בורות או רשעות

catchet

New member
אני לא יודעת למה אתה משוכנע שהנוכחים מסכימים שזה מקום מצחין.

אני בכלל לא בטוחה שכולם חושבים ככה. אם כולם היו חושבים ככה המקומות המצחינים האלו לא היו קיימים. אבל עובדה שיש אנשים שמוצאים בהם עניין. ועל זה התרעמתי

Berethor

New member
הצ'אטים הם באמת "מקום מצחין" יחסית, אבל השיעמום והרצון לשוחח

מושך לא מעט אנשים לשם, כלל פמיניסטיות, שחלקן לא רוצות להודות בכך שהן הולכות לשם קבוע. למצוא אנשים נורמלים יחסית בצ'אטים זה כמעט כמו לחפש מחט בערימה של שחת, והמצב שם בהחלט הרבה יותר גרוע מאשר בפורומים. מי שרוצה לחפש את החומרים שהבאו כאן, הולך למקום הנכון, בין אם משום שהוא אוהב את החומרים האלו ובין אם הוא רוצה להתלונן עליהם, אבל זה לא באמת מפתיע כמעט אף אחד אם מוצאים דברים כאלה בצ'אט, במקום הזה ידוע כמפוקפק מכתחילה, כמעט כמו אלנבי 40 הוירטואלי.

catchet

New member
מי רוצה למצוא אנשים נורמליים?

יש אותם בכל מקום. האתגר הוא למצוא את המיוחדים. הנורמליים משעממים.

ga26

Member
אני חושב שבמצב היום האתגר הוא דווקא למצוא אדם נורמלי

למרות שאם חושבים על ההגדרה האמיתית של נורמלי - מי שנמצא בנורמה, כלומר X סטיות תקן מהממוצע בהינתן התפלגות נורמלית אז יש הרבה נורמלים - רק שהם לא ממש נורמליים....

קטצ'אט, הסברתי לך כבר יותר מפעם אחת

'המקום המצחין' לא מבזבז את זמני ואני לא נמצאת שם.
הצילום הגיע אלי בדרך כזו או אחרת.
חבל על בזבוז הזמן שלי בהסברים.

תקשיב לי טוב

1. לך בדחיפות לברר על טיפול שיעזור לך להשתלט על היצר שלך להטריד על מנת שלא תחיה בפחד "לשבת בכלא".
2. בישראל מדינת הגברים- מערכת האכיפה מגישה למשפט פחות מ-10% כתבי אישום על אונס. כך שאם תקפת הסיכוי שתיתפס אפסי, הסיכוי שיוגש נגדך כתב אישום קטנטן והסיכוי שתקבל עונש משמעותי מגוחך.
3. אם מתלוננים עליך תבדוק עם עצמך את כמות ההטרדות שאתה מפיץ ונוסף על זה כפי שאמרתי טיפול כדי לא להוות סכנה לשלומן וביטחונן של נשים. לגבי המעט שיש לך להתמרמר- תשפריץ אותו על דף פייסבוק, כך בנות ידעו בדיוק את זהותך וממי יש להיזהר.

GreenMamba

New member
תחושה מובנת ביותר/

כמובן, נטולת ביסוס מציאותי לחוטין, אבל אני מבינה אותך וגם מרחמת עליך, במקום מסויים.
&nbsp
פתאום, אחרי היסטוריה אנושית שלמה, קם יצור האדם הנחות הזה, נו...איך קוראים לו... אישה או משהו כזה- ומתחיל לדרוש זכויות! מתחיל לערער על פריווילגיות שכל הגברים כולם קיבלו כמובן מאליהן במשך כל ההיסטוריה- ופתאום גם הן רוצות! פתאום הן לא רכוש, ולא שוות פחות- הןם רוצות ממש אותו דבר!
תשמע, פשוט בושה וחרפה.
ואם אתה חושב שאתה לבד בעניין הזה- אל תדאג, חבוב. הנה כמה כרזות מלפני 100 שנים (שצויירו ע"י גברים כדי להפחיד אותם מהנשים הרשעות שעומדות להשתלט על חייהם)- אתה לא לבד- וגם לך יש שורשים שנטועים הרחק הרחק- בדיוק שם.

GreenMamba

New member
אני אבהיר לך את עניין ההטרדות המיניות

וזה יהיה לך נורא ברור מעכשיו, ותפסיק לחיות בפחד מהנשים הרעות והמפחידות. טוב?
&nbsp
1. לא נוגעים באישה. לעולם. אף פעם. משום סיבה.
2. לא מדברים עם נשים על מין. לא בצורת בדיחה, לא בצורת סיפור, לא בצורת הערה, לא בצורת הצעה, לא בצורת מחמאה או ביקורת על גופה או לבושה ולא בשום צורה אחרת
3. הזמנת מישהי לסוג של קשר איתך וקיבלת סירוב- אתה לא מציע יותר. אם היא כפופה לך באיזושהי צורה אתה לא מציע כלום בכלל.
&nbsp
פשוט, נכון?
&nbsp
(שההיא שם למעלה תשמור אותי, איזה מאופקת אני היום...)
&nbsp

aaa123

Member
אני לא חי בפחד אבל הדברים שלך רק מחזקים את הפחד

אצל מי שמפחד.
&nbsp
לא נוגעים באישה משום סיבה מה זה אומר?
שגם אם אישה מבקשת שגבר יגע בה הגבר צריך לסרב ולהגיד לה שהוא לא רוצה כי היא אולי תתלונן על מעשה מגונה אחר כך.
&nbsp
אז יש נסיבות שהייתי מציע לגבר לא להסכים גם אם היא יוזמת(למשל אם האישה יוזמת כאשר יש סכסוך בין הגבר והאישה על כסף או אם מדובר בקטינה ומישהו שאינו קרוב לגילה) אבל באופן כללי אני לא חושב שיש סיבה לגבר לחשוש.
לגבי סעיף 2 אני לא תומך בשיחה עם נשים על מין אם לא ברור שהן רוצות לדבר על מין אבל אני לא חושב שאיסור גורף הוא רלבנטי,והשאלה היא מה רצונן של הנשים.
לגבי סעיף 3 אני שוב לא מסכים.
לפי סעיף זה אם גבר מזמין אישה לצאת איתו, והיא מסרבת בטענה שיש לה מבחן שהיא צריכה ללמוד אליו ,והוא מציע לה שוב לצאת איתו אחרי המבחן אז יש לו ממה לפחד.
&nbsp
כמו כן המינוח סוג של קשר לא מחייב קשר שכוונתו מין או קשר זוגי והפרשנות שלבוס אסור ליזום בכלל כל סוג של קשר עם אלו שכפופות או כפופים לו נראית לי מוגזמת.

GreenMamba

New member
אם זה מחזק את הפחד-

מצויין. ככל שיותר גברים עיוורים ואטומים יפחדו יותר, תקטן כמות המטרידים. אם אתה לא יודע מה אתה עושה ואין בך את ההגינות האנושית הבסיסית להבדיל בין טוב לרע- אל תעשה. עדיף.
שנית, שכחתי שאני כותבת לעדת מתנגחים, שיקראו את הכתוב ברמתו הנמוכה ביותר. אז:
- אם האישה יוזמת את המגע המיני מותר לגעת בה. הכוונה היתה (למתקטננים) למגע מיני ביוזמתך מול מישהי שאין בינכם קשר אינטימי.
- הכוונה היתה, כמובן, לשיחה שלא האישה יזמה. אם היא יזמה- תבחר אם להיענות ליוזמה או לא.
- אם הזמנת אותה לצאת והיא אמרה שיש לה מבחן, סכם את השיחה ב"אוקי, אם תרצי אחרי המבחן- זה המספר שלי" ונתק מגע. אם היא תרצה- היא תפנה אליך. נכון פשוט?
&nbsp
וכן, לבוס אסור ליזום שום סוג של קשר מיני עם העובדות שלו. מה לא ברור בזה? (אתה זוכר שדיברנו על הטרדות מיניות או שהתגובה שלך נטולת הקשר?)

ga26

Member
טוב זה כבר ממש טיפשי

1. פשוט לא נכון - אולי אצל חרדים.
2. קחי בחשבון שיש נשים , אולי לא את, שאפילו יוזמות שיחה על מין
3. יש המון מקרים שמישהי לא פנויה באותו רגע....

הוא פוחד מתלונות ואומר שגם נשים יוזמות שיחה על מין, חחחח

&nbsp
הרשה לי לגחך, שלא לומר לצחוק בקול יחתיכת ליצן.
גרין, צדקת בכל מה שאמרת.
לך כבר לטפל בבעיות שלך במקום להתמרח פה בהודעות סרק.
&nbsp
וועלק אם תיגע בי הדבר האחרון שתפחד ממנו יהיה תלונה. תיזהר.
ומי שלא פנויה כנראה לא מעונינת בך ומנסה לאכזב בעדינות, אז תתבגר.
&nbsp
&nbsp

ga26

Member
אגב לגבי 1 זה לא סתם לא נכון. זו תפיסה שמקטינה

את האשה.
נשים לא אוהבות לדבר על מין????
מזמין אותך לראות כמה נשים פה מיוזמתן כותבות בפורומים הרלוונטיים

התפיסה שלאישה אסור להתעניין במין והיא לא אמורה לרצות אותו פוגעת הכי הרבה בנשים ובמיניות שלהן. היא מנציחה את החשיבה האומללה שכל אדה שקיימה יחסים היא "זו...." - תפיסה מוטעת

תפ

GreenMamba

New member
הבנתי...הבנתי...באת להתנגח

אז תקרא את התשובה שכתבתי לAAA123- היא תופסת גם לגביך.
&nbsp
&nbsp

אם נשים יוזמות איתך שיחה על מין למה שיתלוננו עליך, טומטום

משחק אותה פוחד מתלונות ומצד שני בעד נשים שיוזמות שיחה על מין.
לפחות תהיה עקבי, טמבל.

<פפפפפפפפפפפפפפףףףףףףףףףף>

GreenMamba

New member
לא בורות ולא רשעות

בסך הכל סוכני פטריארכיה עלובים שמנסים להפחיד עם סיפורי מעשיות.
בווההוווהווו!!! הנשים הרשעות/משופמות/פמינאציות/חסרות סקס/לסביות/שונאות גברים באו לרדוף את הגברים המסכנים ולהשפילם עד עפר!!

נבהלת?

ga26

Member
קראת בכלל מה שכתבתי? לא כתבתי דבר נגד נשים

אבל ככה זה. יש אנשים עם רגשי נחיתות.
כתבתי על החוק ומערכת המשפט.
אם את לא מסוגלת לנהל דיון ענייני עם מישהו רק כי הוא גבר אז תטפלי בעצמך. הבעיה היא אצלך.

GreenMamba

New member
נו, דבילוש

זו לא היתה תגובה אליך אלא לרסק לבבות. לפני שאתה קופץ- תלמד לקרוא.
ואת הניתוחים הפסיכולוגיים השווים לעכוז שלך- שמור לעצמך.

ואגב, אין לזה שום קשר למגדר- יש לי חוסר סבלנות למטומטמים מכל הצבעים והמינים.אל תרגיש מיוחד.

(נו, באמת. גם ללמד לקרוא צריך במסגרת הויכוח הפנמיניסטי. עוד מעט יגיעו לפה רק אלו שיודעים לנהום)

למעלה