב.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
יבגני עם אות אחת

ההיסטריה לא הייתה (רק) על המילה הזו והשימוש התכוף שלה ביומיים האחרונים בפורום. אבל לא ניכנס לזה שוב

חולוני

New member
אין צורך להכנס לזה שוב, רק אציין

שהרבה בגלל ההתחסדות והשמרנות הזאת, 95 אחוז מהרדיו הישראלי כ"כ מעפן. חבל.

בוטום ליין מדוייק, חולוני

פני הרדיו הישראלי כפני הפורום הזה. אלים, המוני, שמרני ולא רלוונטי

אתם תוכנית מטומטמת ברמות !!!!

סופ סופ האזנתי...האמת ? נהנתי. זה מטומטם בצורה חכמה וזה בוסרי בצורה שמתפצפצת בנעימות בין האוזניים. נון קונפורמיזם זה כיף. מאזין אחד הרווחתם.

למעלה