בוקר טוב עולם

izuizu

New member
|חיבצהריים טובים לכולם ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

חזרתי מהבריכה שם פגשתי את לאה ובעלה סיפרתי לה על הברכות הזורמות בפורום לפי החיוך שלה הבנתי שהיא די מרוצה ומאושרת לקבל את כל הברכות. אז גם אני מצטרף למברכים . לאחר שאכלתי ארוחת צהריים שכללה מה ? אתם לא יודעים מה? כמובן מרק שעועית ואני נכנס לפורום ומה רואות עיני ? מתכונים של מרק שעועית, ןכן התוצאות של אכילת מרק שעועית. די מספיק על מרק שעועית . אני שבע . שיהיה לכולם שבת שלום . מצ"ב דף שירים עבריים מ- A ןעד -Z

pazi66

New member
או.קי חברה אכלנו מרק שעועית../images/Emo6.gif

בירכנו אחת את רעו אז בואו נעשה גם מעט שמח ...הרי סוף שבוע לפנינו, מנוחה ובידור...אך אם אני אגזים כהרגלי, אנא , תעירו לי בלי בושה מצגת נפלאה , תמונות ושיר נפלא, את השיר אני מקדיש למשפחת שלום החביבה ...לאה הרבה שנים מאושרות ובריאות עם בעלך החביב עד 120

אנימו

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo187.gif רשימת שירים

אחה" גשום וטוב, יופי של רשימה ותועלת בצידה. תודה תודה.

emmy5

New member
שבת שלום לכולם , עשיתם לי חשק

למרק שעועית.. אבל אני אשאר עם החשק עד שבוע הבא ...השבוע אני בחופש , לא היזמנתי את הילדים עלי .. אני אוהבת לראות תוכנית לקריסטמס בטלביזיה ..ואם אני לא ארדם ,אני אראה את המיסה בותיקן או בביתלחם ... אבל אני יהודיה בלב ובנפש , אז שבת שלום ומבורך

pazi66

New member
אממי את מוזמת אלינו למרק ../images/Emo24.gif

שעועית, נילי הכינה יופי של מרק...המרשם משפחתי עתיק עובר מדור לדור. מה זה כפר-סבא ..45 דקות נסיעה...מאלמבי אצלך אפילו פחות הפעם לא בגינה

emmy5

New member
פזי ,תודה רבה ,יפה מצידך...

אם כבר אז כבר ...מבקשת סליחה מי כולם שרק אותי היזמין אני רוצה גם ממליגה וגם...לא בטוח שנילי יודעת מה זה (SLAITA) פזי ,על תתחילו לאכול , אני באהההההההההה אבל אתה תחזיר אותי בחצות הביתה ...שאלה , לא יותר קל להביא לי כאן את המרק ...?

pazi66

New member
אממי ,תתפלאי נילי מומחית בהכנת

ממליגה ,למדה מאימי ז"ל את כל סודות הכנת הממליגה. אפילו קבלה ממנה סיר מיוחד מברזל יצוק שבתוכו מכינים את זה ,הסיר נראה כמו קסדה צבאית. הנכדים שלי מתים על הממליגה של סבתא. אממי עם את באה,כולם עדים, אני מחזיר אותך הביתה עד הדלת, אפילו אחרי חצות...אני מכין את חדר האורחים שלנו עבורך אם תרצי ללון אצלי (כמובן אני אשן בחדר אחר
).

לכל מברכי, חברותי וחברי היקרים

שמחתי לקבל את כל הברכות היפות, הרגשתי שהם באים ישר מהלב, הם שימחו אותי מאוד, הם נתנו לי הרבה אנרגיה של שמחה, והרגשה טובה. ברצוני להודות לכולם בזה: שהשמש תחייך אליכם, שהקשת תגן עליכם, והפרחים יפרחו למענכם, שכל בוקר עם חיוך תתעוררו, לשמוח ולצחוק, לא תשכחו, ושתדעו רק ימים מאושרים. ממני בידידות ואהבה, לאה

pazi66

New member
../images/Emo16.gifשבת שלום פרשת ויחי../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

שבת שלום

offe

New member
הסיפור בהמשך לפרשת השבוע ../images/Emo63.gif

פתחתי את פרשת השבוע שהביא פאזי - אולם קראתי את הסיפור המופיע אחרי פרשת השבוע - סיפור יפהפה -
משום מה נראה מוכר לי, יתכן וקראתיו באיזה שהוא מקום - בכל זאת היה נעים לקראו שוב. תודה פאזי. offe

פזי ערב טוב

ושבת שלום, איזה יופי של מצגת, המוסיקה, קראתי כבר חלק מהסיפורים,שמרתי לי את האתר אצלי, ושלחתי לכל חברים שלי, שגם יהנו, תודה על הכל, בידידות

pazi66

New member
לאה, אני מאחל לך רק שמחה../images/Emo24.gif

ומצב רוח טוב.כמה אני שמח שהצטרפת אלינו.

למעלה