בוקר טוב

../images/Emo140.gifבוקר טוב לכם אני לא יודעת מה איתכם

אבל אני אצטרך לעשות היום בערב ס.ק.ס במקום מחר בבוקר
רק שלא אשכח ללכת למכולת היום
שיהיה לכם המשך יום טוב

חדשה26

New member
איזה יופי של פרפרים../images/Emo204.gif

העתקתי ממך אבל אצלי הם סטטיים לא זזים ולא עפים מאיזה אתר הוצאת?

מצאתי פיתרון ../images/Emo11.gif

התעוררתי היום קרוב ל 9.. פעם הייתי מקפידה להגיע לעבודה עד תשע במגמה להקדים ל 8 בבוקר.. אח"כ הקו האדום שלי היה 10..כאילו עד 10 הייתי מרגישה שאני עדיין בסדר.. היום הגעתי ב 10.40... בסוף אני אעביר את הקו האדום עוד ועוד ועוד ואגיע לעבודה של יום שלישי ביום רביעי ב 8 .... אם אף אחד לא ישים לב לימים יצא שאגיע לעבודה בזמן . מה דעתכם ?
עכשיו צריך למצוא דרך שכשאני אגיע כבר לעבודה (בזמן כמו שהסברתי) אני באמת אעבוד ולא אציץ לכם פה
יום נהדדדדדדדדדדדר לנו חברים חיבוקים לכולם אורלי

חמסה חמסה מלח מיים שום בצל ...

אלה תנאי העבודה שלי ..עושה 7 שעות לא משנה ממתי עד מתי , כמובן שלא צריכה להגזים בשעת ההגעה.. בשבילי עדיף שאגיע מוקדם ואצא מוקדם . כל השאר נאמר כמובן כמו תמיד בהומור

את עם שעות גמישות ?

אפשר להגיע להסדר של שעות גמישות זה הכי טוב בתקופה שחזרתי לעבודה אחרי הטיפולים הכימותרפיים סיכמתי איתם שאני מתחילה ב12 אחרי שלקחתי בבית את התרופות במשרה של 4 שעות ומסיימת עם כולן [שעברתי למשרה מלאה אז משכתי אל תוך הערב שהפסקי לטיול תרופות חזרתי לשעות הפעילות הרגילות אך אופי המשרה גרר אותי אל תוך הלילה בכל מקרה וראיתי שמצבי רק מחמיר אז בחרתי לצאת לגמלאות

התחילה תקופת הנחשים

אז מי שיוצאים לנופש הזהרו בבקטות הנחשים באים לבקר מחפשים מקומות חשוכים תקראו מה קרה לבחור שישן בבקטה בגמלא

מפחידדדדדדדדדד

סיוט סיוט סיוט..........מנחשים. איזה מזל שהנחש לא היה ארסי אבל טראומה נשארה. מקרה מזעזע שקרה בצהריים......תינוקת בת שנה וחצי הושארה ברכב עי' אביה [בחום הכבד הזה]ונפטרה. אלוהים אדירים......כמה אזהרות בענין והרשלנות נמשכת.

קיץ תקופה שצריך להזהר מאד

יש נחשים שיוצאים מהחורים והם באים לבתים כי מקומות בטבע מתחילים לגבול במגורי האדם חלקם ארסיים מאד וחלקם סתם נחשים , ויש כאילו שמחזיקים אותם בבית זו החיה שאותי הכי מפחידה , היא לא צפויה והארס שלה מסוכן לאדם

למעלה