מה נראה לך? למה שארצה לריב איתך? סתם לא הבנתי מה יש לבחורה אינטלגנטית כמוך לחפש בתעלת הביוב הזו. שאלתי כי מכירה אותך קצת ואכפת לי, ממש לא כדי לריב...
ועניינת, איך אפשר להגיב עניינת לקשקוש כזה? סתם ביזבוז אנרגיה, לא חבל?
זה יום כזה
אינני מחפשת שם דבר- כמו שאמרתי הצילום הזה נשלח אלי.
הקשקוש זה הוא מסוג הדברים השקריים והנלוזים שנשמעים בכל פינה, נכון שהטוקבקים הרגילים 'מספקים' את הסחורה. אבל להתעלם מגיחוך הזה? לא יכולתי.
(ואני בינהם) שבתי המשפט לא הוגנים היום והם לטובת נשים. למשל בדיני משפחה. חוץ מזה שיש תחושה שהחוק לא מספיק ברור בענייני הטרדות מיניות.
אתן יכולות להתווכח על זה או לטעון שזה לא נכון אבל זה מה שהרבה גברים חשים ואני חושב שבצדק.
ברור שאני אקבל עכשיו מלא תגובות זועמות וכל יני קללות מנשים נחמדות בפורום אבל מה לעשות זאת המציאות. המעט שיש לאותם גברים זה להתמרמר על זה בצ'אט וגם על זה את מתלוננת?
לדעתי לא. אם מגזר מופלה בדברים מסויימים יש לפתור את
האפליה ולשפוט כנגד מקומות שעושים אפליה (למשל אם מקום מעסיק שני אנשים באותו תפקיד אבל בגלל מגדר נותן שכר שונה לשפוט את בעל העסק). זה לא אמור להיות קשור לשפיטה בתחומים אחרים. החוק הוא חוק ואמור להיות זהה לכולם.
כן אבל אנחנו לא מדברים על ילד בן 17 לעומת בגיר אלא על
מקרה כמו המקרה הבא:
זוג הורים שמתנהלים נניח בשוויוניות (היום כבר יש זוגות כאלה) ושני ההורים עובדים ושניהם מטפלים שווה בשווה בילדים. עברה תקופה והם התגרשו. בית המשפט אמור לשפוט אותם באופן פרטני כגבר ואשה ספציפיים ולא לבוא ולהגיד הסטטיסטיקה היא שרוב הגברים לא מסייעים בגידול הילדים אז בואו נשים את הילדים רק אצל האמא.
מי מקבל משמורת על ילדים (נדיר שזה משותף או אצל האבא - כמעט תמיד כששומעים סיפור כזה זה אצל האמא. או על איך בתי משפט מתייחסים לתלונות שווא על הטרדות מיניות ו/או אונס (שלדעתי יותר משפוגעות בגברים פוגעות בנפגעות אמיתיות). שוב זו תחושה על סמך התקשורת והסביבה - אף אחד מאיתנו לא עשה מחקר בנושא.
טוב לא אוכל להמשיך היום את הדיון , חייב לזוז... אמשיך מחר.