בוקר... טוב? רע? בוקר יום שישי../images/Emo265.gif
כאמור גם השוטר שלי שם מאתמול. שמעתי ממנו רק כשהיה בדרך מיד לאחר התחלת הארועים. היה אמור להגיע היום. לא נראה לי שזה יקרה. מעצימה וגליליאה, חושבת עליכן, המתח הנורא. מעצימה, מדמינת איך היא שם כל כך קרוב. מפחיד. גלילאה, כשאמרו בטלויזיה שנשארו מטענים בשטח לא הפסקתי לחשוב עלייך, לא אמרתי כלום כי לא רציתי להוסיף לדאגותייך. מבכה את כל שמונת ההרוגים שלנו
איך שהתחילו הארועים, בעלי, לשעבר קצין משטרה ומנוסה בארועים כאלה, צעק לי כל הזמן: "אני לא מבין, אני לא מבין... איך לא סגרו את הכבישים?" הוא ראה את הפרשי הזמנים בין הארועים, ודווח שנהג האוטובוס הראשון דיווח על הפיגוע והידיעה הגיעה לכוחות הביטחון, איך זה שלא חסמו את הכבישים? בסיסי צבא פרוסים שם לכל האורך, לא צריך יותר מ-10 דקות לחסימת כביש. ובערב כששמע שהיו התרעות, בכלל, הוא ישב בבית ותלש שערות שאין לו. אין ספק שהייתה שם פאשלה אדירה, והבוקר כבר ראיתי שמדברים על כך. הסגלגל שלי בהי רציני בטיול עם החניכים. ישנו במקום מסודר, והתקשר לשאול איך מכינים אורז. בעלי הסביר לו: אצבע מים מעל לאורז. לא ברור מה אכלו, העיקר שהמצב רוח בשחקים. בסוף החודש המתבגרת שלי יוצאת למכינה. מרגישים תכונה. ולנו ישאר הקן הריק... שבת שקטה לכולנו