בורות או רשעות

GreenMamba

New member
נו, עוד קשקשן

תקשיב, אם אין לך מושג על מה אתה מדבר- לפחות קח את התעמולה המעאפנה שלך למקום אחר.
חזקת הגיל הרך היא לא מושג פמיניסטי. היא מבוססת על מחקרים שבוצעו באנגליה ב1836 (וקיבלו חיזוקים לאחר מכן בשורה של מחקרים אחרים) והתנועה הסופרג'יסטית (הגל הראשון של הפמיניזם) מתוארך לעשור (ואף יותר) מאוחר יותר. אגב, זו היתה פסיקה מהפכנית ביותר מכיוון שעד אז בתי המשפט התבססו על המשפט הרומי אשר התייחס לילדים (ולאישה) כרכוש האב, וכך אבות רבים הת\שתמשו בילדים כנשק להשארת הנשים בבית, באיום שלא יראו יותר את ילדיהן.

באופן אישי אני רואה בחזקת הגיל הרך רעה חולה וטוענת שזו עוד אחת מדרכי החברה להשאיר את האישה- גם אם התגרשה- כמטפלת העיקרית בילדים ו"לשחרר" את האב מעול הטיפול בהם וכך לשמור על מאזן המפרנס-מטפלת הנהוג- אבל להגיד שחזקת הגיל הרך היא מזימה פמיניסטית זה פשוט טמטום.

בקשר למערכת המשפט- נו, עוד תעמולה מטופשת. במדינת ישראל הסיכוי שלך לבצע אונס ולשלם על זה בצורה כלשהי הוא נמוך עד אפסי. אני כבר לא מדברת על הטרדות מיניות ששם הסיכוי שתשלם על כאלו הוא זהה לסיכוי שברק יפגע בך בזמן שתלך לפדות את הזכיה בפרס הראשון בלוטו.
בקיצור, חוץ מקשקושי קשקושים שהם תעמולה מיזוגנית לעילא- לא אמרת פה כלום. בשביל זה יש את פורום שיחת גברים. שם יקבלו אותך באהבה.

(אם זה באמת מעניין אותך- ואני בספק- קרא את השרשור מטה שמתחיל בהודעה "עבריינות המין בישראל היא לגיטימית" שם תמצא את כל הנתונים שיפריכו את הדבר המגוחך הזה שאתה קורא לו "דיעה")

ga26

Member
גם אם תכתבי 2000 מילים עם סטטיסטיקות

זה לא יהפוך אותך לצודקת.
לא אמרתי שחזקת הגיל הרך היא מזימה פמניסטית (כנראה את לא ממש קוראת רק תוקפת ... אומר עלייך משהו...) אבל דווקא הוכחת שאפילו את מסכימה איתי שיש את חסקת הגיל הרך. וזו כמובן אפליה מובנית בחוק. לתפיסתי אפליה כנגד גברים.
כל שאר הקישקושים שציינת פשוט לא קשורים לוויכוח ולנושא.

GreenMamba

New member
ברור שיש חזקת הגיל הרך

זו הלכה משפטית ידועה וכתובה. ה"אפליה" המובנית בחוק היא לא לטובת הנשים אלא לטובת הילדים, מכיוון שהלכה זו באה לתת (לדעת כותביה) את הטיפול הטוב היותר לילד.
&nbsp
נו באמת. אם אין לך מושג על מה אתה מדבר בשביל מה באת לפה? להראות שאתה בור? אוקי. הבנו. אין לך מושג.הלאה.

ga26

Member
מדהים שחוץ מהמנהלת פה אף אחת לא יודעת לנהל

דיון בלי קללות או העלבות.

כמו שכתבתי קודם רק חיזקת את דברי.

לכבוד השחרור ולכבוד הבכי והתלונות של טרולוש למנהלת:

אני אתן הסבר דומה לזה שכתבתי לך במסר.
1. הוא לא מעוניין להקשיב. רק מעוניין לילל
2. כל תגובה עוברת לו מעל הראש
ומסתכמת בחלוקת כינויים כמו "תת רמה" (כפי שכינה את גרין ממבה, ונמחק) או "אתן לא יודעות לנהל דיון".
"את פשוט ממשיכה לבזות את עצמך" (זה לא נקרא יודע לנהל דיון)
3. דעה מנוגדת לא יכולה להתבטא או להשפיע מפני שקטנוני בא "לפלוט גז לסגור את הדלת וללכת" בקיצור, התעלמות מטענות והתמקדות במטרה שלשמה הגיע- הניגוח.
&nbsp
מעייף.

ga26

Member
בינתיים לא את ולא
לא עניתן לעניין בנושא האפליה המובנית

כנגד גברים במערכת המשפט ובחוק בענייני הטרדות מיניות ודיני משפחה.
למעשה חוץ מלקלל את לא אמרת שום דבר ענייני.
לעומתך
אמרה דברים שהם לא רק קללות ובינהם שיש העדפה מובנית של נשים למשל בחזקת הגיל הרך מה שמחזק את טענתי.

כאן פורום פמיניזם. לא דנים פה באפליות מדומיינות נגד גברים

חוץ מלקלל אותך באמת אין מה לעשות כי אתה טרול שקרן ולא מוכן להקשיב.
מה שגרין ממבה אמרה בכלל לא מחזק את קישושיך לגבי העדפה מובנית אלא להחזקת האישה כמטפלת העיקרית בילדים ושחרור האבות מנטל הגידול שלהם.
תמשיך בכוח לסלף את מה שנאמר - ותגיע רחוק.
עכשיו תחפף לי מהעיניים יש לי דברים יותר טובים לעשות.

ga26

Member
סבבה אז הנושא בו פתחת לא נוגע לפמניזם.... סבבה

אם יש לך דברים טובים לעשות תעשי אותם..... את לא חייבת לכתוב פה אם לא נעים לך.
אני דווקא מוצא את השיחה משעשעת ולו רק כי אתן מתפתלות וסותרות את עצמכן אבל לא תודו באמת.

הנושא שפתחתי נוגע לפמיניזם. והשטויות שלך- לא

שמע קטנצ'יק, אני אלך לעשות כל מה שצריך. גם לכתוב פה למורת רוחך. לא יאה לך- אתה מוזמן לדלג מעל ההודעות שלי.
בקשר להמשך הקשקושים הנבובים שלך- אל תמחזר את הטענות שלי. זו לא חוכמה. גם אנחנו וגם אתה יודע באמת מי סותר את עצמו בלי סוף פה מתחילת הדיון.

GreenMamba

New member
כי אין מה לדבר איתך

אתה טרול ובאת להטריל
וחבל על כל טיפת אנרגיה שמושקעת בך. נקודה.
&nbsp

ga26

Member
בינתיים בתמציתיות

שני הבחורים התלוננו שבתי המשפט מפלים לטובת נשים
את מסכימה שזה המצב (אפשר להתווכח אם זה נכון או לא)

מ.ש.ל

למעלה