בוקר טוב

בוקר טוב

בו8קר עם אור משונה כזה , כאילךו ערפילי והעיקר שהשביתה הסתיימה וכולם חוזרים לשגרה יום טוב לכולם מלא באור ואהבה

בוקר ויום טוב לכולם ../images/Emo140.gif

טוב שהסתיימה השביתה.......לשמחתי החינוך המיוחד לא כלול בשביתות ..רק במקרים נדירים. יום נעים לכולנו.

בוקר חם ולח לכולכם../images/Emo6.gif../images/Emo91.gif

אכלו הרבה
שתו הרבה
עשו הרבה
וןכך נעבור את הקייץ ב

../images/Emo45.gifמנהל יקר.

|בתאריך המיועד אהיה על ספינה |בדרכי לקפריסין ולתורכיה מאחלת לכם מפגש מועיל ויותר מיכך מהנה|

ben 911

New member
בוקר טוב..דוקא היה מאד נוח עם השביתה.../images/Emo140.gif

הבת שלי אתמול שאלה "האם שלחת את החבילה בדואר"? את לא יודעת שיש שביתה? עניתי. (איזה כייף, איזה כייף, ) זהו שהיום כבר אין שביתה, צריך ללכת לארוז, לעמוד בתור, לשלם ולשמור את הקבלה ליד ערימת הקבלות של דואר החבילות שנשלחו בעבר... מזג אויר באמת ערפילי נסיכה...אולי כהזדהות על פתפותי הביצים שאני הולך לעבור היום...
את יודעת נסיכה? כבר הרבה זמן שלא רואים שמש אביבית וכאלה.
אנחנו חייבים להפגין מול משרדי הממשלה לדרוש שיחזירו לנו לאלתר את ה-

maxima

New member
בוקר טוב ...מזג מעורפל...לחות גבוהה

צעדתי בפרק בשש בבוקר ואחרי רבע שעה הייתי כולי רטובה ראיתי צועדים שלוקחים איתם מגבות קטנות

maxima

New member
אז שחזרתי מהפרק לא הבנתי מדוע

הכבישים פקוקים אם כל המדינה שובתת ועכשיו ראיתי בYNET שהשביתה הסתיימה נהדר...

ben 911

New member
תודה רווית. תודה שתיקנת ../images/Emo45.gif

הלינק הקודם באמת היה תמוה בעיניי.
ועוד דבר...השיר הזה בדיוק מה שחיפשתי.. לא מזמן שרשרתי בפורום הודעה והחלטתי ביני לבין עצמי שהשיר הנ"ל מאד יתאים לשרשור... בגלל השורה :"אולי זה רק משבר קטן וזה חולף אולי פשוט אני נהייתי קצת עייף". עד שהיגעתי למחשב.... השיר פרח מזיכרוני..(כרגיל)
ואז האל הטוב שלח לי אותך...
לתזכורת. בינתיים חלפו כבר כמה ימים והשרשור נבלע בנבכי הארכיאון... אז פעם אחרת. טוב?

אחלה בן תסטלבט על השביתה גמני עושה ככה,

הכי טוב זה לא להתעצבן,,אבל כשאתה מחכה 50 שנים לטוס לאר"הב ומאיימים עליך שלא טטוס טיפ טיפה מבאס לא? ובקשר לחום,,,, אמרו לי השתגעת,,,, ללכת ללאס וואס ב-40 מעלות חום,,אז מה. מה לי קצת להשתגע,,חלס עם הרצינות,

ערדי יקרה,אני../images/Emo2.gif? נבצרות? מה אני קצב,,,

נבצרות" המילה הכי פופלרית השנה
אני לא מאלו שנעלמות סתם בגלל למשוך צומי,,כמה כבר נישאר לי עוד,,סתם סתםםם,, אני מידי פעם זורקת מילה שלא ישכחו אותי,ולמה אני לא כותבת הרבה? נושאי שיחות ההיכרות של בינו לבינה שהיו פה לאחרונה לא לקחתי חלק בדיונים ,, זו גם בכלל לא הסיבה שבאתי לפורום היפה הזה חרף שמו,הצצתי, הוקסמתי , ונשביתי בחברים(ות) כמוך, אני נוסעת ב-5,8

היכריות???כאן???אצלנו????

הייתי אומרת חוג חברתי ...יותר מדויק לא????אז מה??לא תעשי מאמץ ותשבי עמנו מחר במפגש ????ולפני הנסיעה..תקבלי איחולים...אנא עארף אולי תחליטי לצרף אותי בדקה ה-90????

ben 911

New member
שוש...שהשביתה תדפוק לי את הטיסה?

הייתי מגיע לנתב"ג... חונק את המנהל.
שותה לו את הדם עם קש...
סתאאאאאם...סתאאאאאם. הייתי ממתין בתור בשקט מבלי לחולל מהומות..

בן תביא את החבילה בדקה שולחת לך, כל יום אני

בדואר..אתמול היה כייף לעשות יום בלי נסיעות בעבודה
כל כך שקט אצלי..החיילת ביום חופש ורק עכשיו התעוררתי . יום נעים לנו אורלי

למעלה