בוקר נפלא

וואו ליתי

כל כך מבינה. מרגשות המילים שלך וגורמות לי לדמעות. גם אני כזו. מתפקדת 10 במצבים לחוצים, וכשהכל נגמר - מתפרקת ומתחילה לעכל. זוכרת כשהבן שלי (הסגלגל) טבע בים. רצתי להציל אותו בכל כוחותי. הייתי השחיינית הכי מהירה, והגעתי אליו עוד לפני המציל. כשהוצאנו לו את המים והוא התחיל לנשום, ישבתי עם 4 ילדים קטנטנים (ילדה חברה נוספת על שלי), ולא הצלחתי להרגע. בכיתי ובכיתי ובכיתי. שעות. האם ראיתם רופא במרכז? ובענין המסלול, תזכירי לבן שלפני כמה ימים החיים שלו היו על המאזניים... אני איתך ואתכם... וזהו, מיציתם את הסטיסטיקה שלכם.

שויו

New member
ליתי יקרה

תעכלי ותעכלי.. זה גם מה שאני עושה הרבה זמן אחרי "טראומות".. כל אחד ואופיו וצרכיו... יקח עוד זמן עד ששטפי הדם יספגו... ובינתיים יחליפו צבעים, לא להיבהל. הילד ילך, ועוד איך ילך !!! ואנחנו איתך, איתכם, גם עכשיו כשאתם "מאושפזים" בבית... לא לשכוח

ל י ת י1

New member
תודה יקרות../images/Emo24.gif

כן, צריך זמן. והאדום בינתיים יורד מהפסים מרב שעמום, מה שאומר שהוא מצחיק אותנו מאוד. מבקש למסור לכל מי שהתפלל לשלומו שיתחיל להתפלל שלא יאבד את שפיותו, והוא מבקש להדגיש שנדרשות תפילות הרבה יותר חזקות
יהיה בסדר, כבר עכשיו הרבה יותר בסדר ממה שהיה

משתפרת

New member
"אל תדאגי"?

כדי לקבל תואר "אמא" צריך כמה תכונות יסוד. חלקן- פיזיות, כמו למשל היכולת לתפוס צלחת/כוס וכדומה בדרך לרצפה לפני שיתנפצו. כמו להיות מסוגלת לעשות כמה דברים ביד אחת ועוד כמה ביד השניה. חלקן- נפשיות. אמא= דאגה, כל הזמן. אכלו? שתו? חם להם? קר להם? ישנו? טוב להם? אמא= רגש אשמה, למשל: הוא בחדר מיון ואני ישנתי במיטה הנוחה (כאילו שנדודי שינה שלך היו חוסכים לו את מה שעבר). אמא= כוחות נפש אדירים לחזק ולתמוך כשהמצב בעצם מצדיק התמוטטות. ויש לזה מחיר. מתישהו יורד המתח, האדרנלין נופל, פתאום אין מה שמריץ אותך בפול ספיד ואת מגלה שבעצם בימים האחרונים חצית את הרוביקון בלי למצמץ. ואז את מגיבה כפי שמישהו אחר (לא אמא של הילד שלך) היה מגיב, באיחור של כמה ימים. אז אני מאד שמחה לקרוא שכעת את חופרת, מתפרקת קצת, פוחדת ברוורס. זה סימן שבאמת המשבר הולך וחולף לו. ואת בוודאי תסלחי לי שלא אכתוב לך שלא תדאגי ושיהיה בסדר. אני בטוחה שתדאגי תמיד, ואני בטוחה שאחרי שקצת תאספי את עצמך, תאמרי בעצמך שיהיה בסדר. עם אמא שכזו ובן-חייל שכזה חובה שיהיה.

ל י ת י1

New member
אכן ניתוח מדוייק

תודה משתפרת על המילים החכמות והנכונות כל כך.

אצלנו...

חיכיתי שהבית יתרוקן כדי לא להסתכן שיבואו לבלוש אחרי. ובכן..... נתחיל במכיניסטית. חזרה המומה מהמכינה. יבלות ברגלים, אחרי הקפצה ב-4 בבוקר, ללא שעות שינה וסיחרור טוטאלי מכל הארועים. מקלחת חמה פינוק ומיטה. ישנה כל הסופ"ש ויצאה רעננה. השבוע סוגרת שבת, ואנחנו אולי ניסע לבקר. אם זה לא כמו חיילת, אז מה זה? הסגלגל שוב הוחזר לקצינה הקשוחה... למי שלא מעודכן, כל יום מציבים אותו ביחידה אחרת בבה"ד 1, וכל יום הוא חוזר לקצינת כ"א שלא יודעת מה לעשות איתו. פז"מ של 6 ח' לשחרור, רובאי 08, וטיפול פיזיטרפי אינטנסיבי. בקיצור הקצינה הקשוחה נשברה והחליטה לספח אותו אליה. נראה לי שלא יכלה לעמוד בקיסמו. הוא באמת מתוק ברמות. סיכמנו השבוע שיעשה לה עיניים, ואולי תסכים לתת לו לצאת להשלים בגרויות על חשבון הצבא. כדי להיות נחמד במיוחד ולהרשים אותה יצא מוקדם, ב-10. אף אחד לא אומר לו מתי לבוא ומתי ללכת. בקושי זוכרים שהוא קיים. והשוטר, שנמצא בקורס מכים עלה בשבוע שעבר למשפט על שבירת שמירה. קיבל ריתוק ל-5 ימים (והם במילא לא יצאו השבת כך שאין לזה משמעות), והזדמנות שניה בקורס. אתמול שמר בהפגנה. אחיו הסגלגל הלך לפגוש אותו וקנה מה-700 ש"ח משכורת צ'ופרים לכל החברה שהיו איתו (המשכורת שלו עלתה כאמור מג'ובניק לקרבי מאז הודח, ואין ספק שבימים אלו שהוא עושה יותר...). וכדי שלא יתפסו שוב את השוטר, הוא ביקש מהחברים שיתקשרו לחברה הטריה שגם היא תגיע להפגנה לפגוש אותו. וקוריוז נוסף.. החברה החדשה היא ממחזור אחר באותה מכינה שהיה השוטר וכעת נמצאת המכיניסטית. שבוע שעבר כבר ריכלה הטבחית.. שמעתי ש.... כשסיפרתי לשוטר שהימכיניסטית סוגרת, הוא היה מפסוט שיהיה לו את החדר שלה, וכך למדתי שהוא מגיע בשבת הקרובה, ושהחברה שלו תישן אצלנו. הבית ריק, עמוסה בעבודה... ומצטרפת לגלילאה בספירה. הרבה טקסי סיום יש כאן השבוע, אתי, פיסטוק ורוזנת. עמוס. רוני ומעצימה - תחזיקו מעמד עם הטיפול בהורים, עקבת וקוראת את שעובר עליכן. הלוואי וידעתי לעזור. רוני, מה שלום החייל והיד? מעצימה, חיבוק גדול בשביל החיילת. ליתי, רפואה שלמה לחייל. מלכת הלבבות, תהני מהיום המשותך עם הירוק שלך. שוש, מה שלום היד שלך? האם חזרת לעבודה? ושיהיה לכולנו שבוע קל. מתגייסת

ל י ת י1

New member
מתגייסת, אף פעם לא משעמם אצלכם../images/Emo13.gif

שיהיה בהצלחה לשלושתם. כיף לראות איזה יחסים יש ביניהם,ועכשיו גם נוספה החברה של השוטר אז בכלל שמח. ואת, מתרגלת לבית הריק?

שויו

New member
מתגייסת,

את רואה, כבר העבירו לו שם חודש ... כשהגיע לשם נותרו לו 7 חודשים וירדו ל-6...
ומגיעה לו משכורת של קרבי עם כל ה"לך ושוב" שהוא עושה שם.... נהדר שהקסים את הקצינה הקשוחה ועוד קצת עיניים והיא מעולפת עליו. לטעמי, הפיזיוטרפיה האינטנסיבית שמקבל שם = נקודת אור גדולה ! ברוב המקומות לא היה זוכה לזה... מקסים הפירגון לשוטר ולחבריו.... בהצלחה למכינסיטית בהצשך ההסתגלות... אני נהנית לקרוא את ההתרגשות שלך מה
של השוטר .... אני כבר כ"כ רגילה לזה שזה בילד-אין פה....

שם אין פיזיוטרפיה אינטנסיבית

יש בצריפין. אז הוא נוסע, מה כבר יש לו לעשות? ולא פלא שאף אחד לא רוצה אותו.... חוץ מכמובן המפקדת הקשוחה. איך בן הזקונים מסתדר עם בית הספר? לא קשה להתחיל הכל מהתחלה?

לא נעים להגיד, אבל אני אוהבת בית ריק

שכחתי עם השנים מי אני ואיך קוראים לי. העשיה הבלתי נדלית שוחקת. זמן לעצמי. בעלי משתגע, שבוז.

נהנית לקרוא אותך, ואייך כתבה ליתי - לא משעמם

אצלך, המכיניסתית - תסתדר ! הסגול - יסתדר , ועוד 6 ניגמר, והשוטר... הוא כבר מסודר
יש נסיכה והחיים אגדה ! הלוואי כבר גם אצלנו... תהנו !

למעלה