בוקר יום שישי

קרוסלה

New member
איזה סופ"ש עצוב

לבי עם המשפחות השכולות ומשפחות הפצועים. לא מבינה איך בין רגע מתהפכת המציאות שלנו למצבים כאלה. גם הטורקיז שלנו היה אמור להגיע אתמול, בשל סגר יציאות הוא נשאר. מייחלת לשבת שקטה.

גליליאה יקרה - שאפו על הופעתך הרדיופונית !

קיבלתי סמס ממגלית שאת עולה לשידור, אבל הייתי חייבת לצאת מהבית, אז הקלטתי בהוט (כן לא ידעתי שניתן גם תוכניות רדיו, אבל ניסיתי) וכעת שמעתי, היית מקסימה, אני דמעתי, ופשוט כל מה שסיפרת - הרגשתי על עצמי, בהצלחה לכסוף בהשלמה! ושקט לכווווולם!

תודה רוזנת לא רוצה שאפו רוצה את הילדים

החיילים של כולנו בבית , בלי מלחמות בלי מתח וחרדות, רק בישראל במדינה שלנו מקשיבים לרדיו שומעים אמהות ובוכים מהתרגשות.

אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת...

ולצערי הארץ הזו יודעת לייצר הרבה מתח, היה יכול להיות כל כך ניפלא בלי כל הלחץ...

פולי44

New member
מתגייסת, זאת אני שמחקתי את שתי ההודעות שלך עם

הלינקים לבקשתה של גליללאה, כי הרגישה שהלינק חושף אותה מדי. חשבתי שהבנת אחרי הפעם הראשונה. מצטערת. מי שרוצה לינק לתוכנית תקבל אותו מגליללאה במסר

מעצימה

New member
אולי אתן יודעות מה צריך..

כדי לשמוע את הקישור באייפד ולא במחשב. הפתחות מקישור מלא שורות השמעה...לוחצת על הראשונה וכלום לא קורה...אוףףף

משתפרת

New member
אצלנו- עולם הפוך

החייל שלנו בחלקים יותר צפוניים של הארץ. האיזור שלנו רועש מאזעקות, הבוקר נשמעו שם 4 בומים. הילד דואג למשפחה הפעם. למרבה המזל אנחנו בחופשה ביחד עם הנכדים שלנו (שמהנייד שלהם אני כותבת כרגע), בחלק שלו יותר של הארץ, כך שנשאר לו לדאוג רק לאחותו שנשארה בבית. נראה מה יהיה מחר...

למעלה