נו, עוד קשקשן
תקשיב, אם אין לך מושג על מה אתה מדבר- לפחות קח את התעמולה המעאפנה שלך למקום אחר.
חזקת הגיל הרך היא לא מושג פמיניסטי. היא מבוססת על מחקרים שבוצעו באנגליה ב1836 (וקיבלו חיזוקים לאחר מכן בשורה של מחקרים אחרים) והתנועה הסופרג'יסטית (הגל הראשון של הפמיניזם) מתוארך לעשור (ואף יותר) מאוחר יותר. אגב, זו היתה פסיקה מהפכנית ביותר מכיוון שעד אז בתי המשפט התבססו על המשפט הרומי אשר התייחס לילדים (ולאישה) כרכוש האב, וכך אבות רבים הת\שתמשו בילדים כנשק להשארת הנשים בבית, באיום שלא יראו יותר את ילדיהן.
באופן אישי אני רואה בחזקת הגיל הרך רעה חולה וטוענת שזו עוד אחת מדרכי החברה להשאיר את האישה- גם אם התגרשה- כמטפלת העיקרית בילדים ו"לשחרר" את האב מעול הטיפול בהם וכך לשמור על מאזן המפרנס-מטפלת הנהוג- אבל להגיד שחזקת הגיל הרך היא מזימה פמיניסטית זה פשוט טמטום.
בקשר למערכת המשפט- נו, עוד תעמולה מטופשת. במדינת ישראל הסיכוי שלך לבצע אונס ולשלם על זה בצורה כלשהי הוא נמוך עד אפסי. אני כבר לא מדברת על הטרדות מיניות ששם הסיכוי שתשלם על כאלו הוא זהה לסיכוי שברק יפגע בך בזמן שתלך לפדות את הזכיה בפרס הראשון בלוטו.
בקיצור, חוץ מקשקושי קשקושים שהם תעמולה מיזוגנית לעילא- לא אמרת פה כלום. בשביל זה יש את פורום שיחת גברים. שם יקבלו אותך באהבה.
(אם זה באמת מעניין אותך- ואני בספק- קרא את השרשור מטה שמתחיל בהודעה "עבריינות המין בישראל היא לגיטימית" שם תמצא את כל הנתונים שיפריכו את הדבר המגוחך הזה שאתה קורא לו "דיעה")