אלא בגלל הבעייה החדשה שצצה לי...אם נותנים לי 5% תוספת יוקר שזה בערך 150 שקל....ועוד פורסים לי את זה לשלוש שנים...המון כסף....מה אני יעשה אם כל כך הרבה כסף...ושכמותי יש אלפי העובדים במגזר הציבורי ...אז אם כבר נתנו כל כך הרבה כסף...אחרי דיונים רבים ושביתה..לא יכולו כבר להוסיף ייעוץ פיננסי???מה עושים אם כל כך הרבה כסף... או...בעייה נוספת במקום התוספת שבממשלה הציעה שזה שווה ערך למנה פלפל פעם בחודש...עכשיו נוכל לאכול מנה פלאפל 3 פעמים בחודש...אז מה אני יעשה????שאני בדייאטה ולא אוכלת פלאפל..אני מוחה בתוקף ומצטרפת למחאה שלך....
אני בחורף כמו דג במים...נו...שיבוא כבר...להתכרבל מתחת לפוך החמים...לשתות שוקו חם...לזוגות [שלא בינינו] הזדמנות להתחבק ואז..אני בקיץ...פשוט סובלת.....חסרת אנרגיות [כן תתפלאו] חסרת מוטיבציה להוציא את האף מהמזגן...אני חושבת שאני צריכה לעשות העברה לאיסלנד..או לקוטב הצפוני...
אני אזכיר לכם את מה שכתבתם היום. אבל ,כל עונה והיופי שלה. סתיו בניו אינגלנד למשל, אוחחחח,כמה טוב שזה עושה ללב. או גלים גבוהים ואפורים בתל אביב? האביב לעומת זאת,נראה מאוד מעאפן.
נוסיף עוד סוודר לכתפיים עגולות , שיבליט את מה שיש ויהיה לנו חם אבל עכשיו שחם לא ניתן לפשוט את העור שלנו , הגוף משווע לקירור קורס בגלל החום תראה באירופה כמה מחלקות פנימיות עמוסות בקשישים שקורסים בגלל החום מערכות הגוף בקור מתפקדות פחות או יותר החום יוצר עומס על מערכות הנשימה והלב