בוקר טוב!

בלונזית

New member
שוב חבל....

חבל שבשביל להגן על חברה (מקובל עלי באהבה) את בוחרת ללכלך עלי, בלי להכיר אותי בכלל. לא ניסתי ליצור אנטי - ניסתי לתקן טעות ובדרך נאלצתי לספוג הערות לא לעניין (גם אם לא בכוונה)

ושוב מתקנת אותך../images/Emo6.gif

הבדיקות הללו ממש לא "שוות לטוסיק"
אצלי שתי בדיקות של חברות שונות זיהו בטא ברמה יחסית נמוכה

זואילי

New member
נו טוב, מקבלת..

אולי היו צריכים להחזיק סטוק של הסטיקים שעשית - בבי"ח, כשאחת מאיתנו נבדקה בבי"ח והיה שלילי במקל וחיובי בבטא. אולי זה תלוי טוסיק
יש את הבדיקה הזאת, לא זוכרת של איזו חברה שמראה פלוס, לא שני קווים. אבל יש שם שני חלונות... עשתה לי פעם התקף לב, כי חלון אחד ישר נותן קו ואז החלון השני גם קו.. אבל בחלון השני בעצם צריך להיות הפלוס...

annabell Lee

New member
אז זהו..אולי בגלל שהם בדקו את הבטא..

ולא כמו בתקופה שלי שהערכות בדקו את רמת הפרוגסטרון..ואז הם היו ממש ממש גרועות...בהריון השני שהיה לי עובר יחיד....גם בשבוע ה-7 הערכה לא זיהתה הריון.-זה היה מצחיק , עשיתי את הבדיקה אז כי לא רציתי סתם לזרוק לפח והופתעתי לגלות שאני כבר לא בהריון-כמובן שרצתי לרופא בבהלה.....רק אצל התאומים היה לי קו חלש חלש....ביום ה-12 נדמה לי...

galim29

New member
הצעת המאה../images/Emo62.gif

אם לא הייתי פה כבר למעלה מחמש שנים, נראה לי שכבר מזמן הייתי לוקחת את הרגליים ובורחת מכאן, כגולשת. אני מציעה שכל אחת תשמור על הדברים שיוצאים לה מהפה (תספרו על אלף, אולי זה יעזור.) ולא תחנכו אחת את השנייה. הרבה יותר יעיל. אני מתביישת בשביל כולן שזו דרך ההתנהלות של הבנות פה. מקווה קודם כל בשבילכן, שתמצאו דרך להתגבר ולהמשיך הלאה בצורה שפויה. אני לא מתכוונת להמשיך להגיב פה לשרשורים בסגנון הזה שלא תורמים במאום וכבר מזמן אין קשר לאנדומטריוזיס בכל צורה שהיא. ואני מתנצלת בפני הגולשות החדשות, הוותיקות וכל אילו שבצדק רב לא נכנסות לכאן. נסחפתן ברמות על, ומאחר ואני עדיין לא גננת, רק מורה לעתיד, אמשיך להיות בשוק מצורת ההתנהגות הזו. מקווה שזה לא יגיע לידי צורך להתחיל למחוק שרשורים לא מכבדים מסוג זה.

liats80

New member
באמת שיצא החשק

בשביל מה כל ההתנצחויות האלו? והירידה לפסים אישים? בשביל מה זה טוב?? חלק מהמסרים בשרשור הזה ירדו לרמה שבאמת לא ראויה בפורום הזה. זה פורום תמיכה! לא פורום "בטח עוד לא הצלחת להחזיק הריון שלם ולכן אין לך מושג". סליחה, אבל בתור מישהי שמאוד רוצה להכנס להריון וגם לצאת בידיים מלאות ואפילו שאני רק ממש בתחילת הדרך הודעות בסגנון הזה ממש אבל ממש פוגעות בי! אני לא מכירה אף אחת מכן ודי בטוחה שזה לא מגיע לי. ועל מה בכלל השרשור המטומטם הזה? אם הורמון ההריון הוא hCG או פרוגסטרון??? בשביל זה הפורום ירד לרמה הזו?! למי לעזאזל איכפת איך תקראו להורמונים האלו? אולי תעבירו את ההתנצחויות האישיות האלו למסרים אישיים? גם ככה זה כבר מזמן לא קשור לאנדו או לשאלה שנשאלה. אני גם מאלו שהולכות לקחת הפסקה מהפורום הזה. חבל שזה מה שנהיה מהבית שלנו. מקווה שהמעורבות בויכוח מרוצות ומרגישות טוב עם עצמן. וואלה הוצאתן את החשק. כל הכבוד! מאוד מקווה שהאי שפיות הזו היא זמנית ושנוכל לחזור לכאן בקרוב.

זואילי

New member
אני מתנצלת שנפגעת ליאת

אכן, התנצחות אישית שנימנעתי מלהיגרר אליה בשירשור המכוער הקודם, אבל נסחפתי אליה בשירשור הנוכחי. אני גם מתנצלת בפני שאר הגולשות שמרגישות שאט נפש מהימים האחרונים. כגולשת ותיקה כאן, הכיוון אליו הולך הפורום מעציב גם אותי. הודעה אחת שלי כאן נמחקה בשירשור הזה בגלל טעות קטנה, שקרתה פה בפורום המוןןןןן פעמים, פליטת קולמוס. (אפילו כשאחת מחברותיי פעם "פשעה" בטעות כזו בעבר היא לא נמחקה, והאמת, רבות מהותיקות פה עשו את זה גם הן). אבל - מי זוכר את העבר, אחרי הימים האחרונים כאן, ויש חוקים חדשים, שעושים איפה ואיפה. גם ברמת התכנים וגם ברמת המותר והאסור המוסרי. כי מדהים ששירשור שלם, הכי מכוער שהיה פה אי פעם בתולדות הפורום, שהיה רווי אלימות מילולית שכולו כוון באופן אישי לפגיעה בציבור מסויים של גולשות לא גונה ע"י מחיקתו. אני מקווה שביקורת כן מתקבלת פה בברכה, כי מביקורות לומדים. לכן אני מכבדת את אותה החלטה שהחליטו למחוק לי הודעה מהשירשור וכמובן אקפיד להבא. צר לי שמעטות הן הגולשות כאן שמוכנות לקבל ביקורת וללמוד גם הן. בלי צורך להתחיל מלחמות. סובלנות זה שם המשחק. זו לא בושה להודות בטעויות. גם אני אומרת - טעיתי כשפיתחתי את השירשור הזה כשבסה"כ באתי לתקן מידע לא מדוייק וכן, נסחפתי לפינג פונג שחרג לגמרי מההודעה המקורית של פותחת השירשור (וגם חטא בכך שהוא הגיע לרמת הייעוץ המקצועי האסור כאן, אבל מילא..) אני מצטערת על כך. אז אני מקבלת גם את הערתך ולוקחת לתשומת ליבי.

התנצלות...

מבקשת התנצלות מכל אחת שנפגעה בעקבות השרשור הזה. כל אחת מאיתנו היא שונה ולכל אחת מאיתנו יש את הדיעה שלה אז להבא בואו כולנו נשתדל לא לנסות ולהתנצח אחת בשניה ולגייס עזרה לצידנו זה בסדר ולגיטימי לא להסכים אחת עם השניה וזה ממש לא חשוב של מי המילה האחרונה כל אחת צודקת ובטוחה בדבריה וזה בסדר גמור, אחת חושבת א' והשניה חושבת ב' יש מקום לכל אחת להביע את דעתה גם ללא הרגשה שמישהו חייב לצאת מנצח
אז להבא את המלחמות בואו נשאיר לחיילים

תמרה25

New member
רציתי לכתוב למנהלות

כל הכבוד על העבודה שלכן. תתמידו למרות שנראה שאין לכן תמיכה ורק משתתפת אחת עומדת מאחוריכן והשאר נסחפות אחרי דברים יותר צבעוניים ומעדיפות להתעלם מהאמת כי קשה להתמודד שאומרים לך את האמת בפרצוף. אני מקווה שיותר בנות יפקחו את עיניהן ויראו מה נכון ומה לא.

תמרה25

New member
רוצה לומר גם שאני אחת הסמויות

שלא אהבה את מתן הייעוץ הרפואי והחליטה כן להגיב בפורום. הגבתי כי מאוד הופתעתי למה שקרה לאחר ההוראות החדשות שלכן שהן מאוד חשובות. לא הבנתי למה הבנות כאן לא הבינו את זה ואמרו שוב ושוב שאסור לדבר על פוריות. לא ראיתי שכתוב שאסור לדבר על אנדומטריוסיס ופוריות. לא הצלחתי להבין למה המשיכו לכתוב שאסור לכתוב על פוריות. ראיתי רק שאסור לתת יעוץ רפואי. אולי אני טועה. מצטערת על שגיאות הכתיב והניסוח. אני לא רגילה לכתוב בעיברית.

galim29

New member
תודה על האומץ לעבור מסמויה לגלויה

לי זה חשוב מאוד ומקווה שתמשיכי להיות יותר גלויה פה.

annabell Lee

New member
יופי שיצאת מהארון..רציתי להוסיף

שה"עילגת" הזו היא דוקטור ל...משהו עם תהליכים במוח...באחת, בעצם למה אחת, באוניברסיטה הכי חשובה לטכנולוגיה בארה"ב...אז אמנם העיברית שלה מזעזעת...אבל אפשר לקפוץ ראש ממרומי האיי קיו שלה..

ל-אההההה2

לדעתי כדאי לשאול את הרופא שלה....כי כמו שאת רואה אפשר להגיע איתך כאן למקומות שלא רצית להגיע.

אההההה2

New member
אוקיי..

לפעמים קל יותר לאנשים מסויימים להכנס לפורום ולשאול מאשר ללכת במיוחד לרופא ולברר... והאמת מה שאהבתי בפורום הזה כאשר הצטרפתי לא מזמן...שיש פה בנות שמוכנות לעזור ולענות על כל שאלה שתהיה לך... זה מאוד חשוב! כי היה לי נסיון עם פורומים אחרים שפשוט מתעלמים מהודעות מסויימות... צר לי שההודעה שלי גרמה לשרשור שכזה..מאוד התפלאתי כשראיתי במוצ"ש מה השאלה שלי גרמה לאנשים לעשות.. בכל אופן שיהיה לכולן יום מקסים!!!!

בוקר טוב

את צודקת בהחלט ואני בהחלט יכולה להבטיח לך שבנות ימשיכו לעזור ולענות..... לאחר בקשתי שלא לתת יעוץ רפואי נוצר בלבול שהתגלגל למימדי ענק...מקווה שכשהדברים יתבהרו השרשורים יהיו פחות מתפרסים ויותר ממוקדים........ מבטיחה ימים טובים יותר.....אולי הגשם של היום ישטוף קצת את הבלגן ועד סוף השבוע ......הכל יהיה בהיר יותר....(לפחות כך הבטיחו בתחזית)

לגבי השרשור שנוצר כאן והתהיות....

בנות נשאלה שאלה אך הרגשתן מחוייבות להמשיך להתמיד ....ולענות אקסטרה .........כל הכבוד......אם לרגע חששתי מהשאלה הגורלית על פרוגסטרון או בטא אז עכשיו אני רגועה בהחלט....אך מכיוון שלא הגעתן למסקנה - התבלבלתי - מהו בעצם הורמון ההריון......לא, זאת לא שאלה ואני בהחלט לא מעוניינת בתשובה . לגבי התהיות שלכן......על הודעת ההבהרה שלי - מי שעדיין לא הבינה....יכולה לחזור ולשאול אותי .....יש לי את כל הסבלנות שבעולם להסביר שוב ושוב עד שתבינו וחלילה לא תהיו מבולבלות......בשביל זה אני כאן...........הפורום לא הולך לשום כיוון שונה ..... הוא נשאר וישאר 'מקור תמיכה לנשות האנדו' באשר הן' - (מתוך אודות הפורום והנהלתו). אני כאן

אוי ואבוי לשרשופלצת הזה ../images/Emo31.gif

למה לאפשר את זה? למה לא למחוק? קטונתי.

למעלה