בוקר סופשבוע! יש פרפר נחמד בלגלגצ
ד דייג2 New member 17/3/07 #60 אחלה שם לגלגצ אגב את מכירה את השיר airport של המוטורס? אני שומע עכשיו בתחנה אחרת ץלא אמרתי שזה 88> קיצר תמיד שהייתי בחוץ ושמו לצערי את לגלגצ השמיעו את זה הרבה וזה שיר שאני מאוד אוהב. סיפור מרתק לא? יאללה שיהיה לך המשך האזנה ערבה ללגלגצ
אחלה שם לגלגצ אגב את מכירה את השיר airport של המוטורס? אני שומע עכשיו בתחנה אחרת ץלא אמרתי שזה 88> קיצר תמיד שהייתי בחוץ ושמו לצערי את לגלגצ השמיעו את זה הרבה וזה שיר שאני מאוד אוהב. סיפור מרתק לא? יאללה שיהיה לך המשך האזנה ערבה ללגלגצ
L limors2 Well-known member 16/3/07 #3 הו יש שירים טובים במסיבה הזאת! חבל שאני ישנה בשעות כאלה בד"כ ואני לא מוצאת את לראות אותה היום של ארקדי ולימור
הו יש שירים טובים במסיבה הזאת! חבל שאני ישנה בשעות כאלה בד"כ ואני לא מוצאת את לראות אותה היום של ארקדי ולימור
א אבי פארל הרבור New member 16/3/07 #4 תאמיני לי שעדיף את השירים האלו מאשר את כל השירים שמשמעים כל השבוע.
L limors2 Well-known member 16/3/07 #5 למה? אני אוהבת גם תשירים שיש במהלך השבוע. למרות שאז אין פרפר נחמד
א אבי פארל הרבור New member 16/3/07 #15 אם לא יהיה... היא תמציא. חייבים להגיד משהו מילא א``א להוכיח... פשוט לא יכול