בוקר סופשבוע!

אאוצית20

New member
הקישור להקלטה של עברי ונינט שרציתם

אצל יאיר לפיד.. http://www.sirtonet.co.il/index.aspx?s=370825

Inbar789

New member
יש את רוב המיקודים../images/Emo103.gif

בפורום לימודים וש"ב [321]..

Inbar789

New member
היה עכשיו your song../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

זה בא ככ בזמן!
זה ה-שיר שאני לא מועדת בפניו [יש כמה שאני לא עומדת בפניהם וזה בראש הרשימה
].

Inbar789

New member
מועדת=עומדת*../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

זה מההתרגשות של השיר
כה זמן לא שמעתי אותו!

tkuihehr

New member
נורא מתרגשת מהשיר הא?

ומועדת זה ההיפך של עומדת בהתחלה לא מעדת מהשיר, יעני לא נפלת ממנו, הוא חלש.. מזל שתיקנת את עצמך

limors2

Well-known member
לאאאא../images/Emo7.gif

מחר בבוקר אני נאלצת להיפרד מהמחשב שלי
אני מקווה שלא ליותר מידי זמן, אבל המקום הזה שקניתי ממנו נורא איטי לפעמים
המחשב עושה רעשים של מכסחת דשא, וכל שאיבות האבק לא עזרו לו
מזל שזה בשבוע שאני ממילא כנראה לא אשמע סינגלס, חוץ מביום שני...

RJlake

New member
גם שלי עשה רעשים מעצבנים../images/Emo10.gif

ואז הוא הפסיק ועכשיו רק פעם במיליון הוא עושה נקווה שאני לא פותחת פה לשטן עכשיו
ואני מקווה שגם לא ליותר מדי זמן

tkuihehr

New member
לאאאא../images/Emo7.gif

מחר שוב ביצפר
אחרי שבועיים יפים של חופש, איך זה נגמר כל כך מהר..
?!

limors2

Well-known member
הלאאאא../images/Emo7.gif שלי יותר גרוע../images/Emo10.gif

ביצפר לכמה זמן? עד הקיץ?

dabel m

New member
צר לי לאכזב אבל

מחר חופש ליפני מתכונת... ועוד מעט אני מסיים את השנה הכי קשהה.. בביצפר... כבוד!!! ולי כבר תיכנו את המחשב.. אבל נהרס לי כונן תקליטורים בגלל דיסק של אייל גולן.. עצוב מה..

tkuihehr

New member
*תיקנו

וכן! זה עונש! מה פתאום דיסק של אייל גולן?! וכבוד! כיף לסיים י"א... ובהצלחה במתכונת

dabel m

New member
אחותי קיבלה אותו מתנה ליפני 7 שנים

בערך ליומולדת והיא ובעלה באו אלינו לשבת אז סידרתי להם תחדר ומצאתי.. אז אמרתי לה שאני שם תדיסק, וכנראה הוא ישן מידי... מה יש לך נגד אייל גולן??

tkuihehr

New member
3 סיבות:

נסיעה אחת מאוד ארוכה לאילת וקלטת אחת, ההכי מפורסמת שלו, לא זוכר איזו זאת היתה.. נסה אתה לשמוע את אותה קלטת 7 שעות [טוב הגזמתי, פחות, הם לא שמעו אותה בכל הנסיעה, הם שמעו בערבה, איפה שכל התחנות ברדיו הופכות להיות בערבית. אבל דווקא זה החלק בנסיעה שהייתי ער והשמש היתה עלי! אז עדיין יצא לי לשמוע אותו שעתיים רצוף!] וגם כי אני לא אוהב את הסגנון וגם כי בפסטיבל הרוק שהיה בראש השנה היו מלא אמני רוק וכמה שהם לא ממש, אייל גולן היה מאלו שהם ממש לא ממש. אני וחברים שלי הגענו שעה לפני הזמן, תפסנו שורה ראשונה צמוד לבמה, נהננו לאללה במופעים הראשונים [סינרגיה היו מעולים! הדורבנים גם, אפילו גבסו היה סבבה], אח"כ היה איזה רצף של כמה שהם לא שווים, אבל לא ויתרנו על המקום וסבלנו בשקט לקראת ההופעות השוות. ואז הגיע אייל גולן, מה הוא עושה בפסטיבל רוק קיבינימט??!!?, ואיתו מלאאאא מעריצים ערסים שדחפו והזיזו אותנו מהמקום והיה צפיפות לא נורמלית של כל מיני ערסים שהגיעו באותה שניה. כמובן שערסים לא שומעים כמו שצריך, הם גם מתרווחים קצת יותר מהמקום שיש להם וזה מתחיל להיות כואב. אחת הערסיות דחפה אותי חזק לגדר עד שנחנקתי, אני לא ויתרתי ודחפתי אותה בחזרה, פתאום הגיע החבר הערס שלה, ירק עלי והתחיל מה זה לקלל, כאילו מה קרה, שנינו מתחילים דחיפות, עד שבא השומר והוציא אותי החוצה, רק אותי!! לא את הערס!! והכל בגלל אייל גולן הבן זונה הזה שלא היה צריך להיות שם בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ולא, אני לא מקלל ככה בדר"כ ,אבל כאן זה ממש נכון..]. בגלל הקטע הזה ראינו את שאר ההופעות מרחוק. והן דווקא היו ההופעות היותר שוות, הרגשת פספוס... אחרי הסיפור הזה נשבעתי לעולמים שלעולם לא אשמע יותר את המנמניאק הזה שדפק לי ערב מושלם ועשה אותו לפחות מושלם ולחוויה כואבת לעולמי עולמים... ועכשיו הוא גם דפק לך את הכונן תקליטורים, רואה שהוא מניאק?...

dabel m

New member
מרררד... !!!

נראה לי יותר סיכוי שמענישים אותך מלעמלה... אני לא ינסה לחפה עליו כי אני לא המישו ששומע אותו כלכך, אין לי שיר אחד שלו וזה בטח היה במטחם הדיג בחיפה בהופעות של קוקה קולה שהיו בחינם,לא? אבל לא משנה מה קורה בדרכלל, לקלל .. זה לא הכי במקום... אבל בקטה.. יהיה טוב בנאדם !

yhaa hi

New member
בוקר טוב!

נסעתי היום מרחובות לחיפה ואז הלכתי לקופה ושאלתי את הפקידה מאיזה רציף יוצאת הרכבת לחיפה ואז היא אמרה לי: "נו זו הרכבת הזאת היא יוצאת עכשיו רוצי!!
" ואז רצתי ויכולתי להספיק אבל הייתי עם חברה שלי והיא לא מצאה את הכרטיס שלה ואז היא מצאה והתחלנו לרוץ ובדיוק שהגענו הרכבת התחילה לנסוע
אבל לא נורא

למעלה