בוקר יום שישי

מאמר של רון בן ישי

אני מאוד מחזיקה מהכתב הזה. יש לו ראיה בטחונית מצוינת. לפני המשט המפורסם הוא הוציא כתבה שתארה בדיוק מי יושב על הספינות ואיך יגיבו, דברים שנראה שחיל הים שלנו לא ידע ולא העריך. הוא איש שטח מצוין, וממליצה בחום לקרוא מה שהוא כותב.

שושנה ו

New member
בוקר שישי מתוח ....

לאמהות המקסימות - מעצימה, מגלית, מתגייסת ולכל האמהות ל"דרומיים"
בתקווה ששמעתן מיקיריכם .....
אצלנו היה ערב לא שקט וגם בוקר ... ארבעה גראדים אתמול בלילה והבוקר ...ב"ה שיש לנו את כיפת הברזל ... מקווה שתעבור שבת רגועה ושקטה בכל הגזרות והחזיתות....
לבי עם משפחות החייל משה נפתלי ופסקל אברהמי הי"ד ...יהי דכרם נרוך !!!!!
ועם עם משפחות שאר ההרוגים
מאחלת החלמה מהירה ורפואה שלימה לפצועים
מייחלת רק לימים שקטים ....

איזה בוקר, הדואליות שבחיים כאן ממש מדהימה

מצד אחד, המצב החזיר אותי בשניה לתקופת מלחמת עופרת יצוקה, שאז כל שניה הייתי קמה מהשינה ואצה למחשב לקרוא אם קרה משהו, מצד שני יש לי כל כך הרבה שמחה בלב היום, שאני לא יודעת מה לחשוב, ואני קצת מרחמת על הלב שלי, שעושה גילגולים בהחלטות אייך לחוש, אתמול בלילה שמענו לראשונה מג'וני, שאמר שהיה שבוע קשה ביותר, אבל הוא מרגיש טוב והיה בסדר, הבוקר קיבלתי סמס מהמטייל שהגיע בשלום להונג קונג ועוד מעט (ביום רביעי מגיע), ומחר יש לנו חגיגה אישית זוגית (26 שנות נישואין), אז מתכננים משהו בקטנה של אכילה בחוץ ויש לנו בערב הצגה, אני חושבת שהמצב אצלי ממש מייצג את החיים שלנו בארץ. אבל בסופו של פוסט, הדאגה שלי עדיין גוברת על השימחה, וליבי עם האימהות ללוחמים (וכמובן ללוחמת...), שאולי ישנו הלילה אבל העין לא היתה ממש עצומה, כל האימהות הדרומיות - אם בא לכן לנפוש בקצה של הגראדים אתן מוזמנות, יש לי כמה חדרים פנויים (כמובן רק עד סופ"ש הבא...) ובאמת - שיהיה רק שקט

מעצימה

New member
מזל טוב רוזנת...

עדיין אין קשר עם החיילת שלי...מקווה שהיא ישנה. חברה מאוד טובה שלה גרה באשדוד וגם לשם הדאגה. כן,אנחנו מדינה של עצב ושמחה גם יחד,מין מומחיות כזו... טוב ששמעת מהמטייל ואולי טוב שהוא מטייל כעת... הרבה מזל טוב ליום נישואיכם...תחגגו כי תקופה כזו של ביחד צריך לחגוג ולא מובן מאליו.. |אנחנו כאן בכל רגע נתון..4U|

סמדר בנ

New member
../images/Emo24.gif מעצימה

החיילת מן הסתם ישנה. אם היה קורה משהו חס וחלילה
הרי היית יודעת, אז עדיף תמיד לחשוב ש-no news - good news

מעצימה מקווה גם שהחיילת ישנה../images/Emo24.gif.סמדר לא

רוצה להשבית שמחות אבל להזכירך אני חייתי עם אמונה במשפט הזה כשיוד נפצע עד שהתברר אחרת. בכל אופן שהשבת תיהיה רגועה ושקטה על כל ילדנו והמדינה.

סמדר בנ

New member
מזל טוב רוזנת

ועוד הרבה שנים של זוגיות ואושר. אנחנו חגגנו לפני שבוע יום נישואין 29....... שנה הבאה יום נישואין עגול ואני כבר חושבת מה לתכנן.

פולי44

New member
יופי, רוזנת, חדשות טובות מג'וני

והמון מזל טוב ליום הנישואין.

מזל טוב הרוזנת האחת ושנשמע כולנו רק על שמחות

תהני הנאה מלאה מהשמחות שלך. את הדאגות תנסי להעביר למצב הדחקה. יש לנו רק את הרגע הזה - ואם נוגעת בנו קרן אחת של אור ושמחה אנחנו חייבים לשים לב אליה ולהתענג עליה עד תום. הן נדירות ויקרות ואסור לנו לפספס אותן. אז תהני מההקלה על ג'וני, ותני ללב לרקוד על שובו של המטייל. ולכול הרוחות תחגגי את 26 שנות הנישואים שלך - זה לא משהו שהולך ברגל היום.

היי רוזנת ברכות ליום הנישואין כן ירבו../images/Emo24.gif

תחגגו בכיף גם אם בקטנה! איזה אושר לשמוע את הילד ושהוא מרגיש טוב למרות הקושי כל הכבוד לו. והטייל שלך מתקרב בצעדי ענק הביתה ..הביתה... תאשרי אותי בפייס..

רוזנת יקרה

תבלי ותחגגי את יום נישואייך במצפון שקט. דאגות לא תורמות כלום. 26 שנים לא הולך ברגל, ובעיקר אם אלו נישואים מוצלחים.

מגלית

New member
יום שישי עצוב ../images/Emo7.gif

צמודה לטלויזיה ולמחשב... הראש לא מפסיק לעבוד... סרטים רצים לי בראש בכל מיני צורות עריכה.... ממש נורא. אין לי מילים לתיאור המציאות ההזויה שלנו. ליבי עם המשפחות השכולות ועם משפחות הפצועים. החייל שלי התקשר לפני מספר דקות, נכון לעכשיו בוטלו אצלהם היציאות. הכל עוד יכול להשתנות. גם אצל חברתו הדרומית בוטלו היציאות. גליליאה ומעצימה -
גדול. חסרת מילים לבוקר זה. הלוואי ויהי שקט. אמן.

מגלית -

שאלה לי : נכון שההרגשה שהוא לא יוצא השבת למרות שציפיתם וכו', שונה מאוד מאשר בסתם סופ"ש שלא יצא? זו היתה ההרגשה שלי בעת עופרת יצוקה

מגלית

New member
רוזנת - נכון מאוד.

כבר קרה לא אחת שהוא אמור היה לצאת ואז בשישי הודיע שבסוף הם נשארים. היום זה אחרת. כ"כ כבד על הלב. אני עדיין רוצה להאמין שמשהו ישתנה לטובה (אומנם אופטימיות זה לא הצד החזק שלי... מתאמצת)

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

שתי בנותי בדרום וישנה דאגה בלב אותה אני משתדלת להדחיק. מחר אנחנו נוסעים לשם לעזור לגדולה לעבור דירה. מקווה שהשכנים יתנהגו ולא יחליטו לחגוג את בואנו במטח טילים
בנים של שתי חברות טובות משרתים בשני בסיסים באזור הזה. גם אצלן הלב עושה שעות נוספות. מתפללת לשקט.

colibri

New member
בוקר קשה

באמת אין מילים. תנחומים למשפחות הנופלים... הלב נקרע. הקשר המשפחתי שלנו לדרום - אח של חתני, כסוף בקורס מ"כים. אתמול היה בדרך לירושלים, הוזעק חזרה, הספיק להגיע לבית של סבתא שלו, להתקלח, ולתפוס אוטובוס חזרה דרומה. והבוקר... רוב המשפחה שלנו באשדוד. כל הארץ הזאת משפחה אחת קטנה, כולנו כל כך קשורים זה בזה בזה...

מעצימה

New member
החיילת סימסה...

אמרה שהכל בסדר אצלהם,מסוקים חגים באוויר בלי סוף...אבל הם בתוך המוצב כרגע...שקט. כל כך שמחה. על כך..למרות שעוד מוקדם ולא ידוע מה המשימות בהמשך. אבל אני תקועה כאן משש בבוקר, מול הטלויזיה מחכה לעידכונים...ובעצם לאיזה עידכונים אני מחכה לא ממש ברור. הקטן(9). ישן עדיין בשלווה..הגדולה בעבודה..ואני לא מוצאת האת האנרגיות לקום ולהתחיל להעביר את היום. בדרך כלל בשישי יוצאים להסתובב,לאכול יחד ארוחת בוקר ולהנות מהביחד...איך עושים זאת היום עם בכלל?? ואתן..איך אתן רואות את היום שלכן היום? ברכות לחיילים שבאים השבת בכל זאת.. תקווה לקשר עם החיילים הנשארים והמסופחים... שיחזרו כולם בשלום.... ושהשקט יחזור אל כולנו...

בוקר לכון ויהיה יום שקט בדרום../images/Emo140.gif

מאחלת לכל מי שיוצא נסיעה בטוחה הירוק בבית ישן נראה מה ירצה לעשות

יופי מעצימה איזו הקלה נכון? תשמעי לאחר לילה

של שינה טרופה כתבתי כבר שהייתי חייבת לצאת ולהתאוורר זה כבר איים להטביע אותי כל המצב , אז לאחר מעשה זה היה מאוד שווה לעשות אימון ספורט וגם לקבל טלפון במקום לשבת ולכסוס ציפרניים בבית , אז חבל שתשבי ותחכי זה לא ישנה ויקדם לטוב שכולנו מייחלים לשמוע שמגיע. אני מרגישה שזה ממש סיוט מתמשך מה שהולך להיות. ושיגיע השקט סוף סוף וכולם יגיעו הביתה בשלום.

למעלה