ובכן
קודם כל ראובן, אני שמח שאתה מתבטא בצורה יותר נעימה, מדוייקת ורלוונטית מאותו יניב אליו כיוונתי את תגובתי. באשר לעניין ה"מפגר", קצת נמאס לי שלאחר כל כך הרבה זמן עדיין מתייחסים אל מילה זו כמילת גנאי לליקוי מוחי בלבד, בטח לאחר שמבהירים (כמו שנראה לי שעשיתי) שמדובר בפיגור כרונולוגי, חוסר מודעות לקונצנזוס והזייטגייסט שהשתנה קצת במהלך 30 השנים האחרונות, אז מספיק עם השטויות, ומי שנפגע מהשימוש במילה גם אחרי הבהרה זו, תקשורת היא אולי לא בשבילו. וגם לגבי מה שכנראה משתמע (לפחות לך) מדבריי, אז כנראה שהצדקנות מעוורת. ושוב, אני אבהיר. אבן היסוד של החינוך (לפחות לדעתי) היא ביטוי חופשי וחוסר פחד ממילים. ולא, אני ממש לא חושב שדיבור על שימוש בסמים או אוננות מבטיח הצלחה של תוכנית רדיו\טלוויזיה או איזו מדיה שלא תבחר בה, צינזור מילים לעומת זו, מבטיח (שוב, לדעתי) כישלון. אף אחד לא יחליט בשבילי מה יפגע בי, מה מותר או אסור לי לשמוע וכו'. ודרך-אגב לא נראה לי שמישהו חושב שהוא ממציא את הגלגל בנושא זה, אבל גם הגלגל מתפתח ולא נשאר אותו גלגל מלפני 50 שנה, אנחנו כבר לא נוסעים על כרכרות. לגבי הרצל, שלטענתך היה מתהפך בקברו אם היה רואה את הפרומו בתחילת האשכול, אז אני בטוח שהוא היה מתהפך בקברו פעמיים עם היה יודע שלנשים כבר מותר להצביע. מה איכפת לי מה הרצל היה חושב על נושא זה או אחר, איכפת לי מה א נ י חושב, אתה לא חושב? אף שדרן רדיו, מדהים ככל שיהיה, לא מדרדר אף אחד לאף מקום, הוא יכול מקסימום להביע את דעתו ולחשוף את אורח החיים שלו (או לפחות להציג לראווה אורח חיים שנראה לו מגניב), ומי שמתאים לו, ימשיך להאזין, ומי שלא מתאים לו, יעביר תחנה. אוטופיה לא באמת הוקמה, למרות רצונו של לנון, שתסכים שהשפעתו הייתה קצת חזקה ונרחבת יותר משל הצמד המדובר, ועדיין הוא דאג להציג את המסר שלו בכל מקום, גם כשדעותיו היו קיצוניות ביותר, בטח לגבי אותו זמן. אני אמנם לא מעשן חשיש, אבל בהחלט ניסיתי ולתקופה גם נהניתי, מריחואנה לעומת זו, בהחלט. עכשיו, גם אם עישון מריחואנה הוא בניגוד לחוק, זה לא אומר שהחוק צודק. אתה לא חושב שזה דפוק לגמרי שאותה המריחואנה שאסורה בחוק, נרשמת ע"י רופאים כדי לעזור לחולים במחלות שונות? מ ג ו ח ך! אף אחד (בעולם) לא מת מעישון מריחואנה או גנב כסף כדי לספק את צריכתו. זהו חוק שחקיקתו מפוקפקת במקרה הטוב. מעניין יהיה לבדוק, אם יש רופאים המספקים לחולים שונים מרשם לוודקה\וויסקי\טקילה או כל משקה אלכוהולי אחר, מאחר והשימוש בסם זה חוקי לחלוטין...מ ג ו ח ך! אבל כן כן, אתה צודק עישון חשיש הוא בניגוד לחוק, הדיבור על חשיש לעומת זו, עדיין לא (ולפני שתתחכם, אז כן, אני מתכוון לדיבור בכל קונטקסט אפשרי). לגבי ביקורת על התוכנית, אני אפילו לא אכנס לזה, כי אני לא מאמין בביקורת. לכל אחד טעם שונה, ומה שלי ייראה או יישמע דבילי וחסר כל תוכן, יכול להיות פסגת השלימות עבור מישהו אחר, פשוט ככה זה ואם לא הייתי חושב כך, הייתי כבר מזמן מארגן המון זועם עם לפידים בוערים שצועד בזעם ונחישות לכיוון ביתו של "יובל המבולבל". את יהונתן אני לא מכיר, אבל את לולה אני זוכר עוד מגיל 20, יצאתי איתה במשך 6 חודשים, לשמחתי לפני שגילתה את לסביותה

והיא תמיד הייתה קינקית ופרובוקטיבית, זו פשוט היא, היא מתחרמנת אפילו ממים עומדים. ואני מאמין שעם הזמן, היא גם תלמד לבטא את עצמה עם ביטחון מטורף ומקצועיות, שאין מה לעשות, לוקח זמן לרכוש. כמו שציינת, הם בתחילת דרכם. מי שמתבאס מהם בינתיים, יעבור הלאה ומי שייתן להם צ'אנס, ימשיך להאזין. אני זוכר בבירור איך דיברו (או יותר נכון, צלבו) על ורדה רזיאל ז'אקונט... בכל אופן, שיהיה להם, וגם לך, בהצלחה.