בחייאת, תנו צ'אנס.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
שאלת תם

גם לרדיו כמו של המכללה הבין תחומית בהרצליה צריך שיהיה מנהל תוכניות, לא?

אגב שמתם לב לשיפור ענק בקליטה של הבינתחומי

ב-106.4 מעניין מה הפרוטקציה הזאת שרדיו מהרצליה מקבל תדר מיוחד עם קליטה כמו של תחנה איזורית בגוש דן.

לא אתה משלם על זה

סמי עופר משלם על זה. (לא שזה הופך את זה ליותר נחמד). וכמובן שהסטודנטים לא מקבלים שכר. בקיצור, זה לא מכספי האגרה שלך

ArsaWhat

New member
הקשבתי לחצי שעה של התכנית האחרונה ואהבתי

המוסיקה טובה מאוד, ממש לטעמי. הדיונים לא מי יודע מה אקדמיים אבל גם לא ברמה של קקה פיפי. גם לא שמעתי ביטויים בוטים ומוגזמים - בטח לא לשעה הזו - מה דעתכם על פק"לילה אם כבר התבטאות? הקול של לולה קצת צורם לי לאוזניים, לא צריך לצעוק צמוד למיקרופון, ואני קצת לא רגיל לדיבור בעברית במבטא אמריקאי ברדיו, זה צריך עוד לשקוע אצלי. אבל יאללה, רואים שנהניתם ולטעמי יש פוטנציאל שעוד אנשים יהנו, אולי הייתי קצת חושב פעמיים לפני ניסוח משפט, מוצא תכנים מעניינים יותר ומנסה גם קצת לומר משהו משמעותי אם כבר מדברים על דברים משמעותיים, וגם הייתי משפר את כישורי העבודה הטכנית באולפן, אבל היי, בשביל מה זה רדיו נסיוני. סה"כ תכנית של גוד טיים בשעה מאוחרת. עלו והצליחו.

כאן נמחקו הודעות ../images/Emo88.gif

אני מבקש מכולם לשמור על תרבות דיון, כללי הפורום, תקנון תפוז - והכי חשוב: חוקי מדינת ישראל. אם מישהו מרגיש מאוים מגולש שמאיים לגשת לתחנת הרדיו החינוכית בהרצליה ולהכות את השדרנים עם נבוט, הוא מוזמן להגיש תלונה במשטרת ישראל, כנהוג באיומים המתרחשים מחוץ למרחב הקיברנטי. סופ"ש נעים!

עוד זוג שדרנים אפורים שחושבים שהם הם

ממציאים את הגלגל בדיבורים על סמים ודברים שלילים. עצוב מאוד עד פתאטי שהם שייכים לקול ישראל, לרדיו החינוכי וכמובן לאיש הכל יכול. המדינה שלנו מדרדרת ואלה הסטודנטים המלומדים האינטלקטואלים שכל מה שהם משגרים מהג'ורע שלהם הם, דיבורים בוטים העלבות יהירות ושחצנות. האמת שאני לא מתפלא, הכל רקוב שם מההתחלה. את התדר הם קיבלו ללא סיבה מוצדקת אין לזה תקדים גם ברפובליקת הבננות שנקראת ישראל, שיטת השקשוקה - הסרט מתאים בדיוק לסיפור ולבדיחה המוצעת כאן. עצוב גם שאדם כמו עומר סנש שגם שייך לטענתו לרדיו החינוכי רושם להם "ישר כוח" על מה בדיוק ישר כוח? רבות דובר כאן על מצב הרדיו בישראל ואני מסתכל ואומר לא נשאר על מה לשדר? זה מה שיש לסטודנטים לשדר? זאת פשוט בושה וחרפה והכי נמוך שרדיו יכול להגיע, אין ספק שהם צודקים הם יורדים הכי נמוך שאפשר. למרות הכל אני לא שופט אותם, כך הם המון צעירים במדינה שחרדים ממגע עם אישה וכל מה שיש להם בראש אלו דברים על אוננות ולעשן חשיש כדי לברוח מהמציאות המרה בה הם חיים. אומנם הם משדרים במעוז העשירון העליון אבל נראה לי שהם נערי שכונות שלא הפנימו שהחיים ו"המגניבות" וחיי השכונה זה לא כל העולם. מה אומר מה אגיד פשוט בושה וחרפה. שפל המדרגה

ולכם שני מנהלי הפורום אתם גם צריכים ללמוד דרך

ארץ מהי. נכנסים לכאן אנשים מגנים אנשי רדיו רושמים להם מאוננים, פוגעים, שמים אותם ללעג ואתם משדרים עסקים רגילים. לא פלא שרוב אנשי הרדיו הותיקים והמוכרים הדירו את את רגלם מלכתוב כאן והפורום רדוד, רדוד עד מאוד. אני מקווה שההודעה לא תימחק ותקבלו את הביקורת בהבנה. נתראה בשמחות, אני מבזבז את זמני המון באינטרנט אבל אקח חופש מהפורום הזה שלטעמי הפך לתת רמה כלום איכותי לא מוצע בו.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
הפוסל במומו פוסל, ראובן

ועם ההודעות האחרונות שכתבת כאן, אני בכלל לא בטוח שיש לך זכות כלשהיא לבקר גולשים אחרים שכותבים כאן. טבעו של פורום, הוא לספוג גם אנשים כמו אלה. מי שמביע את דעתו צריך לקחת בחשבון למי הוא כותב. ולמען הסר ספק, הרבה הודעות מהשרשור הזה נמחקו. אני באופן אישי היית מוחק עוד כמה, רק שהם כבר גררו דיונים שלמים וארוכים וחבל לי לבזבז את זמנם של מי שכתב. הודעות שלא אמורות להיות כאן, לא יהיו. ומי שצריך לקבל אזהרה במסר אישי, כבר קיבל.

וולקוביץ הצדקנות שלך לא עושה לי את זה

אתה יכול לרשום עלי מה שבא לך. ההבדל הוא שאתה מנהל את הפורום הזה ולא אני. זאת בושה שרושמים ליניב אתה בטוח מאונן מעודדים שימוש בסמים מעלים תמונות מבזות ואתה משאיר את ההודעה. אל תכעס אבל אם היו רושמים לך - אתה בטוח מאונן סביר להניח שהיית מוחק את ההודעה כנראה שהתרגלת לתת רמה השוררת פה. אני אדרוש מכל האנשים שעובדים בעבורי לא לרשום כאן עד שתלמדו כבוד מהו.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
כבוד מהו?

הייתי מעריך אותך ואת דעתך, אם לא הייתי נתקל בהודעה שלך ל"עסק שחור" ובשלל הביטויים שנכתבו על ידך רק בעמוד הזה. כל הודעה לא ראויה נמחקת, ואם יש דרישה מוצדקת להוריד הודעה שלא הבחנתי בה, תמיד אפשר לפנות אליי במסרים האישיים.

רגע שאבין יש לי כאן פרוטקציות?

להזכירך לא קוראים לי דויד בן בסט אל תתבלבל אם ההודעות שלי חורגות מהחוקים אז למה לא מחקת? ברגע שלא מחקת את ההודעה כשעבר הרבה זמן זה אומר שהיא לגיטימית לפורום נקודה ! ורשמתי לך אני לא מנהל את הפורום אתה מנהל אותו ואמור להסתכל ולדאוג שהכללים לא יופרו. אל תשחק אותה אמרתי לך זה לא עובד עלי ולראיה הורדת את התמונה אחרי התגובה שלי מה שאומר שעד שלא הערתי את תשומת ליבך שמת פס.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
ראובן היקר (סיכום)

כשתשלם כמו בן בסט, נחשוב גם עלייך. אין סיבה לבנות אולפן רדיו לתפארת אבל להתקמצן על מנהל הפורום. ואם נשוחח ברצינות, ההודעה העגומה שלך לצערי לא יכולה להימחק, כי היא התחלה של דיון שלם שאותו אין בכוונתי למחוק בשום מקרה. מה שכן נמחק, אלה הודעות שראיתי בעצמי ואשר הסבו את תשומת לבי אליהם ככאלה שלא ראוי שיהיו פה. ההודעה למורוזובסקי למשל, לא הייתה במקום וכמובן שגם נמחקה. אבל קצת הגזמת בהגדרות שלך, התמונה שהם צירפו היא תמונה שלעניות דעתי הוא עצמו יצר. והכי חשוב! שלא יובן אחרת: אני נגד אוננות. וזהו. לא משתמשים יותר במילה הזאת כאן. רק שם.

אני מצטערת להתערב

אבל מה הבעיה עם המילה הזו? (מפאת רגישותכם אני אחסוך אותה מכם) אפשר לחשוב על מה כבר מדברים כאן, ואל תגידו לי שלא כולם עושים את זה. אתם יוצרים הר מעכבר, אם לא הייתם מתרגשים כ"כ מהמילים האלו לא היה מתפתח פה כזה דיון. ומדוע בפורום הסקס לנוער כן מותר? לא מובנת לי ההגבלה הזו על חופש הביטוי. מישהו חושב שזו מילה גסה?

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
האמת?

אין לי שום בעיה עם המילה הזו. ייתכן שאם היא הייתה מקובלת על הכותבים כאן, אשר אני מאוד מעריך את דעתם, הייתי סלחן יותר. אבל מכיוון שלא כך הדבר, הפנתי את מי שהנושא קרוב לליבו ונשאר לבד בסופש, לפורום מתאים יותר

למעלה