3 סיבות:
נסיעה אחת מאוד ארוכה לאילת וקלטת אחת, ההכי מפורסמת שלו, לא זוכר איזו זאת היתה.. נסה אתה לשמוע את אותה קלטת 7 שעות [טוב הגזמתי, פחות, הם לא שמעו אותה בכל הנסיעה, הם שמעו בערבה, איפה שכל התחנות ברדיו הופכות להיות בערבית. אבל דווקא זה החלק בנסיעה שהייתי ער והשמש היתה עלי! אז עדיין יצא לי לשמוע אותו שעתיים רצוף!] וגם כי אני לא אוהב את הסגנון וגם כי בפסטיבל הרוק שהיה בראש השנה היו מלא אמני רוק וכמה שהם לא ממש, אייל גולן היה מאלו שהם ממש לא ממש. אני וחברים שלי הגענו שעה לפני הזמן, תפסנו שורה ראשונה צמוד לבמה, נהננו לאללה במופעים הראשונים [סינרגיה היו מעולים! הדורבנים גם, אפילו גבסו היה סבבה], אח"כ היה איזה רצף של כמה שהם לא שווים, אבל לא ויתרנו על המקום וסבלנו בשקט לקראת ההופעות השוות. ואז הגיע אייל גולן, מה הוא עושה בפסטיבל רוק קיבינימט??!!?, ואיתו מלאאאא מעריצים ערסים שדחפו והזיזו אותנו מהמקום והיה צפיפות לא נורמלית של כל מיני ערסים שהגיעו באותה שניה. כמובן שערסים לא שומעים כמו שצריך, הם גם מתרווחים קצת יותר מהמקום שיש להם וזה מתחיל להיות כואב. אחת הערסיות דחפה אותי חזק לגדר עד שנחנקתי, אני לא ויתרתי ודחפתי אותה בחזרה, פתאום הגיע החבר הערס שלה, ירק עלי והתחיל מה זה לקלל, כאילו מה קרה, שנינו מתחילים דחיפות, עד שבא השומר והוציא אותי החוצה, רק אותי!! לא את הערס!! והכל בגלל אייל גולן הבן זונה הזה שלא היה צריך להיות שם בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ולא, אני לא מקלל ככה בדר"כ ,אבל כאן זה ממש נכון..]. בגלל הקטע הזה ראינו את שאר ההופעות מרחוק. והן דווקא היו ההופעות היותר שוות, הרגשת פספוס... אחרי הסיפור הזה נשבעתי לעולמים שלעולם לא אשמע יותר את המנמניאק הזה שדפק לי ערב מושלם ועשה אותו לפחות מושלם ולחוויה כואבת לעולמי עולמים... ועכשיו הוא גם דפק לך את הכונן תקליטורים, רואה שהוא מניאק?...