בוקר יום שישי

שויו

New member
בוקר יום שישי

לא מצליחה לומר "בוקר טוב" ... בוקר מתוח וקשה.. מעצימה, גלילאה , מגלית ואמהות ל"דרומיים" - מקווה ששמעתן מיקירכן והצלחתן לעצום עין הלילה ...
משפחות דרומיות- מקווה שכיפות הברזל יגנו אליכן ..

מעצימה

New member
לילה לא לילה....

לא הצלחתי לעצום עין,ובלילה לא היו עידכונים מה שהקשה על המצב, כרגע אין קשר עם החיילת..המתח רב..וחדשות הבוקר לא מעודדות....וקשות מאוד. יום שישי נקווה שכולם כאן יקבלו מיידע וקשר עם החיילים....

הארוע מאחורינו

מה יבוא חדשות לבקרים אנחנו לא יודעים. היי רגועה, כי מה שהיה, לפחות במקום בו נמצאת הבת - נגמר. ולגבי הדאגות ממה תהיינה ההשפעות לעתיד, כדאי להניח לפעם אחרת. נראה לי שהבת שלך מתה מעייפות והלכה לישון. לפעמים אנחנו כל כך מתרגשים ונכנסים למין סחרור כזה שלא יוצאים ממנו גם אם הסכנה חלפה. קחי איזה כדור ולכי לישון. אם אין לך בבית משהוא להרגעה או שינה - קחי אקומול. המון המון

בוקר... טוב? רע? בוקר יום שישי../images/Emo265.gif

כאמור גם השוטר שלי שם מאתמול. שמעתי ממנו רק כשהיה בדרך מיד לאחר התחלת הארועים. היה אמור להגיע היום. לא נראה לי שזה יקרה. מעצימה וגליליאה, חושבת עליכן, המתח הנורא. מעצימה, מדמינת איך היא שם כל כך קרוב. מפחיד. גלילאה, כשאמרו בטלויזיה שנשארו מטענים בשטח לא הפסקתי לחשוב עלייך, לא אמרתי כלום כי לא רציתי להוסיף לדאגותייך. מבכה את כל שמונת ההרוגים שלנו
איך שהתחילו הארועים, בעלי, לשעבר קצין משטרה ומנוסה בארועים כאלה, צעק לי כל הזמן: "אני לא מבין, אני לא מבין... איך לא סגרו את הכבישים?" הוא ראה את הפרשי הזמנים בין הארועים, ודווח שנהג האוטובוס הראשון דיווח על הפיגוע והידיעה הגיעה לכוחות הביטחון, איך זה שלא חסמו את הכבישים? בסיסי צבא פרוסים שם לכל האורך, לא צריך יותר מ-10 דקות לחסימת כביש. ובערב כששמע שהיו התרעות, בכלל, הוא ישב בבית ותלש שערות שאין לו. אין ספק שהייתה שם פאשלה אדירה, והבוקר כבר ראיתי שמדברים על כך. הסגלגל שלי בהי רציני בטיול עם החניכים. ישנו במקום מסודר, והתקשר לשאול איך מכינים אורז. בעלי הסביר לו: אצבע מים מעל לאורז. לא ברור מה אכלו, העיקר שהמצב רוח בשחקים. בסוף החודש המתבגרת שלי יוצאת למכינה. מרגישים תכונה. ולנו ישאר הקן הריק... שבת שקטה לכולנו

בוקר...|

עוד לפני שהספקתי לשמוע או לראות את החדשות הבוקר הגעתי ישר לפה. כמו שויו, גם אני חושבת עליכן מעצימה, גלילאה , מגלית וכל אמא שיש לה חייל או חיילת בדרום! לילה ארוך..... מאד מאד מקווה שהצלחתן לשמוע משהו מהילדים..

ישנתי עם עין פקוחה ונדדתי מהמיטה למחשב

וחוזר חלילה... לא שמעתי מהחמוד שלי בטוחה שהכל בסדר וברגע שיוכל יתקשר או יסמס בהקדם. זה נורא כל המטחיי רקטות על דרום הארץ חיבוקים לכולם.

ל י ת י1

New member
בוקר...

איך מתחילים בוקר כזה? מעצימה, גלילאה ומתגייסת לא מוצאת את המילים שיביעו את מה שאני מרגישה ורוצה להגיד לכן חיבוק| האדום שלי התקשר ב 6:00 לספר שהם יוצאים מאי-שם לכיוון באר שבע ..... במקביל אליהם גם מטחי הרקטות עושים דרך דומה, אזעקות צבע אדום הן מנגינת הרקע לנסיעתם.... אני משתיקה את המחשבות שלי שלא ירעישו לי יותר מידי בראש. שיהיה שקט, לכל החיילים שנמצאים אי-שם, לכל אלה שבדרכם הביתה, לכל תושבי הדרום, לכולנו....

פיטנגו4

New member
בוקר עצוב

8 משפחות שאיבדו את יקיריהן. פצועים . טילים. צה"ל משיב אש. התעוררתי ממש מוקדם, רצתי לבדוק את הכביסה של החייל על החבל. רטוב מהטל. אתמול החבר'ה שלו שוחררו כמה דקות לפני הפיגוע הראשון. אחרת בטוח היו עוצרים אותם מלצאת הביתה... בערב כבר החזירו את מי שהאוטובוסים נגישים לו. אצלנו הם לא נגישים בשעות הערב, אז ויתרו עליו. עם המצב הנוכחי , סביר להניח שיחזירו אותו הבוקר. הכביסה צריכה להתיבש , ומהר...

אם אין לך מיבש העזרי במיבש שיער

מכניסים אותו לתוך השרוולים גם של המכנסיים וגם של החולצות.

פיטנגו4

New member
יש לי 2 מכונות כביסה

תלויות על החבל. צריך 50 מייבשי שיער
עד 9:00 השמש והרוח יעשו את העבודה. אני מקווה שלא יתקבל טלפון הקפצה לפני כן.

פולי44

New member
בוקר עצוב של יום שישי

שושנה וכל תושבי הדרום, חושבת עליכם ברגעים אלה, תהיו חזקים
הלב יוצא אל שמונה המשפחות שאיבדו אתמול את יקיריהן, יהי זכרם ברוך
החלמה מהירה לפצועים לחיילים שבדרכים, שיהיו זהירים בדרכם הביתה. לאלו שממשיכים ובמיוחד בדרום שיהיה בקלות

עפרה ד

New member
איזה סופ"ש קשה...

לגלילאה ומעצימה. מקווה שהרגיעה תגיע בקרוב. החלמה מהירה לפצועים, תנחומים למשפחות ההרוגים, ושקט לתושבי הדרום. לא הספקתי קודם אז גם החלמה מהירה לשושנה, שהגבס יציק כמה שפחות
אצלנו היה אמור להיות לא פשוט עוד מלפני האירועים הקשים, הערב אנחנו נפרדים מהדרדס שלנו, שחוזר ביום שני לאמא שלו. מתוכננת ארוחה עם הרבה חברים... החייל, שהיה כבר בדרך, נשלח חזרה
. דברנו איתו בשעות הקטנות כשהיגיעו, מקווה שתעבור עליהם שבת משעממת, הוא מן הסתם מקווה אחרת. חברה טובה שלנו ילדה השבוע, התינוקת במצב קשה מאוד
ממש לא שבוע משהו... שרק יהיה טוב

ל י ת י1

New member
עפרה../images/Emo140.gif

שיהיה רק טוב - לדרדס שעוזב אתכם היום, לכם שנפרדים ממנו בלב כבד, לחייל שלא יהיה בארוחת הפרידה (ואולי כן? לא יזיק להחזיק אצבעות), לחברה ולתינוקת שלה, ובכלל

כמה מרגש

הסיפור של הדרדס. בן כמה הוא כבר? 8? הפרידה בטח נורא קשה... החייל קשור אליו? איך אתם לוקחים את זה? זה טוב בשבילו? מצער לשמוע על החברה והתינוקת שלה. מחזיקה לכם אצבעות.

עפרה ד

New member
תודה ליתי ומתגייסת ../images/Emo140.gif

מתגייסת, הוא כמעט בן 14, 8 שנים אצלנו, ומבחינת כולנו, גם הילדים חלק מאוד אינטגרלי מהמשפחה, עם המורכבות שבעניין כמובן. על היחסים שלו ושל החייל אפשר לכתוב ספר... מבחינתו, הוא מגשים חלום. אין דבר שהוא רוצה יותר, מאשר לחזור לאמא שלו. גם הוא יודע שהחזרה עומדת להיות מאוד לא פשוטה... כולנו מחזיקים לו אצבעות, עם כל הקושי שבדבר, אני שמחה בשבילו מאוד. לילדים קצת יותר קשה להבין איך אפשר לקבל את זה... לא פשוט.

סמדר בנ

New member
../images/Emo24.gifעפרה

בהצלחה לדרדס עם אמו, ואני בטוחה שהוא יודע שתמיד יש לו מקום אצלכם בלב. מחזיקה גם אצבעות לתינוקת של החברה. נולדה פג?

למעלה