בוקר נפלא

אני ייקית!

השביר זה עוד כלום.... דמייני את פקידת הדואר שמקבלת ממני את האריזה...... אין לך מושג איזה הוראות שימוש שהיא מקבלת.....

רוזנת השבוע אצלכם טכס כומתה לא?

שיהיה לג'וני בהצלחה במסע כומתה ולכם מצפה התרגשות איזה יופי!

אכן, ואני מתרגשת בשבילו

נידבנו מצלמה, והסמל שלהם צילם אותם במשך החודש האחרון, המצלמה כמובן התקלקלה, ובעלי הצליח להציל את הכרטיס זיכרון עם התמונות, וצרבנו להם על דיסק, ואנחנו ראינו בבית, וחייבת להגיד ש... לא זיהיתי את ג'וני - הם כולם מקסימים וצבועים בצבעים של גן ילדים, ולא האמנתי שג'וני שלי, התינוק שלי משחק במשחקים של חיילים, הזוי לחלוטין, לא מאמינה שזה הוא

../images/Emo140.gifפיסטוקית ואתי איתכן בהתרגשות

לקראת ההשבעות הקרבות, איזה כיף יש למה לחכות.

כן, בהחלט!../images/Emo13.gif

רק הייתי שמחה לדעת קצת יותר פרטים... עדיין לא קבלנו את ההזמנה בדואר. אפשר להביא עוד בני משפחה? כיבוד? אשמח לכל פירור אם משהיא כאן יודעת.... תודה מראש!

סגולה23

New member
פיסטוקית, להשבעה אפשר להביא את מי שרוצים

וכיבוד, מנסיון תמיד רצוי. תביאי משהו קליל, לא סירים וכאלה...

סגולה איזה כיף! בטוח???

כי כולם רוצים לבוא! פיסטוק הוא הנכד הראשון מכל הצדדים אז כולם מתרגשים...... סירים? ח ח ח..... אין מצב! אני רוצה להביא כריכים שווים מאפים קלים שתייה קרה חמה? (תרמוס אפשר? מתאים)? אני גם עובדת באותו יום. עד הרגע שיוצאים כמעט
(כמעט והיה לי "משבר" עם הלקוחה שלי , שהזמינה אותי המון המון מראש) כך שלא אוכל בעצמי (כהרגלי) ממש להכין הרבה......
אבל אני כנראה יזמין או משהו.... ההזמנה חשובה???????????? אם לא נקבל בדואר נוכל להיכנס?

אתי, פיסטוק ורוזנת

כולם מסיימים השבוע.... זה אותו סיום? סיום מה? מרגש לשמוע את כולכן.

סגולה23

New member
בטוח!!

אצלינו לא הסתכלו על ההזמנות. יאוו, פיסטוקית, טקס מרגש ומאוד עוצמתי, אני כבר מחכה לשלנו..

סגולה23

New member
איזו התרגשותתת!!!

לנו היה בשבוע שעבר ביקור הורים ובקרוב מאוד השבעה. מצטרפת אלייך להתרגשויות, אז יש לך ספירה קצרה לאחור
ו..אל דאגה בקשר לחבילה, היא בסוף תגיע אליו בדיוק בעיתוי המתאים

סגולה23

New member
היה קצת ארוך אבל מרגשששש

החיילים עשו תרגיל הדגמה עם פיצוצים, רימוני עשן וכו' בכיתי מרוב התרגשות. זה תמיד אצלי הרגע שאני מפנימה שילד לא נמצא בטיול שנתי..

סגולה...

מתארת לעצמי את עוצמת הרגשות, הגאווה והגעגוע.....
ב "קלינקס" יכולים לעשות איתנו האימהות יופי של פרסומת/ שיתוף פעולה....

מעצימה

New member
אוי סגולה..כולי מצומררת מהזכרון..

של רימוני העשן והפיצוצים ..ושלהם מדמים קרב...הערעש היה כל כך חזק והעשן סמיך והתפשט למרחב עצום...ואנחנו ההורים..חשבנו שקרה משהו נורא...והיה בכי והלם בין ההורים..לא הבנו מה באמת קרה... ועש שראיתי את החיילת שלי רצה אלינו..ואת חברותיה וחבריה רצים כולם לעברינו...פשוט לא נרגענו... וגם כעת מצומררת מהתחושה.... הם לא יודעים שם שלאמהות יש לב חלש???????
|
. בשעה טובה....

יום חמישי שיריון../images/Emo140.gif

אז מרגש גם לכם!!!!
אני לא יודעת הרבה פרטים, פוחדת לפספס שום משהו (פרט) חשוב?1 רק שאצלנו זה בערב. וצריכה להגיע הזמנה בדואר. הבנתי שזה מרגש וכנראה הילדים חוזרים הביתה לחמשוש עם ההורים. שרק זה- שווה הכל!

פיסטוקית מעולה שזה בערב זה אומר

שלא תתבשלו בחום כמו שקורה בהרבה טכסים .. מהניסיון שלי בד"כ שתייה קרה, פירות,ומשהו קל לנשנש אפשר לחשוב על כריכים קטנים,מאפים, תחשבי מה פיסטוק אוהב, לדעתי אם זה בערב זה באמת יהיה קליל הרבה יותר. מקווה שחוזר אתכם הביתה.

תודה!../images/Emo39.gif

אני רצה לבשל משהו קטן.... הגזמתי קצת היום עם הדכדוך
שלי צריך גם לתפקד! אחזור אח"כ.

מעצימה

New member
מסעדה...החיילת העדיפה..

שלא נביא כלום...ופשוט נלך איתה למסעדה טובה...והיא תאכל כמויות בשר וסטייקים כמו שממש אוהבת... אז עצרנו שם בתחנת הדלק של דלק אם אני לא טועה (מי שבאה מהדרום בטח מכירה) במסעדת אסא...והיא כהרגלה מלאה אז את הבטן בכל טוב...והיה נהדר... גם זה רעיון שאפשר לאמץ...תלוי באזור כמובן.. פיסטוקית...תהנו ובהצלחה...ולא לשכוח טישו............חחחח

למעלה