בוקר טוב

ben 911

New member
../images/Emo12.gif אלוהים איפה נפלתי...

בוינה ציפורינקה... את חרמנית אפילו יותר ממני...

ben 911

New member
אוישששש התכוונתי חברמנית אפילו יותר ממני.../images/Emo4.gif

ואני אצטרף אליך אבל לא בגלל השמש...

אלא בגלל הבעייה החדשה שצצה לי...אם נותנים לי 5% תוספת יוקר שזה בערך 150 שקל....ועוד פורסים לי את זה לשלוש שנים...המון כסף....מה אני יעשה אם כל כך הרבה כסף...ושכמותי יש אלפי העובדים במגזר הציבורי ...אז אם כבר נתנו כל כך הרבה כסף...אחרי דיונים רבים ושביתה..לא יכולו כבר להוסיף ייעוץ פיננסי???מה עושים אם כל כך הרבה כסף... או...בעייה נוספת במקום התוספת שבממשלה הציעה שזה שווה ערך למנה פלפל פעם בחודש...עכשיו נוכל לאכול מנה פלאפל 3 פעמים בחודש...אז מה אני יעשה????שאני בדייאטה ולא אוכלת פלאפל..אני מוחה בתוקף ומצטרפת למחאה שלך....

חדשה26

New member
בוקר טוב אהלן../images/Emo18.gif

הולך להיות היום לוהט אצלנו 41 מעלות אמא'לה!!! אבל אני תמיד מעדיפה קיץ ולא חורף אפור ומדכא מה אתכם ? מה אתם מעדיפים חורף או קיץ??? שיהיה אחלה יום לכולם

רווית53

New member
../images/Emo6.gifרק קייץ ועוד

קייץ למרות החו הלחות המדוזות וכל השאר.... אני מעדיפה את הקייץ

חורף..חורף...חורף...

אני בחורף כמו דג במים...נו...שיבוא כבר...להתכרבל מתחת לפוך החמים...לשתות שוקו חם...לזוגות [שלא בינינו] הזדמנות להתחבק ואז..אני בקיץ...פשוט סובלת.....חסרת אנרגיות [כן תתפלאו] חסרת מוטיבציה להוציא את האף מהמזגן...אני חושבת שאני צריכה לעשות העברה לאיסלנד..או לקוטב הצפוני...

חדשה26

New member
גשם רוח קור מדכאאאאאאאאאאא../images/Emo31.gif

מעדיפה את הזועה של החמסינים ולא את האפור של החורף בעלי נפטר בתחילת החורף ומאז אני שונאת חורף

עכשיו אני מבינה....מאחלת שיקרו לך דברים

משמחים טובים..בחורף, בקיץ, בסתיו, ובאביב..כל ימות השנה ושלא תדעי צער ועצב לעולם....
...

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gif

שיעבור לך ותצליח להנות גם מהחורף. הקיץ "זוועה"כפי שציינת.

בחורף כשיהיו גשמי זעף

אני אזכיר לכם את מה שכתבתם היום. אבל ,כל עונה והיופי שלה. סתיו בניו אינגלנד למשל, אוחחחח,כמה טוב שזה עושה ללב. או גלים גבוהים ואפורים בתל אביב? האביב לעומת זאת,נראה מאוד מעאפן.

אז בחורף נשתה כוס תה ונצקצק בלשון

נוסיף עוד סוודר לכתפיים עגולות , שיבליט את מה שיש ויהיה לנו חם אבל עכשיו שחם לא ניתן לפשוט את העור שלנו , הגוף משווע לקירור קורס בגלל החום תראה באירופה כמה מחלקות פנימיות עמוסות בקשישים שקורסים בגלל החום מערכות הגוף בקור מתפקדות פחות או יותר החום יוצר עומס על מערכות הנשימה והלב

ben 911

New member
ערד...אני הייתי שולח אותך לסיביר..../images/Emo9.gif

יוווו אני לא מאמין שאמרתי את זה....

למעלה