בוקר סופשבוע!

ady18

Well-known member
בוקר וסופ"ש רגוע

אריק בכפר סבא ואני הולכת מקווה להנות

בוקר טוב../images/Emo13.gif

היום כבר יותר נחמד לי... אני מבינה מ"מ (למרות שזה מעצבני) וסיימתי לסכם את דבר קטן וטוב... המורה שלי לספרות חרשה לנו על שיר של ביאליק ואמרה- תלמדו אותו מצויין למבחן כי הוא יהיה והוא בטוח יהיה בבגרות... ונחשו מה- הוא ירד במיקוד
וזה שיר ממש טוב, השיר היחיד של ביאליק שהוא לא מטומטם והוא לא בוכה בו והוא קל!! איזה באסה איתם...

limors2

Well-known member
הו איזה באסה../images/Emo2.gif

מעולם לא אהבתי שירים וניתוח שירים. לכן גם לא עשיתי תבגרות בספרות

אני ש-נ-א-ת-י ספרות

עד שנה... יש לי מורה מדהימה... היא ממש חמודה ותכלס אנחנו עושים צחוקים כל השיעור.. ותמיד שאנחנו מגזימים היא אומרת- לא מספיק הבדיחות שלי אז גם אתם? חחחח ואיזה 4 פעמים נכנסה לנו ציפור לכיתה השנה
חחח זה הכי זכור לי משיעורי ספרות...חחח

limors2

Well-known member
לנו היו ציפורים בכל שיעור../images/Emo6.gif

הרבה פעמים היה לנו קן בתוך הפלורוסנטים

tkuihehr

New member
אני אהבתי ספרות

זה מקצוע סביר לחלוטין. וגם אצלנו היתה בגרות מטומטמת, הבגרות הלא ממש ברורה הזאת ,שהם עשו לנו טעות במיקוד [כן!! טעות, במיקוד!], בפרק של הספרים הם נתנו שם 2 ספרים, וכל השכבה שלנו כולה למדה רק את חצוצרה בואדי, חרשה רק עליו לקראת הפרק הזה בבגרות. מגיעים לבגרות, והספר הזה לא קיים שם! יש בחירה של 2 ספרים אחרים שרק את אחד מהם למדנו...! אני למזלי לא קראתי אף אחד מהשלושה, אבל על השני עשיתי עבודה וחזרתי עליה ,איכשהו הסתדרתי עם הדבר הזה, השאר פשוט נפלו על הפרק הזה ואיבדו 20 נקודות... הייתי אומר לכם כמה קיבלתי, אבל אני לא רוצה...

RJlake

New member
גם אני חרשתי את הכניסיני תחת כנפך

אבל לא נורא העיקר שאדיפוס ירד!!

אני עשיתי בגרות של

דתיים כך שזה דברים שהכרתי, אז הרוב היה ממש קל.. ועשו לנו בגרות חורף, אז סיימתי עם ספרות!

limors2

Well-known member
כולם כל שנייה מעירים אותי../images/Emo2.gif

ואני ממש עייפה
והמחשב שלי שוב עושה רעשים ממש ממש קולניים

AdamINC

New member
זהו. נגמר.

אני מובטל מכל עבודה. יום שלישי עולים לצה"לולים! בוו הוו

למעלה