בוקר יום שישי

התקשרתי ודיברתי עם השוטר

ענה ואמר: "לא יכול לדבר, אני בפעילות... הכל בסדר" וסגר. איזה פעילות? מה הם עושים שם? עד עכשיו בכלל לא התרגשתי שהוא שם.... ועוד קיוויתי שיגיע לשבת. סימסתי שיתקשר ברגע שיוכל (לא, זה בכלל לא מובן מאליו..) בכלל הרגשתי לא נוח ששמתן אותי בשורה אחת עם מעצימה וגלילאה, וממש ממש לא הייתי שם. איך שהוא אני מסרבת להתרגש או לדאוג. תמיד אני דואגת במקומות הכי ביזאריים כמו בהפגנה ההמונית בת"א, או כשסגלגלי נרדם ליד עץ תמר, או כשג'וני של הרוזנת לא מתקשר. אתמול נרדמתי כבר ב-10, ובבוקר רצתי לפה עוד לפני שניגשתי ל-ynet, ועל הרקטות של הלילה שמעתי מכן. בכל מקרה, גם אם אני דואגת, תמיד ממשיכה בשיגרה, אז עכשיו אני בדרך לשנ"צ ואני באמת מתלבטת אם להשתיק את הנייד או לא. שבת שלום, וששקט יהיה מסביב... ואולי אולי השוטר שלי עוד יפתיע....

פולי44

New member
יופי, מעצימה, אפשר להירגע קצת

היום זה יום להיות בבית עם המשפחה ולא לחשוב יותר מדי

הכסוף התקשר,יצאתי מהבית להפיג מתח על אופני

ספיניניג,הנייד כמובן בהיכון בכיס המכנסיים ,ברור שדיוושתי בתחושה שהוא כל רגע מתקשר וכך היה ממש לקראת סוף האימון הרגשתי את הרטט והוא היה על הקו מרוב התרגשות לא ידעתי מה להגיד קודם ולא מה הוא אומר העיקר לשמוע אותו.. טוב אז כן הוא שם מאבטח ועושה עבודה יחד עם כולם ומטעמי ביטחון לא אמר ולא שאלתי יותר מדי. אני חייבת לפרגן לכולכן ולאמר שאתן מדהימות באחווה ובדאגה תודה שאתן פה מחבקת את כולכן!

מעצימה

New member
שמחה בשבילך גלילאה...

גם אני התחלתי את הבוקר בהודעה מרגיעה מהחיילת. שתהיה לכולם שבת שקטה... ואכן תודה לכולן על התמיכה..אתן נהדרות.. יוצאת עם הבעל והקטן לסיבובים סידורים...וכשאחזור הלוואי ויהיו רק בשורות טובות לכולם.

מעדכנת שעליתי לשדור בקולה של אמא מקווה ששמעתן

נתתי המון המון פירגון לפורום שלנו , התרגשתי מאוד!

ל י ת י1

New member
בטח ששמענו../images/Emo13.gif

והתרגשתי איתך כל כך....איך שהבנתי שזו את התחלתי לבכות מרב התרגשות. ואת ההתרגשות שלך לא שמעו - נשמעת כל כך קולית ובשליטה

מעצימה

New member
כל הכבוד גליליאה...

לא שמעתי...אבל בהחלט כל הכבוד... אני לא מסוגלת לעלות לשידור.... וגם החיילת לא ליד רדיו...

מגלית

New member
גלילאה - היית מדהימה ../images/Emo24.gif

והצגת את הפורום שלנו בכבוד הראוי לו!!!!! כ"כ התרגשתי ובכיתי כששמעתי אותך - שאפו ענק לך!!!! בשם כל צוות אמהות הפורום!!!

יא.. כמה חבל, הפסדתי

אפשר לשמוע את זה באינטרנט? באיזה רשת ובאיזה שעה, אחפש. חייבת לשמוע אותך.

שויו

New member
../images/Emo251.gif גלילאה , שאפו!!!

כל הכבוד!. שמעתי את הקלטת השידור כעת והתרגשתי עד צמרמורת. לא נשמע בכלל שהתרגשת, באמת ! קולך לא רעד ולא גמגם... כל הכבוד על המילים החמות לפורום שלנו . מאחלת לכסוף שלך ולכל חבריו וכל החיילים שיסיימו משימתם החשובה בשלום ובבטחה ויחזרו לזרועות אמא

למעלה