מייקילולי הקדמת אותי.
אני מכירה את אנאבל עוד מהימים הקסומים של פורום טיפולים והורים אחרי טיפולים. מהימים שישבה לידי אחרי שכרתו לי את הרחם בארץ בגלל האנדומטריוזיס ועד היום בארצות הברית ששלחה אותי לרופא שלה שהציל את חיי. יענו, יותר מעשור. קראתי כאן השרשור וראיתי שניסו כאן מאוד לעוות את ההדעות שלה וליצור נגדה אנטי. לא יודעת מה קורה מתחת לשטח אבל ברור שתגובתך שלך הבלונזינית מאוד מוזרה כי נראה שלקחת את המילים שלה ועיוותת אותם כדי שיצרו רושם מסוים. אני לא רואה שום תחרות, לא רואה שום האשמה על מידע חלקי. רואה רק הצגת נושא, תגובה אליך, סוג של הנחה-שמשום מה ראית אותה כתחרות. קראתי גם את שאר ההודעות שלה. גם את התגובה של קיקונה שגם שם ברור שהיא מוסתת. אני קוראת את הפורום כבר שנים, מכירה וירטואלית את כל הדמויות. אני רואה שלקחת את אחד האנשים הכי עדינים שיש והכי ישרים ואחרי חיפוש על שמך גם הבנת שקראו לך לכאן כדי לתקוף אותה ואני מקווה שלא. באמת בנות לקחתם את אחד האנשים בעולם שאפשר להגיד עליו שיש לו לב ופירשתם לא נכון את ההודעות שלה. לא יודעת אם זה בכוונה או לא. אני חושבת שלפי מה שקראתי שכן. מקווה שתעשו חשבון נפש כי אני אחרי שאני קוראת את הפורום מתחילתו, (לא כותבת בגלל שזו לא שפת האם שלי ויש לי בעיית ניסוח , כל הודעה אני צריכה לתקן במשך המון זמן), אתן תקפתן את האדם הלא נכון.