בוקר נפלא

בוקר נפלא ../images/Emo96.gif

ירוק שלי חוזר היום לבסיס וביום ד' יוצא ל-11 יום לרגילה שאחד הימים יהיה זמן איכות יחדיו מאחלת יום קסום לכולם ואחלה בוקר

מעצימה

New member
בוקר טוב ונעים...

החיילת בדרכה לבסיס אחרי 5ימים בבית..שוב סופרת 16. יום במקרה הטוב..... יצאה חסרת מצב רוח..לא רוצה לחזור לשם...לא טוב לה כך אומרת..לא יכולה יותר..ולא פיזית...חברתית אין תמיכה אין עבודת צוות..אין אוח עשיה והתנדבות...מרגישה לבד במקום לא לה. יצאה עצובה..חיבקתי נישקתי...וביקשתי שתהיה סבלנית עד שימצא מוצא.... ח ב ל........ חוזרת לעבודה היום לאחר שבוע הארועים...דיי קשה..אבל אין ברירה וטוב שכך. שבוע שקט ונעים לכולם...

שויו

New member
מעצימה, נספור יחד ../images/Emo140.gif

אנחנו מתחילים לספור 17 מהיום (אחד כבר עף, לא?) במקרה הטוב .. ואם ירצה הקב"ה והרשות הפלסטינית
אחרי 5 ימים בבית, קשה לחזור .. יותר מאשר אחרי יומיים - ככה זה אצלנו לפחות... גם אצלנו נשמע אתמול
גדול בעת סידור התיק , רק שהחברה שלו ישר אמרה "תפסיק, אתה לא כמו החברים שלך מהשכונה..."(התכוונה לאלו שעושים הכל כדי להיות קלבני"קים) והשתיקה ככה את ה
השני ... מקווה שהעניינים יסתדרו לגיבורה שלך טוב ותהיה מרוצה יותר...

מעצימה

New member
שויו..את צודקת..

5 ימים בבית...גורמים להם וגם קצת לנו..לשכוח שזה זמני..ועוד מעט חוזרים. מקווה שיעברו על החיילים שלנו 16 יום רגועים יחסית... ונקבל אותם יחד שוב לחמישה ימים נהדרים ...
ובינתיים ,כן....נספור יחד..זה מקל....

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום ראשון

המתבגרים שלי חוזרים היום לבי"ס באיחור אלגנטי של יומיים. אני ממש מקווה שיתחילו את השנה בצורה טובה (בעיקר מתבגר א). מה שכן, למרות כל העניינים שהיו, הציונים שלו בבגרות לא רעים בכלל, אז נראה לי שאפשר להרגע. מעצימה, מקווה שמצב רוחה של החיילת ישתפר בכל זאת והיא תצליח למצוא את מקומה. היום יש לי אודישן לבי"ס לשירה שאני חושבת להצטרף אליו במקום המקום שבו אני לומדת היום, אבל עדיין לא החלטתי מה לעשות גם אם אתקבל, אם להיפרד מהחברות והמורה שאני מכירה כל כך טוב ואוהבת כדי להתקדם או פשוט לקחת את זה כמשהו שכיף לי לעשות וזהו. שיהיה יום טוב

שושנה ו

New member
../images/Emo24.gif בוקר טוב ושבוע טוב ../images/Emo140.gif

אחרי מס' ימים שהמחשב השתגע לו, מקווה שהיום חזר למוטב
אז מה היה לנו השבוע ? הנסיך האדום הוקש ע"י נחש מופרע, אך ב"ה כבר חזר הבייתה ....
מאחלת לו החלמה מהירה ורפואה שלימה ....
אביה של מעצימה אף הוא שוחרר ומאחלת גם לו החלמה מהירה ....
וגם הטבה בכאבי הרגלים של מעצימה ....
הנכדה המתוקה של קוליברי אוצו'ק החלה גן חדש...שיהיה לה בהצלחה
אמה של רוני עברה לפי הרופא ארוע מוחי ומצבה הדרדר ....מאחלת לה הרבה בריאות ....
ורוני ואחותה הרבה כוחות נפשיים וגופניים .....
אצל מתגייסת התרוקן לו הקן והיא מרגישה עצב .... מתגייסת יקרה- התעודדי !!!!! הם יחזרו בסופי שבוע והקן שוב יתמלא .....
העיקר שתהיה להם הצלחה באשר הם
הנסיך של גליללאה חגג יום- הולדת מאחלת הצלחה והגשמת חלומות ושאיפות....כל שיבקש לו יהי !!!!!!
הטייל של רוזנת חזר הבייתה בשלום ב"ה והאושר חזר לשרור בביתם ....|כן וגם היו כאלה שהיו נגד המורים ושיטות ההוראה או התנהוגתם כלפי הילדים ....ב"ה אצלנו בביה"ס אין דבר כזה....כולנו אוהבות את התלמידים ועושות הכל למענם.....אני מחבקת ומנשקת אותם מכל הלב !!!!!!!!!!!!!!!!!! גם בתקופתו של הנסיך שלי הוא נפל ב"ה במורות טובות ....תמיד קיבל תעודות הצטיינות ואף סיים את התיכון בהצטיינות. האמת- דווקא עם המנהלת היו לי תקלים מס' פעמים: הוא לא יצא שנה אחת לטיול שנתי בגלל בעיה כספית.....וכנ"ל גם לפולין ......ועוכבה לו תעודה בגלל חוב לספרים.....אבל המורות היו נחמדות ותיפקדו כראוי יש לציין לזכותן ......
מקווה שהקפתי הכל ואת כולם, ואם שכחתי מישהו/י אתו/ה הסליחה
אסיים בברכת שבוע טוב ומבורך, בשורות טובות ויום נעים, פורה, מוצלח וקסום לכולם וביחוד ליקירינו שבאי- שם

etti1000

New member
בוקר של היום הראשון לספירה לאחור

יום חמישי הקרוב ... טקס קבלת כומתה.... אחרי שבוע וקצת שלא ראינו אותו ובקושי שמענו ממנו אני מתחילה את הספירה לאחור .. עוד 100 שעות נפגשים.... מחר מסע כומתה...

פולי44

New member
הי אתי, איזו התרגשות!

אני מרגישה אותה עד אלי! שיהיה בהצלחה במסע כומתה ומזל טוב!

סמדר בנ

New member
בוקר טוב ושבוע טוב

השבוע יש לי את סטודנטית ב' כל השבוע בבית עם החבר. באו להשתלמות של שבוע.
מלכת הלבבות, יש לך למה לצפות, ו-11 ימי רגילה זה יופי. שיהיהי שבוע רגוע.

תודה סמדר../images/Emo24.gif

תהני מהסטודנטית שלך כל השבוע ירוק שלי אמר שיקדיש יום כולו לאמא והשאר יוצא לבילוי כמה ימים עם הליידי והחבר'ה אמרתי לו יום אחד כולו שלי ושלך נטו השאר לא מעניין אותי חברים והחברה יחכו שיהיה יום קסום

סגולה23

New member
שני הסגולים יצאו מהבית לפחות לשבועיים...

השקט הרועם הזה שוב מהדהד לי באוזניים
אחרי שבוע וסופ"ש אינטנסיביים ורועשים צריכה שוב להתרגל לחוסר שלהם ולשקט הזה. גם אצלי...החלה הספירה לאחור. שבוע טוב לכולם ובשורות טובות

בוקר טוב!../images/Emo39.gif

מחכה כבר ליום ה' הקרוב. טקס השבעה ומשם כנראה? ! חוזרים הביתה עם פיסטוק
כמה שאני מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת החבילה המדהימה ששלחנו ביום ד' בבוקר , עדיין לא הגיעה. מה שאומר.... שהתפקשש לנו לחלוטין! כי בד"כ, כל תחילת שבוע הם יורדים לשטח עד יום ה'.......
בפעמים הקודמות ששלחנו, הלך לנו טוב וקיבל הכל טרי ולשבת....
אוף!
שיהיה שבוע טוב לכל החיילים והאמהות.

מניסיון - חבילות שולחים ביום ראשון

ולכל המאוחר בים שני, אם רוצים שהחבילה תגיע לסופ"ש, זה לא באשמת דואר ישראל, הדואר מעבירים לסניף הדואר הקרוב ליחידה, בד"כ תוך יום-יומיים, הבעיה היא בצבא, מהיחידה אמורים להגיע לסניף הדואר הקרוב ולמשוך את הדואר והחבילות, יכול להיות שעושים את זה פעם בשבוע, ואז סביר להניח שעושים ביום ד' או ה'. אין סיכוי בעולם שחבילה מיום ד' תגיע לסופ"ש, בכל מקרה כשתגיע - יהיה לו כייף גדול, אנחנו שולחים בימי ראשון בבוקר או ביום ב' בבוקר, כי הבנו שמהסניף אצלנו החבילות נישלחות בשעות הבוקר, מעדיפה שהחבילה תגיע כמה שיותר מהר, ואז הוא לא פותח (משתדל) עד לסופ"ש)

רוזנת

כבר שלחנו (בתקופת ה 21 יום שהיה) ברביעי בבוקר והגיע בשישי. אולי זה היה מקרי ואני חשבתי שזה ככה. בפעם הקודמת שלחנו בראשון וכשהוא חזר מהשטח ביום ה' הוא מיד קיבל את החבילה. מי יודע מתי הגיעה לבסיס..... בהחלט למדתי את מוסר ההשכל!
רוזנת, שבוע באריזה ולא מתקלקל? אנחנו בדרום הרחוק בחום הלוהט..... תודה.

היי פיסטוקית אני שולחת לדרום הרחוק מאוד

לא מתקלקל, קונה בדואר את האריזה הכי גדולה (11 ש"ח) ממלאה אותה צפוף בכל טוב מרפדת עם עתונים ועוטפת כל דבר בשקיות. כמו רוזנת אני שולחת בימי ראשון שני לכל המאוחר, החבילה מגיעה בול בזמן חמישי או שישי . הכסוף שלי קיבל בשישי האחרון חבילה שיצאה מהצפון ביום שני בבוקר.

תודה גלילאה

אני גם אורזת הכל היטב בקופסאות מאד טובות. מרפדת..... מוסיפה מדבקות של "שביר" ומכניסה איפה שרק אפשר ניילון בועות ....... אבל בכל זאת אני פוחדת עם טריות המאפים...... החיילים המתוקים האלו שם... אני מרגישה אחריות. כנראה שרק שיחק לי המזל ואני חשבתי שזה ככה. אני סומכת על הניסיון שלך (של כולכן) אתחיל לשלוח רק בראשון שני. אוףףףףףףףףףףףף
אני כל הזמן חושבת על ההחמצה! כמה השקעתי
כמה רציתי שיהיה לו ( לכול מי שאיתו) משהו של בית.
תודה גליללאה.

הצחקת אותי עם השביר... תגידי- את מי זה מעניין

את דואר ישראל? או את החיילים במפקדה שמושכים את החבילות??? עזבי את ההחמצה, הוא כבר בשטח ויקבל כשישוב, יהיה ניפלא

למעלה